OK, priznajem da lažem.Perzefona » wrote: Kiseljenje zelja (to je bilo prošli put, zar ne?) puno je uvjerljiviji izgovor.
Nisam došao zato jer se ne volim družiti s osobama poput Perzefone.
Jel bolje sad?
OK, priznajem da lažem.Perzefona » wrote: Kiseljenje zelja (to je bilo prošli put, zar ne?) puno je uvjerljiviji izgovor.
Nisam imao pojma, ali drago mi je da sam povećao broj članova. Otjerao sam ih naime mnogo, mnogo više.Perzefona » wrote: Tek da se zna, ja sam zbog tebe došla na forum.Sigurna sam da je to bio golem doprinos forumu.
![]()
Ozbiljno. Tj. zbog Stitcha. I posve mi je svejedno, zovi se kako je tebi draže.
A je li zgodna i sama?Perzefona » wrote:edit: I kad me jedna prijateljica novinarka pita za mišljenje o kakvoj jezičnoj dilemi, obavezno na kraju doda: "A što kaže Stitch?" Ja se onda jako naljutim, kao.
Pa, da, a mi dobijemo mrvice od kojih sklapamo neku opću sliku o tome kako vam je bilo. Sad mi je ta "opća slika" onako prilično mutnaLastan » wrote: Pa nije to ništa čudno. Bili smo ondje; znamo što je bilo.
Drugo je što ste vi koji niste bili sad znatiželjni.
Ma, mene ne zanima kako ko izgleda, gdje radi i je li ovakav ili onakav, taman posla da to neko priča nakon sastankaHekatonhir » wrote:
Čovjek koji ništa ne očekuje nikad se neće razočarati, rekao bi Castaneda. I ja sam veteran, ali moram poštovati zavjet šutnje.
Klonka je prekrasna, pametna je koliko i lijepa - ali nije u tome stvar...a unda » wrote:stich?.. stich?..tko je to? ..sto je to? cini mi se da gdjekad sanjah nesto sto me podsjecase na to..
ja ne znam nikog drugog osim hekatonhira, dakle nemam se za sto niti odlucit.
ali, ocito je hekatonhir upoznao klonku i sklon je pristati biti sve sto ona hoce, samo za njeno zadovoljstvo. ah..
Bolje bi bilo da to nisi spomenula, uništit ćeš mu imidž. Pogotovo što se kao kulturan i fin gospodin jedno desetak puta ispričao Perzefoni zbog neslaganja izraženog na forumu.Melody » wrote:
Ma, mene ne zanima kako ko izgleda, gdje radi i je li ovakav ili onakav, taman posla da to neko priča nakon sastanka. Ja sam prije svega bila zainteresirana za sam događaj. Napad pijane budale na šmokljana je recimo, odličan hajlajt
Hekatonhir » wrote:
Kad je pitala zašto, rekli su joj da sam "urbana legenda".![]()
Kolegica je čak i mamu zvala da joj kaže koga je upoznala na poslu. Sad kad razmislim, taj me događaj daleko najviše dirnuo u bogatoj karijeri.
Ne, dovoljno sam ozloglašen da mogu uživati u posvemašnjoj slobodi.Aristocat » wrote:
Da li te to ponekad smeta i da li osjecas pritisak da moras napisati to i to, a ne nesto drugo da ne bi narusio image?
dobro da nismo niš pričali osim što si me pravim očinskim tonom prekorio da prestanem s psovanjem jer nam sramotim selo naše malo. to znači da se možemo poklat kak spadaHekatonhir » wrote:
Ne, dovoljno sam ozloglašen da mogu uživati u posvemašnjoj slobodi.![]()
Uostalom, znaš što vele za konja i prašinu.Svađam se zato što mi je dosadno ili zato što sam tako raspoložen, a ne zato da bih štitio svoj lik i djelo. No rekao sam i na tom tulumu - ako koga upoznam uživo, ne prepirem se s njim, čak i kad bih to doista htio. Nemam srca.
Greška jer sam otvorila krivo vino, nemar jer nisam kupila parmezan, danak jer pijem i jedem ono što manje volim. Opravdanje ne trebam...a unda » wrote: zasto greska, zasto danak zasto nemar?
ustvari, ti si se probudila i trebalo ti je opravdanje za popit dvi case vina, pa kao, ono, aj..amo koji krostin da nije na gladno..
Zovi se kako hoćeš. Za mene si Veliki Škamp u Gaćama.Hekatonhir » wrote:Rekla mi je Klončica na derneku da vratim stari nick. Kako ne bi ispalo da je slušam jer sam zaluđen njenim očima i osmijehom, otvaram referendum.
Hekatonhir » wrote:Možemo. Ali budi pristojna.
Znao sam! Zato sam i promijenio avatar.Margarita » wrote: Zovi se kako hoćeš. Za mene si Veliki Škamp u Gaćama.
..ne kukaj, ne romantiziraj se, ne nostalgiziraj se..to je bio prosli zivot, spremaj to u skafetin, utegni se, ispravi se, goni dalje..Hekatonhir » wrote:
Klonka je prekrasna, pametna je koliko i lijepa - ali nije u tome stvar.Nego u činjenici da sam, što god učinio, za golemu većinu i dalje Stitch. Čak i u stvarnom životu. Dvoje me bivših kolega i na sastancima uredno tako oslovljavalo, što je onda bunilo direktoricu. Kad je pitala zašto, rekli su joj da sam "urbana legenda".
![]()
Kolegica je čak i mamu zvala da joj kaže koga je upoznala na poslu. Sad kad razmislim, taj me događaj daleko najviše dirnuo u bogatoj karijeri.
:to jednostavno nije dovoljno. a nije mi ni svojstveno - zapravo, većina mojih svađa počinje sa "ali Kokosh, pa ti si curica!!!! : sablažnjenipogled:"Hekatonhir » wrote:Hoćemo, ne boj se. Ti si cura, ja sam dečko. Tko se tuče, taj se voli. Nema boljeg motiva od prirodnog.
Meni ne, jer mi nije problem debatirati i suprotstavljati se. Forum za to i služi. Nego mi je problem katkad nepotrebna oštrina i zajedljivost. To smanjim, ostalo ne.Aristocat » wrote:
A je li vam, sad kad ste se vidjeli, teze pisati tj. kontrirati tim osobama na forumu?
Tipa: pa bas je slatka/sladak, simpaticna/simpatican, ne zelim joj/mu se zamjerati. Kako cu sad biti ostar i reci sto mislim? Kako suprotsaviti misljenja, kako uci u debatu, kako ovo i ono? :branimir bilic:
Tko si ti, kolodvorka?Aristocat » wrote:
A je li vam, sad kad ste se vidjeli, teze pisati tj. kontrirati tim osobama na forumu?
Tipa: pa bas je slatka/sladak, simpaticna/simpatican, ne zelim joj/mu se zamjerati. Kako cu sad biti ostar i reci sto mislim? Kako suprotsaviti misljenja, kako uci u debatu, kako ovo i ono? :branimir bilic:
..kontrol frikerusa. samo da joj je naredjivat, pa makar i sebi..Margarita » wrote: Greška jer sam otvorila krivo vino, nemar jer nisam kupila parmezan, danak jer pijem i jedem ono što manje volim. Opravdanje ne trebam.
..
Istina. Zato ne volim te susrete uživo. Zbunim se ko šiparica. Palila sam cigaretu, stavljala u pepeljaru, prtljala po torbi, palila drugu, uzimala onu iz pepeljare, gledala lustere, skidala jaknu, oblačila jaknu, pričala bedastoće, palila cigaretu, buljila u tonik. Kad sam zaključila da je dosta blamaže otišla sam doma.Hekatonhir » wrote: Poli je bila živčana, ali to je zato što sam zgodan, a ne zato što sam nezgodan.
Novo okupljanje bi trebalo otići korak dalje i organizirati "izlet" u trajanju od desetak dana. Kroz to vrijeme bi trebali biti zajednički ručkovi, večere, izlasci, sve. I barem 50 trkeljaša.Hekatonhir » wrote:Nego, kad je novo okupljanje?
kad dođe ex i kad judolinu ne budu otpadale stvari s auta?Hekatonhir » wrote:Nego, kad je novo okupljanje?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests