Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
baja

Post 14 Jun 2012, 13:59

karambol » wrote:... Ono sto mene cini tuznim je da su dva para cica okupirale paznju i medije dok Radimir i skvadra 'lijece' gospodarstvo lopatom i krampom. Istim orudjem koje su koristili i drivo&co. Al kaj?...
meni je to sve ista kaša
njih dvije su relativno benigni simptomi boleščine; nepotističke i političke veze su preplavile državni aparat neznalicama tako de se viliki mogu igrati u miru

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 14 Jun 2012, 14:02

ali » wrote:.. Možeš reći da je riječ o moraliziranju, no za mene je hodati cijeli jebeni dan po gradu okružena tisućama ljudi bez majce, golih sisa i takva se onda slikati i pozirati dok mi, što poznati što nepoznati muškarci, plaze po sisama, ližu ih i navlače....e pa meni je to toliko degutantno i nezamislivo i garantiram ti životom da mi se to sigurno nije i neće nikad dogoditi. Isto tako, ne mogu shvatiti da žena koja to dopusti može biti oko normalne inteligencije.
..
..ali, ali..nikad ne reci nikad. sta znas, zivom covjeku..zeni..svasta se desi. :zubo:

mozda je i njima to bilo degutantno do pred..neki dan. i, uoopala, eto ti ga javle.. :D
karambol

Post 14 Jun 2012, 14:03

Mene nisu zgrozile. Nasmijale su me. Zutilo se zgrozilo i napumpalo 'slucaj' do ibera. A to me zgrozilo...
..a unda
Undaminator

Post 14 Jun 2012, 14:04

karambol » wrote:Mene nisu zgrozile. Nasmijale su me. Zutilo se zgrozilo i napumpalo 'slucaj' do ibera. A to me zgrozilo...
mene zgrazava to sto je tebe tek sad to zgrozilo. :zubo:
vrrrlet

Post 14 Jun 2012, 14:07

karambol » wrote:Mene nisu zgrozile. Nasmijale su me. Zutilo se zgrozilo i napumpalo 'slucaj' do ibera. A to me zgrozilo...
Točno to. Osim što mene nisu ni nasmijale, onak, vidi dve seljanke poslije kiše, napile se pa se njiše...

Inače, saga se nastavlja. Unda, nisu dobile orden, ali dubrovački poduzetnik ih je pozvao na tjedan dana besplatnog ljetovanja zbog domoljublja i zasluga za Hrvatsku. Kaže da se tako voli Hrvatska.

Čini se da smo okruženi četnikušama, jer ja do dana današnjeg nisam dobio nikakvu sliku sisa na PM. :ne zna:

Ljetovat' ćete vi meni na Golom otoku. :o
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
karambol

Post 14 Jun 2012, 14:10

baja » wrote: meni je to sve ista kaša
njih dvije su relativno benigni simptomi boleščine; nepotističke i političke veze su preplavile državni aparat neznalicama tako de se viliki mogu igrati u miru
Pa u istoj smo kasi, tj.loncu svi mi... Je, strasno je kako se s puno uspjeha moze nametnuti dvije dignute majice kao glavni dogadjaj u zemlji kojoj sve brojke padaju pa su plus 4 cice pomak na bolje... :ne zna:
Grozno je kad je prevladavajuca percepcija drzavnog 'aparata' kao skupa nezalica, nesposobnjakovica i lijencina, a nije daleko od istine, ali nije niti istina...
ali

Post 14 Jun 2012, 14:12

ElliQuinn » wrote:
Povezivanje te dvije stvari tako direktno za mene je tek opravdavanje zahtijeva da ih se kazni zbog nedoličnog i nemoralnog ponašanja.
Pa cijelo vrijeme se i radi o tome da ja (a vjerojatno i ostali moralizatori) se trudim objasniti da je u redu ukoliko te žene dobiju kaznu na poslu, nebitno otkaz ili što već.
Ne da je u redu ili da INZISTIRAM DA IH SE KAZNI zbog toga jer su pokazale sise, a to se kao kosi s mojim premoralnim stajalištima, ne! Nego da je razumljivo da ih se kazni zato jer je zakon propisao kaznu za to. Isto kao što bih tvrdila da je u redu da se kazni Horvatinčić jer je zbog nemara ubio dvoje ljudi.
Zakon mi dozvoljava takvo "moraliziranje".

Nije stvar da meni smeta ili mene vrijeđa njihova sisa, zbog toga me je samo sram. I ne mislim da zbog mog srama trebaju snositi sankciju. Nego zbog toga jer su prekršile zakon.
A sve to sam započela govoriti tek nakon što su neki rekli da šta kazne, šta ovoono....zbog para sisa.
Sisa, kurac, krađa u poljskom marketu....opravdano :ne zna:
karambol

Post 14 Jun 2012, 14:12

..a unda » wrote: mene zgrazava to sto je tebe tek sad to zgrozilo. :zubo:
Mah, jucer sam pio kavu u Trstu i nije mi se dalo tipkati po morbitelu pa kasnim u fazi paljenja... :D
..a unda
Undaminator

Post 14 Jun 2012, 14:14

vrrrlet » wrote:..
Inače, saga se nastavlja. Unda, nisu dobile orden, ali dubrovački poduzetnik ih je pozvao na tjedan dana besplatnog ljetovanja zbog domoljublja i zasluga za Hrvatsku. Kaže da se tako voli Hrvatska...
eto, kazem ti ja. lupi petama, reci sise za hrvatsku.. :cheer: :D

nego, kad se danas postroji reprezentacija i himnicki se sakom desnicom scepa za vlastitu lijevu sisu..mislim da bi mogao citav stadion pocet se valjat od smijeha..a, nasi, odlucna pogleda negdje gore, odlucni da ostave (ne bas dzaba) zivot na terenu u wroclavu..gdanjsku..zakopanima ili gdje se to vec igra pivaju..lijeee paaa naaaaa saa osisin..sori..domovinoooo.. :D
..a unda
Undaminator

Post 14 Jun 2012, 14:16

karambol » wrote:
Mah, jucer sam pio kavu u Trstu i nije mi se dalo tipkati po morbitelu pa kasnim u fazi paljenja... :D
mene isto to jebe po morbitelu ic na trtanet..:rolleyes:
baja

Post 14 Jun 2012, 14:17

karambol » wrote:
Grozno je kad je prevladavajuca percepcija drzavnog 'aparata' kao skupa nezalica, nesposobnjakovica i lijencina, a nije daleko od istine, ali nije niti istina...
isprika svim vrijednim pojedincima, znam da ih ima :)
ali nakon desetogodišnje, intenzivne, suradnje s državnim aparatom, smatram ga, u globalu, skupom neznalica, nesposobnjakovića, lijenčina te kukavica
Potjeh

Post 14 Jun 2012, 14:17

ali » wrote:Isto tako, ne mogu shvatiti da žena koja to dopusti može biti oko normalne inteligencije.
Ovo je jedina rečenica s kojom se ne slažem. Nejasno mi je kako nemoral i nekultura impliciraju neinteligenciju i nesposobnost.
karambol

Post 14 Jun 2012, 14:20

..a unda » wrote: eto, kazem ti ja. lupi petama, reci sise za hrvatsku.. :cheer: :D

nego, kad se danas postroji reprezentacija i himnicki se sakom desnicom scepa za vlastitu lijevu sisu..mislim da bi mogao citav stadion pocet se valjat od smijeha..a, nasi, odlucna pogleda negdje gore, odlucni da ostave (ne bas dzaba) zivot na terenu u wroclavu..gdanjsku..zakopanima ili gdje se to vec igra pivaju..lijeee paaa naaaaa saa osisin..sori..domovinoooo.. :D
A jel ima veze sto su neke njihove sise nedepilirane??
ali

Post 14 Jun 2012, 14:21

baja » wrote: meni je to sve ista kaša
E pa to je problem. Što one (očito, dokazano) ne mare za zakone i propise ili su preglupe da ih shvate, a za dobiti taj posao su morale znati i Ustav i osnove zakona službe za koju su se javile i štošta. A ja nekako sumnjam da su uopće pozitivno prošle testiranja i baš ovakve dvije koje ne znaju (očito, dokazano) čega bi se trebale pridržavati, baš ovakve dvije da su bile najbolji kandidati, a ne da su zbog svog političkog "djelovanja" imale prolaz.
nodens

Post 14 Jun 2012, 14:22

Koje se to 'žutilo zgrozilo'? :ne zna:

Većini žutog tiska je to bio interesantan kuriozitet i prilika za puknuti neki smiješni komentar. Ono mlado Irče postalo slavno preko noći LOL.

Tako da ja ne vidim nikakvo moraliziranje, vidim jedino halucinaciju nekakvog 'moraliziranja' u očima naprednih urbanih modernih liberalnih pametnjakovića, koji valjda za vrijeme noćnih mora sanjaju moraliziranje, umjesto babaroga kao nekad. :rofl:

Moraliziranje je 'problem' u zemljama gdje moralna osuda potencijalno povlači kamenovanje za sobom. Ovim dvjema ništa slično se neće dogoditi zbog nečijeg forumskog moraliziranja... stoga, opustite se. Moraliziranje nije štetno za tuđe zdravlje ništa više od para golih sisa. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 14 Jun 2012, 14:22

karambol » wrote:
A jel ima veze sto su neke njihove sise nedepilirane??
mislis da jesu? ja sam cuo da su nogometasi depiliraniji od ove dvije sisojke. mislim, skoro pa dodje da su muzevnije od njih. :D
karambol

Post 14 Jun 2012, 14:25

baja » wrote: isprika svim vrijednim pojedincima, znam da ih ima :)
ali nakon desetogodišnje, intenzivne, suradnje s državnim aparatom, smatram ga, u globalu, skupom neznalica, nesposobnjakovića, lijenčina te kukavica
Drzavni 'aparat' je Morskozmajus Giganticus Maksimus i samo ga hrabri pojedinci vlastitom inteligencijom mogu 'preveslati', a da ih ne proguta ili spali zelenom vatrom... :D
baja

Post 14 Jun 2012, 14:26

ali » wrote: A ja nekako sumnjam da su uopće pozitivno prošle testiranja i baš ovakve dvije koje ne znaju (očito, dokazano) čega bi se trebale pridržavati, baš ovakve dvije da su bile najbolji kandidati, a ne da su zbog svog političkog "djelovanja" imale prolaz.
mislim da je sumnja suvišna :D
trebalo bi ih, za kaznu :o , poslati na testiranje :zubo:
ali

Post 14 Jun 2012, 14:35

Potjeh » wrote:
Ovo je jedina rečenica s kojom se ne slažem. Nejasno mi je kako nemoral i nekultura impliciraju neinteligenciju i nesposobnost.
A ne znam kako da objasnim (plus što si baš ti imao neke čudne (meni. Meni čudne :zubo: ) stavove/definicije morala na nekoj drugoj temi) a da se razumijemo.

Evo, zamisli da si zaposlen kao konobar u Vili Dubrovnik i došla vam je engleska kraljica sa svitom. Svjestan si da se moraš ponašati izrazito kulturno, po protokolu....blabla i da ti, između ostalog, o tome ovisi posao. No, tebe je pri posluživanju večere zasvrbilo lijevo jaje i pred Kraljicom si stavio ruku u hlače i posvrbio se (o bože, šta ja pišem :rofl: ), nakon toga si joj još glasno podrignuo u facu baš kad si joj posluživao desert.
I dobio si otkaz.

E sad, da li misliš da si mogao zadržati posao? Da si mogao biti dovoljno pametan da znaš da se tako ne možeš ponašati? I da si dovoljno inteligentan da budeš svjestan posljedica (ukoliko ti je stalo uopće, zar ne)?

I mogu li ja onda slobodno reći da si evidentno glupa i neinteligentna osoba zato jer si se nekulturno ponašao u situaciji za koju bi da si pametan znao da si je naprosto NE MOŽEŠ priuštiti :ne zna:
karambol

Post 14 Jun 2012, 14:38

..a unda » wrote: mislis da jesu? ja sam cuo da su nogometasi depiliraniji od ove dvije sisojke. mislim, skoro pa dodje da su muzevnije od njih. :D
Mene samo zdere sto jos nisam smislio neku foru, stos, medikament, sportsku jurilicu, parfem ili neku tesku pizdariju za kojom ce se pomamiti nogometasi s punoprevise love... Glup sam, a mogao bi operusati Rooneya, Ronalda i ostale, po abecedi... :zubo:
Beau

Post 14 Jun 2012, 14:40

ali » wrote: A ne znam kako da objasnim (plus što si baš ti imao neke čudne (meni. Meni čudne :zubo: ) stavove/definicije morala na nekoj drugoj temi) a da se razumijemo.

Evo, zamisli da si zaposlen kao konobar u Vili Dubrovnik i došla vam je engleska kraljica sa svitom. Svjestan si da se moraš ponašati izrazito kulturno, po protokolu....blabla i da ti, između ostalog, o tome ovisi posao. No, tebe je pri posluživanju večere zasvrbilo lijevo jaje i pred Kraljicom si stavio ruku u hlače i posvrbio se (o bože, šta ja pišem :rofl: ), nakon toga si joj još glasno podrignuo u facu baš kad si joj posluživao desert.
I dobio si otkaz.

E sad, da li misliš da si mogao zadržati posao? Da si mogao biti dovoljno pametan da znaš da se tako ne možeš ponašati? I da si dovoljno inteligentan da budeš svjestan posljedica (ukoliko ti je stalo uopće, zar ne)?

I mogu li ja onda slobodno reći da si evidentno glupa i neinteligentna osoba zato jer si se nekulturno ponašao u situaciji za koju bi da si pametan znao da si je naprosto NE MOŽEŠ priuštiti :ne zna:
Ili recimo, da po cijele dane tipkaš s obje ruke na forumu, a posao odrađuješ lijevom nogom :o
baja

Post 14 Jun 2012, 14:41

ali » wrote: No, tebe je pri posluživanju večere zasvrbilo lijevo jaje i pred Kraljicom si stavio ruku u hlače i posvrbio se (o bože, šta ja pišem :rofl: ), nakon toga si joj još glasno podrignuo u facu baš kad si joj posluživao desert.
I dobio si otkaz.
:rofl:

Potjeh, uči :o
Beau

Post 14 Jun 2012, 14:43

Ili da si konobar, završila ti je smjena, ostao si se s frendovima zapit. I taman si ispijao drugu butelju kadli evo kraljice. I strka frka nastala, manjak konobar, poslalo tebe da ju pitaš šta će pit, i tako pijanog te zavrsbi, a ti se počešeš :o
Eks

Post 14 Jun 2012, 14:50

BoDerek » wrote: Zna se kada se određeni govor naziva političkom korektnošću.
Ja kada kažem da mislim da ovim tukama ne treba dati otkaz ZBOG SISA, ne govorim to da ih ne bih uvrijedila ili da izbjegnem biti ovakva ili onakva, nego zbilja to mislim i osjećam.
Nađite drugu uvredu za to :D
A što bi trebale napraviti da se zaključi da ipak nisu za Ministarstvo kulture? Poševiti se na tribini? Jer ova njihova mala orgijica je izgleda sasvim primjerena za nekog tko obnaša dužnost u kulturi, možemo zapravo reći da je to i umjetnički performans.

Vi se slažete da su krave, ali nemate ništa protiv da krave rade u kulturi. Eto, ja imam. Možda je to snobizam, ne znam, ali moralizatorstvo sigurno nije. Ja im ne bih dala da prebrojavaju ulaznice za kazališnu predstavu, kamoli išta više.

I nego šta je nego politička korektnost? Sve je ok, sve prolazi, neka su krave, neka su se i izrigale po stadionu npr. i zapalile improviziranu štalu te prinijele vatri janjca, ali gospodičnama dati otkaz, o neee, to je povreda ljuckih prava. :S :D
ali

Post 14 Jun 2012, 14:50

BoDerek » wrote: Ili recimo, da po cijele dane tipkaš s obje ruke na forumu, a posao odrađuješ lijevom nogom :o
Slažem se i sa tim, ako se praviš da radiš, a u stvari surfaš bezveze umjesto toga - onda si zbog toga loš radnik. Ako surfaš zato jer je organizacija posla takva da ti je "luft" dopušten - onda ipak možda i nisi loš radnik.

Ali, Ali nije na poslu ionako :raspa:
  • Information