Jesi ti kad pročitao službeni dopis neke hrvatske ustanove?JPK » wrote: A zašto se ti i profesionalno ne baviš kritptoanalizom?
Zašto je ovaj forum toliko dosadan?
Banirali su upravo dotičnog, koliko vidim.ElliQuinn » wrote:A možda je problem što na onom mjestu više ne baniraju toliko?
P. S.
Da napišemo peticiju da si vrate ZgSasha?
Biti i mniti svemiropolisno
- Polina Belilowsky
Svakako je trebalo ići do kraja, kako reče Lord.Nica » wrote:
Ali jesi. A i ja sam. Dakle, tebi sam ja problem.
No, tupasto je ono od bliss da me smeta tvoje crvenilo.
Kako se osjećaš kad bi odgovorila, a znaš da ne smiješ?
Nisam. Nemoj reć da nam je birokracija tako efikasna u prenošenju značenja.ElliQuinn » wrote: Jesi ti kad pročitao službeni dopis neke hrvatske ustanove?
Biti i mniti svemiropolisno
Ne znam na što misliš. Možeš li biti konkretnija? Zašto ne bi smjela odgovoriti?Polina Belilowsky » wrote: Svakako je trebalo ići do kraja, kako reče Lord.
No, tupasto je ono od bliss da me smeta tvoje crvenilo.
Kako se osjećaš kad bi odgovorila, a znaš da ne smiješ?
Groupie :cerek:
Jel tupasto? Pa ja samo nagađam jer si napisala svakakve optužbe a sve uvijeno i ništa konkretno. A pisala si o nekakvim gnjusnim stvarima koje je netko radio i to na način da je stvarno ispalo da je problem u tome što je netko tamo na položaju pa to znači da se slaže i podržava nekog drugog tko ti se zamjerio. Jer gnjusne stvari Nica sigurno nije radila. Nitko ovdje neće povjerovati da je Nica u stanju napraviti nešto gnjusno, u to sam sigurna.Polina Belilowsky » wrote: No, tupasto je ono od bliss da me smeta tvoje crvenilo.
Ne znam zašto misliš da ne smiješ odgovoriti.Kako se osjećaš kad bi odgovorila, a znaš da ne smiješ?
- Polina Belilowsky
Nisam rekla da je samo jedan to radio, već da se to radilo tamo gdje su te osobe i danas modovi i smodovi. Možda Nica nije osobno radila, ali se nije ni protivila tom što se radilo. Ostala je u ekipi koja je to radila.bliss » wrote:
Jel tupasto? Pa ja samo nagađam jer si napisala svakakve optužbe a sve uvijeno i ništa konkretno. A pisala si o nekakvim gnjusnim stvarima koje je netko radio i to na način da je stvarno ispalo da je problem u tome što je netko tamo na položaju pa to znači da se slaže i podržava nekog drugpg tko ti je zamjerio. Jer gnjusne stvari Nica sigurno nije radila. Nitko ovdje neće povjerovati da je Nica u stanju napraviti nešto gnjusno, u to sam sigurna.
Ne znam zašto misliš da ne smiješ odgovoriti.
Kad sam napisala "ne smiješ odgovorit", mislila sam na Nicu.
Oh, kako ti ništa ne znaš što se događalo.Polina Belilowsky » wrote: Nisam rekla da je samo jedan to radio, već da se to radilo tamo gdje su te osobe i danas modovi i smodovi. Možda Nica nije osobno radila, ali se nije ni protivila tom što se radilo. Ostala je u ekipi koja je to radila.
Čak sam i ja moderirala tamo.ElliQuinn » wrote:Ajmo prvo raščistiti osnove, tko ovdje nikad nije moderirao tamo?
Da sam znala koliko ću kartona dobiti, inzistirala bih na tome da ostanem mod.
Zašto misliš da se nisam protivila? Zato jer sam ostala? Protivila sam se tamo i onome gdje sam se i kome trebala protiviti, a na isti način i odobravala. Uopće ne mislim da su za moja protivljenja i moja odobravanja trebali svi znati već samo oni kojih se to tiče. A forumašima bi trebalo biti dovoljno to kako se odnosim prema njima i kakva sam ja u svojoj funkciji.Polina Belilowsky » wrote:
Nisam rekla da je samo jedan to radio, već da se to radilo tamo gdje su te osobe i danas modovi i smodovi. Možda Nica nije osobno radila, ali se nije ni protivila tom što se radilo. Ostala je u ekipi koja je to radila.
Kad sam napisala "ne smiješ odgovorit", mislila sam na Nicu.
Ja nemam namjeru snositi kolektivnu krivnju za tuđe greške i loše poteze. Isto tako ne treba Nica. Kao što je rekla - bitno je kako se ponašamo. A to tko se je a tko nije protivio, znaju oni koji trebaju znati.
Oprostite na spominjanju famozne pozadine
Oprostite na spominjanju famozne pozadine
- Polina Belilowsky
Forumašu koji par mjeseci sjedi u permabanu bez ikakve krivnje i o kojem se odbija razgovarati to ne može biti dovoljno. "Elvisov klon".Nica » wrote:
Zašto misliš da se nisam protivila? Zato jer sam ostala? Protivila sam se tamo i onome gdje sam se i kome trebala protiviti, a na isti način i odobravala. Uopće ne mislim da su za moja protivljenja i moja odobravanja trebali svi znati već samo oni kojih se to tiče. A forumašima bi trebalo biti dovoljno to kako se odnosim prema njima i kakva sam ja u svojoj funkciji.
Tko? :konfjuzd:Polina Belilowsky » wrote: Forumašu koji par mjeseci sjedi u permabanu bez ikakve krivnje i o kojem se odbija razgovarati to ne može biti dovoljno. "Elvisov klon".
A ti ne možeš tamo poslati mi pm nego me optužuješ za gnjusne stvari od kojih mi je mučno na drugim forumima? Ne možeš napisati post na temi na PŽK-u? Imamo poprilično posla u zadnje vrijeme, ne vidi se sve na pdf-u. O stvarima na onom forumu slobodno me pitaj tamo.Polina Belilowsky » wrote: Forumašu koji par mjeseci sjedi u permabanu bez ikakve krivnje i o kojem se odbija razgovarati to ne može biti dovoljno. "Elvisov klon".
- Polina Belilowsky
- Polina Belilowsky
Gle, ja ne mislim da si ti odgovorna za Elvisovog klona.Nica » wrote:
A ti ne možeš tamo poslati mi pm nego me optužuješ za gnjusne stvari od kojih mi je mučno na drugim forumima? Ne možeš napisati post na temi na PŽK-u? Imamo poprilično posla u zadnje vrijeme, ne vidi se sve na pdf-u. O stvarima na onom forumu slobodno me pitaj tamo.
To je staro pitanje tko je donio odluku, tko ih pobio, a tko bacao u peći.
A čovjek bez ikakve krivnje sjedi u permabanu i nikog za to nije briga.
Ovo nije istina. Ne želim ovdje o tome jer je krivi čak cijeli forum. Ima tema na PŽK-u i slobodno napiši što imaš. A i u mom pm-u tamo ima mjesta.Polina Belilowsky » wrote: A čovjek bez ikakve krivnje sjedi u permabanu i nikog za to nije briga.
- Polina Belilowsky
Otvaranje teme na PŽK pouzdano vodi u ban.Nica » wrote:
Ovo nije istina. Ne želim ovdje o tome jer je krivi čak cijeli forum. Ima tema na PŽK-u i slobodno napiši što imaš. A i u mom pm-u tamo ima mjesta.
Ne, hvala.
Očito dugo nisi bila na PŽK-u.Polina Belilowsky » wrote: Otvaranje teme na PŽK pouzdano vodi u ban.
Ne, hvala.
Uostalom, tema već postoji, ne moraš otvarati novu.
- Polina Belilowsky
Pa bilo je tupasto jer mene njena boja ne smeta.bliss » wrote:Sad je puno jasnije. Izgleda da ono moje o Nicinom crvenilu ipak nije bilo tako tupasto.
Jako sam protiv ovakvog potezanja kolektivne krivnje.
A kolektivna krivnja u ovom slučaju postoji. Došlo je do smjene, novih promjena, blah, blah, odbanirani su klonovi i zagađivači foruma, a što je s ovim nickom?
Tema je već otvorena, stavila sam link na nju u jednom postu iznad. Ili je u pitanju nešto drugo?Polina Belilowsky » wrote: Otvaranje teme na PŽK pouzdano vodi u ban.
Ne, hvala.
- Polina Belilowsky
Postoji, radi toga ovo i pišem.
Nitko se nije oglasio na njoj.
-
- Information
-