Plakat' babi u špajzi
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Éowyn wrote:Mog macka je zgazio auto i nema ga vise. Mislim da cu umrijeti od tuge.
Ne znam uopce kud bih sama sa sobom.
Žao mi je.
Sad mi se baš plače a nisam ga ni poznavala. Mace su zakon.
O jebemu, tako mi je zao sto ti se desavaju stvari radi kojih se osjecas ovako.
Ne znam sto reci a da te utjesi....ne mozes izbjeci i takva stanja u zivotu.
Ali prolaze, zelim ti da ovo nesretno razdoblje sto prije bude pofarbano nekom vedrijiom bojom. I vedrijim osjecajem.
eowyn, drzi se. ima jos bica kojima ce trebat tvoja pomoc i..ti sama. ali ne ovisi sve o nama. na zalost ili na srecu. ako ce ti to bit ikakva utjeha, macak ti nije patio, a vjeruj mi, nekakva mala utjehica bi to trebala bit.
sve je svugdje oko nas, ne samo ono sto mi u tom trenutku vidimo, osjecamo. danas je ovako, sutra ce bit bolje i..nema druge, gurat dalje, fajt, fajt, dokle god se moze..i sacekat dok se taj krug oko nas malo ne zarotira..
ne gubi srce..
sve je svugdje oko nas, ne samo ono sto mi u tom trenutku vidimo, osjecamo. danas je ovako, sutra ce bit bolje i..nema druge, gurat dalje, fajt, fajt, dokle god se moze..i sacekat dok se taj krug oko nas malo ne zarotira..
ne gubi srce..
Joj unda ti kao da si vidovit. Fali mi moj macak, jako. Prije.njega nisam imala kucnog ljubimca i nije mi palo na pamet da bih mogla toliko zavoliti tu zivotinjicu...a unda wrote:eowyn, drzi se. ima jos bica kojima ce trebat tvoja pomoc i..ti sama. ali ne ovisi sve o nama. na zalost ili na srecu. ako ce ti to bit ikakva utjeha, macak ti nije patio, a vjeruj mi, nekakva mala utjehica bi to trebala bit.
ne gubi srce..
Prije sam se cudila ljudima koji daju psima da im spavaju u krevetu. Na kraju sam spavala priljubljena uza zid da se macak mpze ispruziti
Pokopala sam ga u dvoristu i posadila grm bijelih ruza pored njegovog malenog groba. I mislila sam da cu umrijeti od tuge
I zaista ne zelim novu macu. Previse mi fali Pippin i rano mi je jos.
I sad, pitala me kolegica neki dan da li zelim malu bebu macu. Rekla sam da ne zelim. I pitam je danas da li je maca udomljena. Nije. Odvest ce je u azil u Dumovec
I sta sam mogla? Ne mogu dopustiti da maca stara mjesec i pol ode u azil. Siroce malo. I tako dobivam prinovu kroz par dana.
Desire makes slaves out of kings.
Ja sam mislila da si došao molit za nas. Aj u kurac onda.
Zekoslawa » wrote:Meni nikakve molitve ne mogu pomoći.
Sori.
Ti si već s one strane pakla.
Mene plaši Karlov pacifizam. Ta smirenost kojom hendla sve užase.
Gorit će tebi pod guzicom...Karl Jozef » wrote:Nigdar ni tak bilo da ni nekak bilo, pak ni vezda ne bu da nam nekak ne bu, ....
-
- Information
-