Što vas je danas naživciralo?
- schmokljan
Ne mogu spavati!!!Silajn » wrote:Ne mogu nać škare za šišanje. Želim se ošišat već tjednima, a sad kad imam vremena - nema škara
- schmokljan
Kakva si ti žena bez svog frizera?Silajn » wrote:Ne mogu nać škare za šišanje. Želim se ošišat već tjednima, a sad kad imam vremena - nema škara
Imam škare za šišanjePješčana » wrote:ček, ti imaš doma škare za šišanje?
meni koriste škare za rezanje tkanine i škarice za nokte, ovisno o količini
Ne mogu sa škaricama za nokte, jednom sam se jebački unakazila. Zapravo, da mi sad i daš nove novcate super profi škare za šišanje, ne znam bih li znala radit s njima. Navikla sam na ove.
-
oxygenproof
Vozači (da, množina
) koji provjeravanje mrtvog kuta smatraju nepotrebnom izmišljotinom modernog doba 
mog oca treba ponekad namlatiti štapom.
mora vaditi zube, i kaže mu zubarica da prekine s terapijom andola koji pije zbog tromboze, i nakon izvađenog zuba mu veli da do sutra ne pije. i što on napravi? veselo odskakuće kući popije jebeni andol!
#%$%/&)()?(materinu!
mora vaditi zube, i kaže mu zubarica da prekine s terapijom andola koji pije zbog tromboze, i nakon izvađenog zuba mu veli da do sutra ne pije. i što on napravi? veselo odskakuće kući popije jebeni andol!
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
Whereabout
Zubno meso.
Nemam 100 postova.
Osjećam se kao da imam dvije glave, ali ne kao da sam muško i ne u pozitivnom smislu.
Nemam 100 postova.
Osjećam se kao da imam dvije glave, ali ne kao da sam muško i ne u pozitivnom smislu.
.
1) Činjenica da mi je auto završio na izvanrednom servisu i da sam nemotoriziran preko vikenda.
2) Baba koja je u paralelnoj vožnji uspjela pogodit Golfa od stare drito po sredini.
3) Stara koja nije uzela podatke te babe kada sam skužio da je stala na parkiralištu nešto dalje.
4) Baba koja biciklom okomito prelazi četiri trake Ilice bez imalo obzira samo zato jer si vidi balkon s ceste i koju sam skoro pokupio.
5) Kreten u Konzumu koji na blagajnu dođe s limenkom kikirikija, stoji tamo pet minuta, a kada dođe na red ode bauljati po dućanu u potrazi za bijelom choco finger torticom.
6) Pacijenti na kvartu koji pauka zovu samo kada se pred zgrade parkiraju auti ne ZG regi.
Mrzim ljude.
2) Baba koja je u paralelnoj vožnji uspjela pogodit Golfa od stare drito po sredini.
3) Stara koja nije uzela podatke te babe kada sam skužio da je stala na parkiralištu nešto dalje.
4) Baba koja biciklom okomito prelazi četiri trake Ilice bez imalo obzira samo zato jer si vidi balkon s ceste i koju sam skoro pokupio.
5) Kreten u Konzumu koji na blagajnu dođe s limenkom kikirikija, stoji tamo pet minuta, a kada dođe na red ode bauljati po dućanu u potrazi za bijelom choco finger torticom.
6) Pacijenti na kvartu koji pauka zovu samo kada se pred zgrade parkiraju auti ne ZG regi.
Mrzim ljude.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
A kako se uopće zove taj famozni pauk? Jedne noći sam se vraćala s posla i na parkingu mi se neki auto nasrao poprečke ispred moga. Valjda misle da ljudi po noći ne moraju voziti. Vratila sam se na posao tražiti na svim stranicama kojih sam se sjetila nekakav broj da nazovem pauka i niš nisam našla. Onda sam opet otišla do auta i prešla preko rinzola i između grmlja do ceste.slafko » wrote:1)
Mrzim ljude.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
krajem mjeseca mi je rojstni dan, a ja ne bih htjela bit' tako stara. 
i ne znam gdje da se zivciram, tu ili tamo.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
pa tu se očito jesi, sad moš i tamo*jezebel* » wrote:krajem mjeseca mi je rojstni dan, a ja ne bih htjela bit' tako stara.
gledaj to ovako, možeš otić na rođendanske kolače. možeš dobiti poklone (kozmetika, ulja
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Na teledvaju se već mjesec dana ne može provjerit potrošnja 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
vježbe za leđa? meni doktorka dala slikovne prikaze što i kako. djelujeHekatonhir » wrote:Već dva tjedna živciraju me leđa. Toliko da sam izvadio Voltaren gel iz ormara.
Ili sam ostario ili je Zemlja ravna ploča - ali bole me za popizdit.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
Ma razgibam se ja svako jutro. Moram vježbati, zbog sjebanog meniska. Koljenu pomaže - toliko da sam lijekove koje sam za njega kupio prenamijenio za leđa.Pješčana » wrote: vježbe za leđa? meni doktorka dala slikovne prikaze što i kako. djeluje
Potpisi su za budale.
-
- Information
-