ono, amo probat tjedan, dva..mjesec, dva.. sta mozemo izgubit?
Vaši prijedlozi
-
visekratni klon
Aj stvarno zatvorite. Majti?
Bar pdf Trkeljanje. To je ionako skupina četova i privatnih infosa i nema tko time izgubiti. Aj pliz, razmislite. 
Ne razumin, kako bi ga vi zatvorili za javnost
Ono ja na mobitelu ukucam www.trkeljanje.com a ono me odvede na NASAine stranice
Kako bi se to tehnicki izvelo, a i zasto? Od koga bi ste ga uopce zatvorili
Pliz malo vise informacija 
Kaj? Nemam pojma. Ubio sam se s kosilicama danas. :stier:..a unda » wrote:..onda, sta kazu autoriteti? jel ima uopce ko ko je zaduzen za neke odluke trkeljanja?
Što treba ključat? Dizat štitove? To ono da samo ulogirani mogu pristupit, a gosti jok?
Kako će to utjecati na...nešto?
Majti, bogareti, more li se to izvest?
..sta stir? onaj stir? il stir kosi?karambol » wrote:
Kaj? Nemam pojma. Ubio sam se s kosilicama danas. :stier:![]()
Što treba ključat? Dizat štitove? To ono da samo ulogirani mogu pristupit, a gosti jok?
Kako će to utjecati na...nešto?
Majti, bogareti, more li se to izvest?
pa da, samo ulogirani. a na nesto ce utjecat i nekako, a kako, treba vidjet..
os citat nebuloze? os. ulogiraj se i gustaj..
naravno da se moze izvest. u pocetku trkeljanja je tako i bilo.
Pa sta ce se dobit da samo ulogirani imaju mogucnost citati? Eto imamo slucaj od prije par dana kad je magicno_crna pristupila nasoj zajednici, a da nikad nije upisala ni jedan post. Steta, jer sam bas s njom zelio malo razglabat o zivotu i tako to, i sta vec ide sa tim 
Htio si joj reći da nove članice SS više ne šalju Euklidu već tebi, a?miky0 » wrote:Pa sta ce se dobit da samo ulogirani imaju mogucnost citati? Eto imamo slucaj od prije par dana kad je magicno_crna pristupila nasoj zajednici, a da nikad nije upisala ni jedan post. Steta, jer sam bas s njom zelio malo razglabat o zivotu i tako to, i sta vec ide sa tim
Ne znam što će se dobiti, a što izgubiti. Volio bih pročitati za i protiv pa da vidimo kako se diše.
Ali volija bi znat zasto? Zadto bi se ja triba ulogirat ako zelim nesto procitat? Ulogiram se kad zelim nesto napisat 
-
visekratni klon
MightyMe » wrote:Ja ne bi imao ništa protiv da zaključamo za neulogirane pdf Trkeljanje.
Miki, ne pizdi, kad si ulogiran, vidjet ćeš ga, kao i ARhiv, kad nisi, nećeš. Misli na nas koji smo tamo ostavili sav svoj identitet.
Ma ok, nek radi ko sta ocevisekratni klon » wrote:
![]()
Miki, ne pizdi, kad si ulogiran, vidjet ćeš ga, kao i ARhiv, kad nisi, nećeš. Misli na nas koji smo tamo ostavili sav svoj identitet.
-
visekratni klon
Znam, ali svejedno. Neki neće imat toliko volje ili će odustati svaki put se logirat.miky0 » wrote:
Ma ok, nek radi ko sta oce,samo sam zelija rec da ko zeli cirit, moze napravit sta i crna mala koja se ulogirala prije par dana, i da ne ostavi ni jedan post, opet moze logirana cita sta je volja, i spijavat bilo kome i tako to
A to je, majti kljucaj sve zivo sa ovog forumavisekratni klon » wrote:
Znam, ali svejedno. Neki neće imat toliko volje ili će odustati svaki put se logirat.
Ja vas niš ne kužim.
Otkad sam došao na Trkeljanje, automatski se logiram čim ga otvorim.
A Esquellino će ionak aktivirat svojih mali milijun unaprijed stvorenih klonova.
A Esquellino će ionak aktivirat svojih mali milijun unaprijed stvorenih klonova.
Ovo i ja mislim.judolino » wrote:Ja vas niš ne kužim.
Ne vidim svrhe ni koristi od kljucanja.
Potpisujem.,judolino » wrote:Ja vas niš ne kužim.
Onaj tko zaista želi uz vrlo malo truda će vidjeti što želi. Zatvaranjem, odnosno zaključavanjem, svakom gostu stavljamo crv sumnje da nas pere neka paranoja i da je ovo vrlo privatan forum.
Ima nas malo, ali nije da se ne možemo nositi s bilo kim...
Da, i to isto.karambol » wrote:
Potpisujem.,
Onaj tko zaista želi uz vrlo malo truda će vidjeti što želi. Zatvaranjem, odnosno zaključavanjem, svakom gostu stavljamo crv sumnje da nas pere neka paranoja i da je ovo vrlo privatan forum.
Ima nas malo, ali nije da se ne možemo nositi s bilo kim...
Pravo da vam rečem, skroz mi svejedno, ali vidim da će unda svako malo pitati, pa amo više to konačno zaključat čisto da mu je duša na mistu i da smo probali i to.
Samo ne zaboravimo: svi smo jednom bili gosti jer nam je bilo neugodno da nas se svaki put zatekne online!
Samo ne zaboravimo: svi smo jednom bili gosti jer nam je bilo neugodno da nas se svaki put zatekne online!
..ajme sta sam bio zedan, ajme sta sam bio zedan, ajme sta sam bio zedan..Zekoslawa » wrote:Pravo da vam rečem, skroz mi svejedno, ali vidim da će unda svako malo pitati, pa amo više to konačno zaključat čisto da mu je duša na mistu i da smo probali i to.![]()
..oprostit da, zaboravit ne.Samo ne zaboravimo: svi smo jednom bili gosti jer nam je bilo neugodno da nas se svaki put zatekne online!
I onda kad cemo se morat ulogiravat, svi se lijepo hajdamo 
A mogli bi i naplacivat svako novo registriranje
A mogli bi i naplacivat svako novo registriranje
-
- Information
-