Opet gutam - ništa nisam naučila!
..je.dejzi » wrote:Počela sam imat (koja konstrukcija) užasno kratke živce na neke pizdarije. Ono, eksplodiram čim ih uočim. Ne mogu odlučit jel to dobro ili loše.
sta dobijes time kad eksplodiras? prasak?

dakle, dobro si rekla..uociti. meke..

savjet: ne uocavaj.

blago se vama. uvijek imate opravdanje za agresiju.

Dabogda te jednom u životu drmali hormoni...a unda » wrote: blago se vama. uvijek imate opravdanje za agresiju.

ccc.
Danas sam poslala dva pasivno agresivna maila, opravdana, ali opet se osjećam nekako fuj.

A samo sam vratila lopticu koju već godinu dana ne vraćam.

-
Tak i ja. Doduše, češće IRL. Samo što ne eksplodiram nego se maknem uz raspižđeno "nemrem" i mrmljanje.dejzi » wrote:Počela sam imat (koja konstrukcija) užasno kratke živce na neke pizdarije. Ono, eksplodiram čim ih uočim. Ne mogu odlučit jel to dobro ili loše.
Pa nije da bi radila ss-ove na toj temi

Samo nikako da neko opali neki pošten ljubić

Happy Easter!
Nije pms, nemam ja to. Jednostavno mi se ne da trpit sranja.

Sva se unezvijerim i ne mogu pisat ni post...a unda wrote: ..je.
sta dobijes time kad eksplodiras? prasak?
dakle, dobro si rekla..uociti. meke..neke pizdarije su u oku promatraca.
savjet: ne uocavaj.![]()

Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Ovo moje nije ljubić. Doduše, nekad je mogao biti. Onda sam ugledala konja.aisling » wrote: Pa nije da bi radila ss-ove na toj temi
Samo nikako da neko opali neki pošten ljubić

Slično i ja napravim; raspravim s nekim tko nema veze s time.Almost Rosey » wrote:
Tak i ja. Doduše, češće IRL. Samo što ne eksplodiram nego se maknem uz raspižđeno "nemrem" i mrmljanje.
Nemam potrebu za konfliktima.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- Lord Byron
- Megalodona
dejzi » wrote:

umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Kako to da ne opstane post u kojem odgovoriš na obrisani post?[url=https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=9934#p9934]klonka »] wrote:Koji? Onaj o linkanju? Pa skužila je i sama kako linkat, šta ću joj onda tamo pametovat.[/url]

Uništila sam kvot totalno.

Htjedoh potpisati drugi redak.

Što stvarno?ex_anais » wrote:Kako to da ne opstane post u kojem odgovoriš na obrisani post?Moj se odmah poništio. Fora.

Uništila sam kvot totalno.Nikad neću naučiti kvotati. Ne znam više kako mi je uspjelo ono jednom.
Htjedoh potpisati drugi redak.
Ovo što sam ti obilježila kodovima mora ostati. Ostalo može van. Ili samo stisni preview prije nego što napišeš odgovor, on izbacuje viškove.Kako to da ne opstane post u kojem odgovoriš na obrisani post?Code: Select all
[quote="[url=https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=9935#p9935]ex_anais » [/url]"]
Moj se odmah poništio. Fora.
Code: Select all
[/quote]
gonj špadi
Ovaj... skužila sam i to (opet, ako opet ne zaboravim).klonka » wrote: Što stvarno?
Ovo pofarbano ti mora ostati. Ostalo može van. Ili samo stisni preview, on izbacuje viškove.Code: Select all
[color=#FF0000][quote="[url=https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=9935#p9935]ex_anais » [/url]"][/color]Kako to da ne opstane post u kojem odgovoriš na obrisani post? :misli: Moj se odmah poništio. Fora.[color=#FF0000][/quote][/color]

Ne zajebavam.

Hvala svejedno.

-
- Information
-