I za kog vraga pušite? Ne kužim.
Prvi trkeljaški sabor
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
To je zbog improvizirane ventilacije. Nadam se da Lastan nema ozebline na ruci.Perzefona » wrote:Drugi put idemo tamo gdje se ne smije puštiti. Tamo je toplije. Smrrrrrzla sam se.
dakle, bilo je dobro. malo je ta ventilacija bila zeznuta, pa je kroz prozor ulazio hladan zrak(ventilacija) a iznad stola je bila ona grijalica/luster, pa imam dvojaka sjećanja na temperaturu tamo.
ali bilo mi je dobro, na stranu ozebline na lijevoj strani tijela ter gorući obrazi od onog inkubatora.
čim sam došla morala sam reći godište, tako je Morticia započinjala razgovor
i zabavan dio je bio predstavljanje, ovima iza nas, jer bi se Morticia ustala i rekla: bok, ja sam Mortiša, pa bi došao Schmokljan i rekao: Bok, ja sam Šmokljan
ali bilo mi je dobro, na stranu ozebline na lijevoj strani tijela ter gorući obrazi od onog inkubatora.
čim sam došla morala sam reći godište, tako je Morticia započinjala razgovor
i zabavan dio je bio predstavljanje, ovima iza nas, jer bi se Morticia ustala i rekla: bok, ja sam Mortiša, pa bi došao Schmokljan i rekao: Bok, ja sam Šmokljan
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pa nisam u kratkim rukavima bio. (Na veliku sreću i radost moje bake, koja već tjednima pizdi na moju kombinaciju kratkih rukava i zimske jakne. Jučer joj je napokon pao kamen sa srca.)ElliQuinn » wrote: To je zbog improvizirane ventilacije. Nadam se da Lastan nema ozebline na ruci.
nekog stranca?blaze » wrote:ja sam došla kad je društvo s dz-a već otišlo nanati![]()
ne znate što ste propustili. spašavali smo šmokljana od napada pijane budaletine
ili naše budaletine?
jel zbog dače?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Jel pijanoj budaletini treba razlog?
stranca, jašta. šmoki je očito magnet i kad šuti
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
bolje da nisam bio. u novinama bi izasli. trebalo bi sve spasavat, sve..blaze » wrote:ja sam došla kad je društvo s dz-a već otišlo nanati![]()
ne znate što ste propustili. spašavali smo šmokljana od napada pijane budaletine
kad su nas potjerali iz međeda, završili smo u nekoj rupčagi. ne mogu se sjetiti kako se zove. zna jevge
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Dobro jutro 
Odmah da se ogradim, ona mi je bila najdraža profesorica i jako je zgodna i pametna.
Tako da je ovo kompliment.
Sad dojmovi: Nisam uspjela sa svima popričati, to mi je žao, ali s kim jesam, nije pokvario dojam.
Znači, više manje o svima sam imala dobro mišljenje. Ili ga uopće nisam imala.
Nisam ti stigla reći, ali podsjećaš me na moju profesoricu iz hrvatskog.blaze » wrote: jutro. najviše ti se zijeva kad ideš prerano spavati
Odmah da se ogradim, ona mi je bila najdraža profesorica i jako je zgodna i pametna.
Tako da je ovo kompliment.
Sad dojmovi: Nisam uspjela sa svima popričati, to mi je žao, ali s kim jesam, nije pokvario dojam.
Znači, više manje o svima sam imala dobro mišljenje. Ili ga uopće nisam imala.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
aha
E sad, dajte nam malo safta, tko je najmirniji, tko najzgodniji, tko ima najluđu frizuru, tko nema kose, tko je najglasniji, a tko najšutljiviji?
Pitat ću i dalje, idem si samo namazat Nutele na kruh.
A niste bili u Marcellinu?
Dobro da nisam išla prema tamo. 
E sad, dajte nam malo safta, tko je najmirniji, tko najzgodniji, tko ima najluđu frizuru, tko nema kose, tko je najglasniji, a tko najšutljiviji?
Pitat ću i dalje, idem si samo namazat Nutele na kruh.
A niste bili u Marcellinu?
ElliQuinn » wrote: To je bilo dobro, natjeralo nas da se razmještamo oko stola i razgovaramo.
Zapravo smo izmišljali da moramo na WC kako bismo neprekidnim premještanjem i razmještanjem razabijali neugodnu tišinu i pronašli neku kombinaciju sjedenja koja bi potakla razgovor.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
..dobro, pijane budale ko pijane budale. ja njih potpuno razumijem iako kad se napijem pljuniti sam stanlio iz onog fra diavola..ima link tamo negdje na cs3t.
..ali, ali..osim sto niste prestali ili pricat ili grintat, jeste li se mogli pogledat u oci jucer..ono, normalno?
..ali, ali..osim sto niste prestali ili pricat ili grintat, jeste li se mogli pogledat u oci jucer..ono, normalno?
Baš mi je žao kaj vas nisam uspjela vidjeti.
A mogla sam. Punkerica je zaspala u točno u 20h i nije se budila do 8 ujutro.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
..eto, aftersabor, znao sam. tu se pusilo sve u sesnajst valjda, nako sto su nepusaci odustali od druzenja..blaze » wrote: kad su nas potjerali iz međeda, završili smo u nekoj rupčagi. ne mogu se sjetiti kako se zove. zna jevge
ej Tupelo, pa netko je rekao da si i ti trebala doć
onda smo zaključili da smo sigurno svi iz istog kvarta jer svi pišemo kako je u našem kvartu magla
žao mi je što sa svim nisam uspjela dovoljno popričati(kad sam tako srameča)
uglavnom, pričala sam s onima koji su sjedili oko mene, što bi se malo izmijenilo kad bi netko otišao na vc. zabavno
onda smo zaključili da smo sigurno svi iz istog kvarta jer svi pišemo kako je u našem kvartu magla
žao mi je što sa svim nisam uspjela dovoljno popričati(kad sam tako srameča)
uglavnom, pričala sam s onima koji su sjedili oko mene, što bi se malo izmijenilo kad bi netko otišao na vc. zabavno
Teško da si mogu zamisliti ikakvu tišinu za stolom za kojim ti sjedišPerzefona » wrote:![]()
Zapravo smo izmišljali da moramo na WC kako bismo neprekidnim premještanjem i razmještanjem razabijali neugodnu tišinu i pronašli neku kombinaciju sjedenja koja bi potakla razgovor.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
To je i meni rekla Kokoš, ali bez ograde.Serenità » wrote:Dobro jutro
Nisam ti stigla reći, ali podsjećaš me na moju profesoricu iz hrvatskog.
Odmah da se ogradim, ona mi je bila najdraža profesorica
Doduše, rekla je još da je žena bila ksenofob, fašist i totalno uopće poremećena i sve ikad. Aisling i ja slušale smo to, gurkale se laktovima i čekale onaj famozni "ali" koji bi po logici stvari trebao slijediti, makar pristojnosti radi. Nismo dočekale.
Ali.... evo mog alija.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
-
- Information
-