dalo bi se ovako fizika naučiti.
zvuči muy sexy :argentinian:
Pješčana » wrote: ne baš. postoji baš argentinski jezik.
Hm, jedino što sam na tu temu izguglala u ovih par minuta je "Argentines are amongst the few Spanish-speaking countries (like Uruguay, El Salvador and Honduras) that almost universally use what is known as voseo—the use of the pronoun vos instead of tú".Pješčana » wrote: ne baš. postoji baš argentinski jezik.
ne mislim da je neka razlika, ali je jezik.
objašanjvale su mi frendice koje su studirale španjolski, uglavnoj nije ista stvar.
Legura ti je kao keks, prhko tijesto. Bimetal ti dođe kao lisnato, pa se svaki listić skvči (ili izduži) koliko može i zato se sve skup spiga. Ogladnih od ove fizike.Pješčana » wrote: MightyMe- da, legure su bimetali za štednjak, to i ja znam
HvalaMargarita » wrote: Legura ti je kao keks, prhko tijesto. Bimetal ti dođe kao lisnato, pa se svaki listić skvči (ili izduži) koliko može i zato se sve skup spiga. Ogladnih od ove fizike.
ma šta bi pilaoMightyMe » wrote:Tako sam ja nešto mislio napisati, al mi je postalo više neugodno govoriti o fizici![]()
Dobijem osjećaj da pilam ljude glupostima
ma jok, bar mene ne..volim ja naucit ponesto od onog sta nisam ,jel kad je bilo vrijemeMightyMe » wrote:Tako sam ja nešto mislio napisati, al mi je postalo više neugodno govoriti o fizici![]()
Dobijem osjećaj da pilam ljude glupostima

well..nisam vecina ljudiMightyMe » wrote:Čudno, većini ljudi se riga na ovakve stvari
Na faksu smo hrlili na predavanja iz fizike jer su profesor i njegov asistent uvijek radili cirkusku predstavu, genijalci. Auditorne vježbe su bile dosadne a laboratorijske suhoparne.MightyMe » wrote:Čudno, većini ljudi se riga na ovakve stvari
Je li ovaj?Pješčana » wrote:... čak, ako se sjećam, kad sam gledala nekad tu sapunicu, možda se netko sjeća s jednim jako zgodnim plavokosim glumcem koji je u biti Robin Hud a glumi svećenika na kojeg se celo selo pali, ...
Ne cveta cvetje ni u tvoje preduzetje?nina williams » wrote:Tereza nema veze.Postoje ljudovi koji nisu za jezike, nekad od rođenja, nekad i od naknadnih oštećenja. Ma viđ me rimozne.
Imaju oni veze, naravno. Jer je sintaksa vrlo matematička, naročito ako rečenicu smatraš n-dimenzionalnim prostorom u kojem se svakakva sranja događaju.Koliko se sjećam, al ne bih se u to jako pouzdavala, znaju imat veze jezici i matematika.
Lakše ih je crtati. I brže.nina williams » wrote:A dobro. Znaš li ondak išta o četveroprstim likovima?
Eksperiment.MightyMe » wrote:Termičko rastezanje čvrstih tijela. Cijelo popodne. Jedna jedina jebena formula. l=l0·(1+βΔT).
Još nije skužila. Što još da napravim?
Govore španjolski. Argentinski španjolski. Ali španjolski.Herp » wrote:
Uz rizik da ispadnem glupa i neobrazovata otprilike kao i ova djeca oko koje pizdimo trenutno, ne ablaju li Argentinci također
Horvat?Margarita » wrote: Na faksu smo hrlili na predavanja iz fizike jer su profesor i njegov asistent uvijek radili cirkusku predstavu, genijalci. Auditorne vježbe su bile dosadne a laboratorijske suhoparne.
je, tajElliQuinn » wrote: Je li ovaj?
Meni je jedno dijete bilo u Argentini par dana. Veli, definitivno španjolski. Pričalo na španjolskom, svi ga razumjeli. On o razumjelo 90% svega što mu se reklo i zvučalo mu je skroz španjolski.MightyMe » wrote:Argentinski je vjerojatno različit od španjolskog kao što je i portugalski različit od brazilskog
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot, Google [Bot] and 0 guests