Tema za kukanje o vremenu

Stare teme i začeci foruma
kukuriku

Post 20 Nov 2011, 00:07

klonka » wrote:Ignor Mulica. :o
dimnjak wrote:dajte cenzurirajte ovu Mulicu :o
mulicu za administratora! :o

Nek(v)arljiva.
Margarita

Post 20 Nov 2011, 00:14

kukuriku » wrote:meni je ovo vrieme super. ovo zadnjih dana.
ladno, a ne pada kiša.
super.
ja volim ladno.
Nije previše hladno, nije u tome problem. Meni smeta što uopće nema vremena, nema kiše, nema sunca ni oblaka, nema ulica ni kuća, nema ničega. Ne vidim ljude kako prolaze, ne vidim vrijeme kako prolazi. Kao da me je neko zamotao u vatu i spremio na hladno.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
kukuriku

Post 20 Nov 2011, 00:36

Margarita » wrote: Nije previše hladno, nije u tome problem. Meni smeta što uopće nema vremena, nema kiše, nema sunca ni oblaka, nema ulica ni kuća, nema ničega. Ne vidim ljude kako prolaze, ne vidim vrijeme kako prolazi. Kao da me je neko zamotao u vatu i spremio na hladno.
Meni ne smeta ni magla ni bijelo nebo. Ionako samo radim, unutra. Stoga mi je svako vrijeme od kojeg se ne znojim i ne tjera me da nosim kišobran, koji btw. već godinama ne posjedujem, kad konačno izađem van, kao susret s iskonskom srećom, prirodom, majkom zemljom i svim divnim ikad(u centru zg-a, moš mislit..ali tako je)
Nek(v)arljiva.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 815 times
Been thanked: 1561 times
Post 20 Nov 2011, 10:08

Najbolji je susret s iskonskom prirodom onaj iza prozorskog stakla i ispod dekice. Toliko o tome. :D
Potpisi su za budale.
sabaa

Post 20 Nov 2011, 11:18

Margarita » wrote: Nije previše hladno, nije u tome problem. Meni smeta što uopće nema vremena, nema kiše, nema sunca ni oblaka, nema ulica ni kuća, nema ničega. Ne vidim ljude kako prolaze, ne vidim vrijeme kako prolazi. Kao da me je neko zamotao u vatu i spremio na hladno.
Koji odličan opis vremena ovih dana. :s

Meni se jedino ovih dana sviđa drveće, pošećereno djeluje, pogotovo par tužnih vrba u kvartu. :cerek:
The planet is fine. The people are fucked.
Margarita

Post 20 Nov 2011, 11:24

Hekatonhir » wrote:Najbolji je susret s iskonskom prirodom onaj iza prozorskog stakla i ispod dekice. Toliko o tome. :D
Ispod dekice je uvijek najbolja iskonska priroda.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
  • Information