..oce mi neko rec sto se dogadja?
-
ostruznicagornja
Nina nije što si pripadnica mog omiljenog pola, opet se slažem s tobom drugarice. Ali jeste da je misteriozni admin ostavio fer rok da se obustavi podrška terorizmu na koga god i šta god se to sad tačno odnosilo: " will be banned for period of two years on all internet services as any kind of administrator in case that on this forum in next one month will nothing changed and if abusive terrorist promotion continue" (prevod na engleski: will be banned from using all internet services as administrator for a period of two years, in case the abusive terrorist promotion on the forum continues in the next month)Ma vaki su mi najbolji, ovi koji savjetuju šutnju kad ih jebu i zastrašuju. Štrumfastično. Šuti ti za sebe, druge pusti nek se deru.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
A jes ti baš-baš siguran u to?..a unda » wrote:..pustilo majtija i karambola.
Mislim, tamo Admin prijeti da će Majtiju dokinut administraturu (hm, jel ovo riječ?) na dvi godine...muke je takvima preuzet tuđi nik.
Mah, nije rok fer. Majti je studenat, sad su rokovi, ko da on ima vremana zajebavat se sa svakim upisom u kom se poziva na nasilno, po potrebi oružano, rušenje demokracki izabranih struktura vlasti. Mogo bi Majti najebucnut ni kriv ni dužan.ostruznicagornja wrote:Nina nije što si pripadnica mog omiljenog pola, opet se slažem s tobom drugarice. Ali jeste da je misteriozni admin ostavio fer rok da se obustavi podrška terorizmu
Nisam ni ja bome nikog plasija niti potica na nasilnistvo. Tako da je Adminova prijetnja upotpunosti neutemeljenanina williams » wrote:Mah, nije rok fer. Majti je studenat, sad su rokovi, ko da on ima vremana zajebavat se sa svakim upisom u kom se poziva na nasilno, po potrebi oružano, rušenje demokracki izabranih struktura vlasti. Mogo bi Majti najebucnut ni kriv ni dužan.
bome jesi. i to najmanje dva puta za redom..ono, da ne bi bilo neke sumnje, da te ne bi mozda neko pogresno shvatio.miky0 » wrote:Nisam ni ja bome nikog plasija niti potica na nasilnistvo. Tako da je Adminova prijetnja upotpunosti neutemeljena
i to nije prijetnja kolko sam ja shvatio. to je jednostavno njihov uvjet. ne mora se trkeljanje koristit njihovim softverom.
ako oni vide da im nesto ne odgovara, samo naprave.. ploink. iskljuce, i to je to. nema vise. gotovo. nestalo. vaja trkeljanje kon dios....
-
ostruznicagornja
To je očigledno bio neuspješan pokušaj ironije Nina, što bi rekao misteriozni admin sori. Nije fer, blesavo je i zastrašujuće zaista izbacivati onakva upozorenja, bez zašto i kako nego onako, biće strijeljani deset za jednoga ako se ponovi, a šta da se ponovi to je tajna. Sad sam vidio da je Mikijevo pisanje bio problem za misterioznog pripadnika udbe kojem je u opisu posla čitanje postova na trkeljanju, i začudio sam se zaista. Glupo mi je da raspravljam o problemu koji i ne znam šta je, i nisam uočio u Mikijevim postovima nešto čime bi službe za zaštitu ustavnog poretka, javnog reda i mira i tih stvari trebale da se bave. A jasno je da se bave, i nepotrebno je da pričamo da sve što napišemo ili pregledamo na internetu to je kao da si napisao na bilbordu na ulici, sve ima naše ime i adresu ispod toga, i to ko ne razumije neka ćuti i naročito neka ne prtlja o politici jer može biti štetno po zdravlje. Kao u pjesmi ne bavi se politikom, spavaj, radi, ćuti jedi i ne vjeruj više nikom lezi, dig se, ustaj, sjedi. Živimo u vremenu koje je zlatno doba tenisa, lingvistike i najviše od svega zlatno je doba za špijune.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Eh?ostruznicagornja » wrote:To je očigledno bio neuspješan pokušaj ironije Nina, što bi rekao misteriozni admin sori. Nije fer, blesavo je i zastrašujuće zaista izbacivati onakva upozorenja, bez zašto i kako nego onako, biće strijeljani deset za jednoga ako se ponovi, a šta da se ponovi to je tajna. Sad sam vidio da je Mikijevo pisanje bio problem za misterioznog pripadnika udbe kojem je u opisu posla čitanje postova na trkeljanju, i začudio sam se zaista. Glupo mi je da raspravljam o problemu koji i ne znam šta je, i nisam uočio u Mikijevim postovima nešto čime bi službe za zaštitu ustavnog poretka, javnog reda i mira i tih stvari trebale da se bave. A jasno je da se bave, i nepotrebno je da pričamo da sve što napišemo ili pregledamo na internetu to je kao da si napisao na bilbordu na ulici, sve ima naše ime i adresu ispod toga, i to ko ne razumije neka ćuti i naročito neka ne prtlja o politici jer može biti štetno po zdravlje. Kao u pjesmi ne bavi se politikom, spavaj, radi, ćuti jedi i ne vjeruj više nikom lezi, dig se, ustaj, sjedi. Živimo u vremenu koje je zlatno doba tenisa, lingvistike i najviše od svega zlatno je doba za špijune.
Ma nekako mislim da se nismo razumili.
A da ga Miki zna pretjerat, valaj zna.
ma da, ali umjesto da se pokrije usima dok malo to ne uspijes..to, malo,. da se slegne, zaboravi, a on opet, tvrdi krac i ne staje. duracel, jebate..MightyMe » wrote:Ma dobro sad ko je kriv, ko nije, ko ovo, ko ono. Sranje se dogodilo i sad se popravlja lagano situacija ka šta san napisa na onoj drugoj temi. Možda ispadne sve okej.
-
ostruznicagornja
Pa to kako definišeš prećerivanje je što razlikuje slobodna od neslobodnih društava. Postovao sam danas o ovoj sad gorućoj temi kod nas, protesti i to, i stav političara koji je zapucao čak u Hong Kong da se pridruži protestima koji su tada trajali 42 dana i na kojima se traže slobodni izbori u Hong Kongu. Čovjek zna da podrži demokratiju u Hong Kongu i zna kako tamo stvari stoje, a i protest smatra demokratskom tekovinom. To u Hong Kongu. A u Crnoj Gori je sad zabrinut što će protesti za isto to, za slobodne izbore, izazvati haos, i sad brine oće li se moći osuditi kolovodje i ne i što se to ne miče sa ulica, dosadilo mu je, a tek je dvadeset dana od kad traju. I brine ga sad da bi to moglo mjesecima tako. Da ne davim sad sa tim, ne zanima te šta se radi odje kod mene, poenta je da je čovjeku to prećerivanje u demokratiji, treba to razbiti da se ne stvara haos. E to sam htio da kažem, jedna stvar koju sam baš ono dobro naučio u životu je da nema apsolutne istine u ničemu. Kakvo je čovjekovo sjedište takvo mu je i gledište. Ako je čovjeku lično dobro, ima pare i sve to što čovjeka već čini srećnim, u kamen će zatući bilo koga ko pokuša to da mu uzme, pa makar ti drugi nemali crnog ispod nokata, i makar im se krivalo na što god. Ubijediti ga nikad nećeš da to nije u redu, i da bi sad trebalo nešto da se mijenja da se situacija za ostale učini malo podnošljivijom. To ti je sad moje životno iskustvo, e sad je li to antropološki pesimizam ili šta je to ćemo morati Nikolaidisa da čekamo da nam objasni ja to ne znam.
-
ostruznicagornja
Aunda voliš kokice namrtvo
A hulim eto šta, pa kad dobijem anaunsment, meni će to lično da isporuče preko ledja tvrdim objektom, i biće mi onda kriv ovaj i onaj.
-
- Information
-