Ošo Cika Strile
Pich! Ko da meni trebaju orasi...karambol » wrote:Majti, kad budeš kuhal te palačince ne meći orase i slične prirodne viagre jer će doći i Euklid, a ne bi bilo dobro da se baš susjedima sve haube ispoliraju istu večer...

'if you fall, i'll be there' (floor)
Eeee, vidi se tko pametno razmišlja.karambol » wrote:Majti, kad budeš kuhal te palačince ne meći orase i slične prirodne viagre jer će doći i Euklid, a ne bi bilo dobro da se baš susjedima sve haube ispoliraju istu večer...

Možda je Karl za ovo ipak najpraktičniji. Namazat runo polir pastom pa da vidiš sjaja.
Iako, trebao bi isprobati i druge muške s Trkeljanja. Poliranje i sve oko auta je ipak muški posao.

Firma za poliranje se otvara. Jedan od osnivača je sigurno Euklid, za drugog ćemo vidjeti. Zove se Šajning. Sa Š.

A je li?Tea Tree » wrote: Iako, trebao bi isprobati i druge muške s Trkeljanja. Poliranje i sve oko auta je ipak muški posao.
Neki dan smo pjevali drugu pjesmicu...
Ne damo te pismo naša!

Usput sam izguglala jer mi je naslov ostao u sjećanju. Oni imaju i web. http://www.nedamotepismonasa.com/
Sad, pitanje je tko bi htio pismu, od koga je brane, kome je ne daju.

Da spali presudu!Karl Jozef » wrote:Uglavnom čitam tamo ono na PŽK i ne kužim to brisanje.Ono kao da sudac nakon presude spali presudu i ne da nikome da vidi što je kažnjeno...
Treba tamo otići s transparentima, svi smo mi Jozef K., tako nešto.

Nećete majci čitat!

Pazi sad ovo, vuneni moj prijatelju.Karl Jozef » wrote:Uglavnom čitam tamo ono na PŽK i ne kužim to brisanje.Ono kao da sudac nakon presude spali presudu i ne da nikome da vidi što je kažnjeno...
Treba tamo otići s transparentima, svi smo mi Jozef K., tako nešto.
Za tri posta dobijem 125 kvrga i nijednog posta više nema.
A nije baš da sam žestoko žvako žvake i jebo majke.
A ona Nica je postala đubre nad đubradima - premda, možda je i prije bila takva ali ja je nisam dobro kužio.
Opa miki, kolko vidim nekom se sprema spermica tamojudolino wrote: Pazi sad ovo, vuneni moj prijatelju.
Za tri posta dobijem 125 kvrga i nijednog posta više nema.
A nije baš da sam žestoko žvako žvake i jebo majke.
A ona Nica je postala đubre nad đubradima - premda, možda je i prije bila takva ali ja je nisam dobro kužio.

Mislim, nije meni toliko do kartona, ali imama i ja neke guilty pleasure potrebe. Red je da pričeka makar pola sata. 
Stvar je u tome da sam vidio da nešto piše, klikno F5, kao da se još malo toga napuni i hebiga nestade, da tako kažem, saft.

Stvar je u tome da sam vidio da nešto piše, klikno F5, kao da se još malo toga napuni i hebiga nestade, da tako kažem, saft.

judolino, ja bih te banao odma..isti cas. kako mos rec da su lastan i slafko bili drolje pa pickice? to je za ban, isti cas.
najprije mos bit pickica, pa onda drolja. da si tako napisao, e to je vec sasvim nesto drugo..
najprije mos bit pickica, pa onda drolja. da si tako napisao, e to je vec sasvim nesto drugo..

Ima logike u tvojim riječima, ali njih su dvojica paranormalni...a unda » wrote:judolino, ja bih te banao odma..isti cas. kako mos rec da su lastan i slafko bili drolje pa pickice? to je za ban, isti cas.
Nego, jesil ti otfućko svoje?
- schmokljan
Ne shvaćam zašto u svakoj temi ovdje dođe netko tko ima potrebu reći šta je jeo, šta će jesti i kako je to fino. 

Bez jela nema nas a bez nas nema smisla i bitka. Tako da su to zapravo preliminarni razgovori o smislu i bitku.schmokljan » wrote:Ne shvaćam zašto u svakoj temi ovdje dođe netko tko ima potrebu reći šta je jeo, šta će jesti i kako je to fino.
No bitak i nije neki bitak ako nije pitak, stoga mislim da Šmoki aludira na izostanak likvidnih tema.Bara huda » wrote: Bez jela nema nas a bez nas nema smisla i bitka. Tako da su to zapravo preliminarni razgovori o smislu i bitku.
Otrov za udavače
Ne možemo, kolega, tako napreskokce s bitka na slobodu. Piće tu pomaže, pače i ubrzava, ali...Karl Jozef » wrote:Što će reć da je smisao slobode u piću i iću. Odnosno piće prethodi iću pa se bitak može razumjeti samo u piću i zato svećenici piju vino![]()
Otrov za udavače
karl, bolje da štap pripremaš nego što tu trkeljaš o iću i pićuKarl Jozef » wrote:Što će reć da je smisao slobode u piću i iću. Odnosno piće prethodi iću pa se bitak može razumjeti samo u piću i zato svećenici piju vino![]()

možda i zbog tebe neke gaće padnu

nažalost, šanse su 50% da budu muške. jebiga

ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
Karl Jozef wrote:Što će reć da je smisao slobode u piću i iću. Odnosno piće prethodi iću pa se bitak može razumjeti samo u piću i zato svećenici piju vino![]()
![]()
Karl, ja sam obavila sve sakramente (osim posljednje pomasti

Zapravo, bitak i smisao postojanja bi bio najblizi onom trecem od tri osnovne stvari kojima se veselimo na ovom svijetu.

Pa to je u skladu s drzavom i poduzecima.Dominicus » wrote: No bitak i nije neki bitak ako nije pitak, stoga mislim da Šmoki aludira na izostanak likvidnih tema.

Spoznati bitak je maksimum slobode pa računam čim si bliži bitku bliži si slobodi.Dominicus » wrote: Ne možemo, kolega, tako napreskokce s bitka na slobodu. Piće tu pomaže, pače i ubrzava, ali...

Možda, ali onda je spoznaja ograničena odnosno uvjetovana drugim... što znači do slobode nikako bez soneta.Bara huda wrote: Zapravo, bitak i smisao postojanja bi bio najblizi onom trecem od tri osnovne stvari kojima se veselimo na ovom svijetu.![]()

Karl, ja sam obavila sve sakramente (osim posljednje pomasti)

Dawn wrote: karl, bolje da štap pripremaš

-
- Information
-