Prilično sam sigurna. Naime, te su riječi naglašene svaka na drugačijem mjestu.ElliQuinn » wrote: Jesi sigurna da nije htio reći "debili" (i ti i kolegica mu)? Nije baš da zvuči osobito pametno.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ja sam svojoj razrednici u osnovnoj školi bila omiljena meta raznih vrsta podjebavanja. Iznenadilo me kad je dosta, dosta godina kasnije moja majka prigovarala u nekom razgovoru zbog toga. Moji roditelji nisu pravili probleme.Perzefona » wrote: Vjerujem da je oduvijek tako, samo kao što nekad nisi tražio prava kad te zaustavi policajac, nisi se ni profesoru usuđivao suprotstaviti. Danas znamo da je drugačije. Iako ima onih koji to i dalje rade. Zbog toga često najebu djeca za čije se roditelje zna da neće praviti problem. To mi je posebna odvratnoća.
ja ne znam jel to sad neki novi sustav, al ono...nas se u srednjoj školi redovito izbacivalo sa sata kad bi pričali, divljali, ustajali se, šaptali pri usmenom ispitivanju, prepisivali na kontrolnom itd itd! uz to su nam se redovito poklanjale i jedinice u zalaganje!Perzefona » wrote: Da je roditelj zapeo, ona bi imala gadnih problema. I trebala bi ih imati. Naime, kako učenik može dobiti jedinicu na satu na kojem je evidentiran kao odsutan? Nadalje, ona nema ovlasti opravdavati izostanke, to radi isključivo razrednik. Treće, ona ga ne smije izbaciti sa sata, učenik ima pravo pohađati nastavu.
DAklem, možda je zbog neznanja bila tako hrabra, a možda je riskirala pa joj je prošlo.
na satu razrednika profesor vidi da je učenik izbačen, upisuje mu neopravdano, a asa objasni roditeljima kao divljanje na satu ili što već!
ne znam jesu sad neka nova pravila u igri, al nama se niko nikad nije na ovo žalio! ni učenici ni roditelji!
jebiga, učenik ima pravo pohađati nastavu, al imaju i ostali učenici pravo u miru slušat profesora dok objašnjava novu lekciju, a ne se živcirat oko nekog debila iz zadnje klupe kojem je dosadno pa te gađa gumicom!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Ovaj, ne može.rh4ps0dy » wrote:Učenik može dobiti jedinicu iz? Zalaganja?
Zalaganje je... pa zalaganje. Dakle, može dobiti jedinicu ako nešto što treba napraviti ne napravi, ako odbija obavljati postavljene zadaće, ako ne radi na satu. Ne može dobiti jedinicu za dobacivanje, smijanje, šetnju i slično.
Dakako, ako dobacuje, cereka se i šeće, vjerojatno nije napravio što bi trebao. Za to može dobiti jedinicu.
DAkle, ako je nešto trebalo zapisati, zamoliš ga da donese bilježnicu. Ako je prazna, može dobiti jedinicu. Ako je trebalo nešto pročitati, tražiš da ispriča o čemu se tu radi. Ne bi smjelo biti teško doskočiti tome.
Eh, treba znati davati jedinice. Ni to nije kao nekad. :nostalgična:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
imam iznimno grd pms.
ovo je drugi dan da hodam s privatnim crnim oblakom iznad glave.
sve mi ide nakurac.
evo, samo da znate, ako flipnem koji put danas. probudila sam se oko 4, i bila budna do malo prije zvona. onda je zazvonio alarm.
dobrojutro
sve mi ide nakurac.
evo, samo da znate, ako flipnem koji put danas. probudila sam se oko 4, i bila budna do malo prije zvona. onda je zazvonio alarm.
dobrojutro
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Tell me 'bout it. Jučer sam si htjela otkinut glavu.Pješčana » wrote:imam iznimno grd pms.
sve mi ide nakurac.
pokihvala svima.
danas će nam tema bit što tko ne bi, jel?
isuše, kako sam nadrkana.
jučer sam gledala masu policajaca od Lisinskog pšrema novom Zagrebu, pa sam mislila da je jučer norijada
ali samo su pazili da Kinezima bude fino dok su u gostima.
malo mi se ne poklapa s izjavama da su policajci smanjili broj patrola jer nemaju para
jučer sam gledala masu policajaca od Lisinskog pšrema novom Zagrebu, pa sam mislila da je jučer norijada
malo mi se ne poklapa s izjavama da su policajci smanjili broj patrola jer nemaju para
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
O, daleko su moji od toga.Margarita » wrote: Moj danas ima norijadu.
Meni je jedina briga da ovaj stariji završi godinu bez jedinica (zatišje u pubertetu, treba to iskoristiti) i da mlađi prestane glumiti borca za pravdu.
Kojim Kinezima? Što je bilo jučer u gradu?Pješčana » wrote:pokihvala svima.
jučer sam gledala masu policajaca od Lisinskog pšrema novom Zagrebu, pa sam mislila da je jučer norijadaali samo su pazili da Kinezima bude fino dok su u gostima.
Znam da sam vidjela pun kufer policije, i stajala u kolonama, pa si "skratila"
JutroMorticia wrote:Dobro vam jutro.![]()
Peeeetak
moja, dan školeMargarita » wrote: Moj danas ima norijadu.
to znači da sam kasnila na posao kako bi nju mogla ostaviti tek u 9, u 11.30 je predstava, a nakon toga; ćao đaci
da nemamo dobre prijatelje, trebalo bi danas uzeti dan godišnjeg
kao i za njihovu stručnu izobrazbu 30.4., sasvim slučajno dan prije blagdana
dobrojutro
opak petak ispred mene
ja sam to ovak shvatila: Kineska gospodarska komora je došla u goste Hrvatskoj gospodarskoj komoriblue » wrote: Kojim Kinezima? Što je bilo jučer u gradu?
Znam da sam vidjela pun kufer policije, i stajala u kolonama, pa si "skratila"put alternativnom rutom, onda sam još tamo stajala neko vrijeme u koloni, dok se na prvoj cesti, onoj s koje sam došla, počelo kretat normalno
![]()
Jutro![]()
Jutro
Imam gomilu posla danas.
Muž i šmizla će ići svojim putem, a ja moram obaviti sve što mi se nakupilo kroz tjedan + nasjeckati nekih 11 kila povrća koje su mi jučer dostavili iz Severa.

Imam gomilu posla danas.
Muž i šmizla će ići svojim putem, a ja moram obaviti sve što mi se nakupilo kroz tjedan + nasjeckati nekih 11 kila povrća koje su mi jučer dostavili iz Severa.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
uživaj, uživajMorticia » wrote:Poše, tko će preživjeti kad krene u školu.
sinulo mi je prošlo ljeto; zadnje kupanje u dubrovniku, otplivala na pučinu s frendicom, divimo se ljepoti i ljenčarenju....
ti već zimnicu spremaš?Tupelo wrote:nasjeckati nekih 11 kila povrća koje su mi jučer dostavili iz Severa
-
- Information
-