Mah, koga briga, kad sam ušla u pušionu jutros kolegica mi je rekla- vidi, proljeće!
To mi je i bila namjera.
Fale li ti samo olovke za ured.Morticia » wrote: Mah, koga briga, kad sam ušla u pušionu jutros kolegica mi je rekla- vidi, proljeće!
To mi je i bila namjera.

Robusna? Ovu držite dalje od djece, žena je triger za anoreksiju s ovakvim izjavama.Megalodona » wrote:čitam natječaj za guzice i noge
mislim da je samo meni cura robusna
iako, sve stoji i sve je taman na mjestu
A dobro.Morticia » wrote: Jesi, malo.
ne potičem anoreksiju, glupačokuki » wrote: Robusna? Ovu držite dalje od djece, žena je triger za anoreksiju s ovakvim izjavama.
Pa pogle joj gornji dio tijela.
Raspali muziku. Možda odu.kuki » wrote:Počet ću šaptat "šatafakaaaaap bičiiiiiiis" svojim spuki glasićem.
Razmijenile su recepte za ručak i dijagnoze i otišle i same.jednokratni klon » wrote:
Raspali muziku. Možda odu.
pa jesam, nije da je neproporcionalna, ima snažne ruke i čvrst trbuhkuki » wrote: Razmijenile su recepte za ručak i dijagnoze i otišle i same.Pamtim ideju.
Megi, ponavljam, pogle joj gornji dio tijela.
aha
Morticia » wrote: Pa rek'o- tko zna što mu je, možda je žedan, idem ja zapalit jednu dok mu vi date pit i jest.![]()
idem. samo još ovaj post
ali je baš zgodna i preslatkakuki wrote:Isuse, ovakve pločice ni u kupatilu nemam.
Ti nisi normalna.Megalodona » wrote: isprobali pezdevšek i ja, stvarno pali, zavrtilo mu se
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests