Christina, cice i pješčani satovi

Stare teme i začeci foruma
klonka

Post 22 Sep 2011, 14:39

AdMulica » wrote:e da, da spomenem beyonce! :cere k:

nju bi jebala! : o :ras pa:
samo da su joj još mrvcu veće sise, bila bi savršena! : s
Ne bih. Guzata mi je, ja ne volim ni takve. Bilo bi me strah da me ne prignječi onim svojim bedrima. I ne sviđa mi se njena kosa.

Meni je ideal ljepote Winona Ryder u mlađim danima. Malo, mršavo, skoro ko dečko, a opet ne moš falit kojeg je spola. Ili, ne znam, Shannyn Sossamon.

baja » wrote: moramo definirati kolike su male :o :D
men' se trojka čini taman
imala sam je nekoć :tuzni:
Dvojka. Trojka su već sise. :zubo:
što on nije proglašen za najseksi... nešto? :D
A ono, proglašena je i ova bedevija kraj njega. Meni su oni isto. :ne zna:

Mislim, očito je iz onoga što sam gore napisala da se meni sviđaju androgini ljudi, ali Pejić mi je nekako ružan. :nevoliplavuše: :D

gonj špadi
Mulica

Post 22 Sep 2011, 14:41

ex_anais » wrote:Koje sise? Ove sise? :o http://imageshack.us/photo/my-images/40 ... ntia0.jpg/

Ne znam skratiti link. :brukica:
mislim da je tu trudna čak! :zubo:
htjela sam reć da ima sise! što cijenim! to sam tila reć!

al općenito je ne volim! nije mi neki primjer ženske ljepote! al nisam tila bit toliko direktna ko mortiša :rofl:

j.lo stvarno ima preogromno dupe za svoje tijelo! :rofl: to sam skužila u onom filmu, jednom od njenih prvih, zaboravih naslov..al uglavnom, snimljena je iz profila, i brate mili, pomislila sam da moja televizija širi dupe, al nije! stvarno je ogromno! :zubo:
meg ti je glupa!!! :xlux:
baja

Post 22 Sep 2011, 14:44

klonka » wrote:Mislim, očito je iz onoga što sam gore napisala da se meni sviđaju androgini ljudi, ...
također :cerek:
to bi trebao biti ideal, kaj ne? :o
Eks

Post 22 Sep 2011, 14:47

Pejić je lijepa žena. :zubo:
Kad ga urede. :o

Nikad mi nije bilo jasno zašto Penelope trpaju u isti koš sa Salmom. Nebo i zemlja.
Ja volim i plavuše, ali ne volim holivudski trend da svaka glumica s napretkom karijere mora posvijetliti. Tako su upropastili i Jessicu Albu i Angelinu. Jebemu, što fali crnoj kosi? :gaah:
Mulica

Post 22 Sep 2011, 14:47

jao, winona mi uopće nije primjer ženske ljepote! :rofl:
klonka

Post 22 Sep 2011, 14:50

baja » wrote: također :cerek:
to bi trebao biti ideal, kaj ne? :o
Pa, ne znam, meni je, ali ima ljudi koji vole da se spolovi što više razlikuju po izgledu. Lastanu sigurno nije, on voli žene s oblinama. Pretpostavljam da ni onim ženama koje vole nabildane frajere poput Daniela Craiga ili Russela Crowea. Mene ta dvojica ostavljaju potpuno ravnodušnom, ali zato padam u nesvijest od jebozovnosti kad ugledam Jarvisa Cockera.
ex_anais » wrote:Pejić je lijepa žena. :zubo:
Kad ga urede. :o
Karis mi je ljepši. :zubo: :nevolišpicasteplavuše:
gonj špadi
Pješčana

Post 22 Sep 2011, 14:53

Vin Diesel je nabildani frajer.
i mada inače to nije kriterij, on mi je :zvrko:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Mulica

Post 22 Sep 2011, 14:54

klonka » wrote: Pa, ne znam, meni je, ali ima ljudi koji vole da se spolovi što više razlikuju po izgledu. Lastanu sigurno nije, on voli žene s oblinama. Pretpostavljam da ni onim ženama koje vole nabildane frajere poput Daniela Craiga ili Russela Crowea. Mene ta dvojica ostavljaju potpuno ravnodušnom, ali zato padam u nesvijest od jebozovnosti kad ugledam Jarvisa Cockera.

gospode bože! :rofl:
sad sam ga guglala! :rofl:
kako nas dvije imamo različit pojma ljepote, nevjerojatno! :rofl: :s
Pješčana

Post 22 Sep 2011, 14:55

klonka » wrote:Mene ta dvojica ostavljaju potpuno ravnodušnom, ali zato padam u nesvijest od jebozovnosti kad ugledam Jarvisa Cockera.
ja i ti se nikad nećemo nakačiti na istog muškarca
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Eks

Post 22 Sep 2011, 14:55

klonka » wrote:ali zato padam u nesvijest od jebozovnosti kad ugledam Jarvisa Cockera.
Tako nekako i ja. Samo da ne djeluje baš toliko geekasto i da je malo ljepši. Ali općenito taj ženskastiji tip i s dužom kosom. :cerek:
Mulica

Post 22 Sep 2011, 14:56

opet sam uspila sjebat kvot :rolleyes:

popravila :raspa:

ni vin diesel mi nije nešto! prenabildan! :ne zna:

al benicio del toro! :s mila majčice :Slin: :cerek:
ti nabildani mi uopće nisu napeti! ne volim premišićave mužjake! :ne zna:
Morticia

Post 22 Sep 2011, 14:56

E vidiš recimo, kod muškaraca mi je draže da ima 5 kila previše nego premalo. :ne zna:
Ne volim balvane, da se razumijemo, ni one glave-kocke, volim da je i muškarac profinjen, al' premršavi su mi... Ne znam. :ne zna:
Ma najvolim one taman. :cerek:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Lastan

Post 22 Sep 2011, 14:57

ex_anais » wrote:Ja volim i plavuše, ali ne volim holivudski trend da svaka glumica s napretkom karijere mora posvijetliti. Tako su upropastili i Jessicu Albu i Angelinu. Jebemu, što fali crnoj kosi? :gaah:
Štoviše, meni je Scarlett Johansson najzgodnija u filmu Iron Man 2, gdje je ofarbana u crno. :D
(A Christina Hendricks je, kao i Winona Ryder, prirodna plavuša, što još jednom dokazuje da žene pojma nemaju kakvu kosu žele; znaju samo da ne žele onu s kojom su rođene.)
Mulica

Post 22 Sep 2011, 14:58

christina je prirodna plavuša? :eek:
poše poše! meni je onako crvena savršena! :s
Lastan

Post 22 Sep 2011, 14:58

Pješčana » wrote:Vin Diesel je nabildani frajer.
i mada inače to nije kriterij, on mi je :zvrko:
Vin Diesel je inače i teška gikčina. Zato je i meni simpatičan iako općenito nabildanost izjednačujem s narcizmom.
Pješčana

Post 22 Sep 2011, 14:59

Morticia » wrote:E vidiš recimo, kod muškaraca mi je draže da ima 5 kila previše nego premalo. :ne zna:
Ne volim balvane, da se razumijemo, ni one glave-kocke, volim da je i muškarac profinjen, al' premršavi su mi... Ne znam. :ne zna:
Ma najvolim one taman. :cerek:
+1 :D
Lastan

Post 22 Sep 2011, 15:00

AdMulica » wrote:christina je prirodna plavuša? :eek:
poše poše! meni je onako crvena savršena! :s
I meni. :cerek:

Doduše, ako ćemo o crvenoj kosi, ne valja zaboraviti Shirley Manson: crvena kosa, zelene oči, i onaj jebozovni škotski naglasak. :cerek:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 22 Sep 2011, 15:01

Morticia » wrote:Ma najvolim one taman. :cerek:
I onda oni koji ne znaju čitati misle da žene vole tamne (i visoke).
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
klonka

Post 22 Sep 2011, 15:01

Lastan » wrote: Štoviše, meni je Scarlett Johansson najzgodnija u filmu Iron Man 2, gdje je ofarbana u crno. :D
(A Christina Hendricks je, kao i Winona Ryder, prirodna plavuša, što još jednom dokazuje da žene pojma nemaju kakvu kosu žele; znaju samo da ne žele onu s kojom su rođene.)
+1 :raspa:

Hvala bogu na izumu boje za kosu. :zubo:
gonj špadi
Eks

Post 22 Sep 2011, 15:02

Lastan » wrote: Štoviše, meni je Scarlett Johansson najzgodnija u filmu Iron Man 2, gdje je ofarbana u crno. :D
O, nisam znala za njih dvije. :eek: Znam da sam se nemalo iznenadila kad mi je frendica koju oduvijek znam kao crvenokosu rekla da je prirodna plavuša. Valjda zato jer svaka plavuša koju poznajem je opsjednuta svojom bojom kose. :zubo:

A ovo zadnje, hm, ima tu nešto. Mada, žene se vole igrati s bojama općenito što ne znači da nisu zadovoljne svojom. Ja sam htjela znati kako izgledam kao plava. Nisam to ja. :o

Guglala Scarlett. Wow. Sad mi se čini da joj sve te tamnije nijanse, uključujuć i crvenu, bolje stoje od plave. A nikad ne bih rekla.
Lastan

Post 22 Sep 2011, 15:04

klonka » wrote:Hvala bogu na izumu boje za kosu. :zubo:
A jesi našla kome ćeš zahvaljivati. :rolleyes:
Naime, Jahvi nije ugodno ukrašavanje tijela, zaokruživanje lica (kod muškaraca), brijanje brade, tetoviranje... ne znam je li bojenje kose izričito pokriveno, no sigurno bi se moglo podvući pod ovo što jest zabranjeno.
klonka

Post 22 Sep 2011, 15:06

Ma koji Jahve, pa kana je starija od njega. :hekla:
gonj špadi
Lastan

Post 22 Sep 2011, 15:10

ex_anais » wrote:Guglala Scarlett. Wow. Sad mi se čini da joj sve te tamnije nijanse, uključujuć i crvenu, bolje stoje od plave. A nikad ne bih rekla.
Ja to tumačim efektom Snjeguljice.
Naime, plavuše su obično blijede; oboje li kosu u crnu, dobiva se jak kontrast. Koža bijela poput snijega, usne crvene poput krvi, kosa crna poput ebanovine.
Tri osnovne boje: crna, bijela, crvena. To su kognitivno najizraženije boje; ako jezik poznaje samo dvije boje, to su tamna i svijetla (crna i bijela); ako poznaje i treću, uvijek je to crvena. Poigraj se tim kontrastima i serviraš jasnu, jednostavnu sliku; zato erotskoj fotografiji boja gotovo i ne treba (a u filmu Sin City dobivaš posebne efekte isticanjem tek boje usana u jednom slučaju te boje očiju u drugom, dok je sve ostalo crno-bijelo).
Lastan

Post 22 Sep 2011, 15:11

klonka » wrote:Ma koji Jahve, pa kana je starija od njega. :hekla:
Ah, pa tako onda reci. I zahvali npr. Brahmi. :zubo:
dejzi

Post 22 Sep 2011, 15:13

klonka » wrote: Ili, ne znam, Shannyn Sossamon.
Ajme, što je ona meni dobra. :s
Još kratkokosa. :s
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
  • Information