Prvi trkeljaški sabor
ja sam zaključila da nema smisla budit se kavom prije sabora, pa sam si izvadila vino
ako zakasnim, znači da pijem doma
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
jevgenija » wrote: isuse, kako ću ti sakrit ključeve negdje, to će bit super.
dejzi » wrote:Ja nosim figuricu Marsupilamija.
dimnjak » wrote:jel treba ponjeti slape?
aisling » wrote:Meni se spava
dejzi » wrote:Meni se ne da izać iz kuće.
Brijem da je atmosfera na tulumu užarenaPješčana » wrote:
ako zakasnim, znači da pijem doma
..ma uzarena..mislim da im je najveci problem ko ce prvi rec..sori, ali moram ic doma, sjeto sam se da sam ostavio upaljen plin. sad trenutno sute i svako malo neko progovori neku glupost, pa onda opet usute..
Problem soka od đumbira je odsustvo etanola ili ikakvog sličnog ugljikovodika. Mislio sam da si više za toplo mlijeko ili nešto poput Baileys Irish cream-a.
Ja očekujem da će svi oni kada konačno dođu doma prvo otvoriti ovu temu. Možda i prije skidanja kaputa.ex_anais » wrote:Sad su već pijani. I pričaju o nama.
..a unda » wrote: sori, ali moram ic doma, sjeto sam se da sam ostavio upaljen plin.
O tebi Schmokljan sa šankericom. Sam, nalakćen na pult (s oba lakta), naherenog tupea. Ova je već toliko puta otišla u skladište "po nešto" samo da ga ne mora slušati, da joj se guma na klompama izlizala. Sad već blanja hrastovu potpeticuex_anais wrote:Sad su već pijani. I pričaju o nama.
Lastan je na respiratoru
I da, Ex Anais, prestani više iskakati iz svake teme
Kao Jadranka si sa onom svojom reklamom od koje se ne može pobjeći
..kako sad vec? pa nisu ni prestali. a i ciribimbe na aj fonima..ex_anais » wrote:Sad su već pijani. I pričaju o nama.
m.za » wrote:![]()
![]()
O tebi Schmokljan sa šankericom. Sam, nalakćen na pult (s oba lakta), naherenog tupea. Ova je već toliko puta otišla u skladište "po nešto" samo da ga ne mora slušati, da joj se guma na klompama izlizala. Sad već blanja hrastovu potpeticu![]()
Lastan je na respiratoru![]()
..
..a bit ce prica poslije i sutra. ..ah, tako nam je divno bilo..morticija je jedna krasna osoba..dimnjak je jedna divna osoba..svi smo ustvari prekrasni..
niti moramo bit prekrasni da bi se nasli.ex_anais » wrote:Mi se ne trebamo naći da bi znali da smo prekrasni.
Ne bi me čudilo da je sa sobom donio prethodno pripremljenu staklenku od krastavaca u kojoj je tri tjedna na suncu držao tri prsta parizera, trokut gorgonzole i deci graševine i koju onda svako malo odčepi i stavi na stol uz "ako možete vi meni smrdit, mogu i ja vama
-
- Information
-