Prvi trkeljaški sabor
Meni je isto sinoć prvi put palo napamet da bih nekoga mogla znati.
Isto se nadam da do tog neće doći.
U protivnom, ravnoteža u univerzumu će mi biti narušena.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
..suti, dobro si i prosla, mogla si i...ma bolje mi je ne govorit sta.aisling » wrote: [img//]http://static3.depositphotos.com/100162 ... nifier.jpg[/img]
gledao te, kazes, citavu noc..pa dobro ga nisi streljala..i jos ga se sjecas?? ..pamtis?? :xrofl:
- Lord Byron
Lako za to - zamisli situaciju "A ti si Markova i Marinina mala, Isuse, kako si narasla, sjećam te se dok si bila ovolicna, ah, kako vrijeme leti...".Serenità » wrote:Meni je isto sinoć prvi put palo napamet da bih nekoga mogla znati.
..a moguce je i razocaranje u roditelje..sefove..zaposlenike..kolege..u muza..zenu..prijateljicu muskog lika..Serenità » wrote:Meni je isto sinoć prvi put palo napamet da bih nekoga mogla znati.
..e, to bi bilo super, kaze zena muzu da ce na aerobik, muz zeni da ima poslovni sastanak, pa se nadju na saboru i prave se da se ne poznaju.
Lord Byron » wrote: Lako za to - zamisli situaciju "A ti si Markova i Marinina mala, Isuse, kako si narasla, sjećam te se dok si bila ovolicna, ah, kako vrijeme leti...".
Mogla bih još odustati
@ aisling, Ne znam forvardat, nadam se da je netko drugi već poslao.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Nije. Svi se prave ko i ti da ne znaju forvardat. Dobro, dobro. Razumijem.Serenità » wrote: @ aisling, Ne znam forvardat, nadam se da je netko drugi već poslao.
Happy Easter!
- Lord Byron
Zapravo, ja kužim stanovite probleme
Nije valjda da u RL tajiš deAndrea?
Nije ni čudno, sva ta lica su imala istog tatu...a unda » wrote: ..e, lica pamtim. savrseno skoro, osim ako se ne radi o pokos, horvat, pisek, sopek..uvijek ih bucam.
gonj špadi
Ne bi bilo zabavno da smo svi na istom mjestu. ne bi onda mogli tipkat nego bi morali pričataisling » wrote: Hvala svima na porukama, samo nije mi sad jasno zašto se ne nalazimo svi na istom mjestu
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
S menom se niko nije ništa dogovorio i doću sama hrabro i... no, valjda ćete bit na mjestu na kojem vas očekujem, a ne da gordo koračam preko cijele birtije i pokunjeno izađem na druga vrata... e, al za ozbač, jesmo tamo di mi je kokoš napisala da jesmo?
gonj špadi
Sad mi je jasno da sam ja bila u grupi onih koje su zvali reda radi i namjeravalo ih (nas) se poslat na krivo mjesto
Aisling, zanemari moju poruku
Ma pitam te zato jer sam se raznježila pa sam razmišljala da li da napišem svoje obrazloženje. Ali vidim sad da me nisu ni zvali zapravo (a vidim u poruci i tko su mi kolege
@Aisling, forvardirala sam ti ono što su meni poslali. Ali izgleda da tamo nije sabor
To je đubrište
Vidim da si na kraju dobila više različitih odredišta. Neću te još ja zbunjivati.aisling » wrote: Nije. Svi se prave ko i ti da ne znaju forvardat. Dobro, dobro. Razumijem.
Ne znam kakav ti dojam imaš, ali meni se čini da sam tu puno podataka o sebi ostavila. Možda nisu kompromitirajući, ali nikad ne znaš.Lord Byron wrote: Zapravo, ja kužim stanovite problemekoje takvi scenariji stvaraju harpy - ali, za vas koje nikad ništa problematično-ispovjednoga niste napisale, ne vidim u čemu bi bio problem?
Nije valjda da u RL tajiš deAndrea?![]()
De Andrea ne tajim, ali nemam ga ni kome spominjati baš.
- Lord Byron
A vidiš u poruci i tko su moderatori koji večeras neće moći moderirati svoje PDF-ove...
- Lord Byron
Zanimljivo, ali među mojim (ne)pozvanim kolegama sa liste nema moderatoraLord Byron » wrote: A vidiš u poruci i tko su moderatori koji večeras neće moći moderirati svoje PDF-ove...
-
- Information
-