Opet te napao brod? Bogati, u zadnje vrijeme sve nekakvo brodovlje dolazi. Na kraju ćeš još morati i radit'.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Pa, to je jedino što u cijeloj ovoj priči i mene donekle veseli.ElliQuinn » wrote: Mene veseli vijest da se barem nešto ekonomski događa. Ako možemo uvoziti, znači da imamo para.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Mene bi veselilo da ih ti ispraćaš pune češće od ovih koji dolaze puni...Morticia » wrote:
Pa, to je jedino što u cijeloj ovoj priči i mene donekle veseli.
Moj buraz je šmizli kupio 100 šarenih loptica.
Velike su poput onih za tenis i full su lagane i razbježale su se po cijelom stanu.
Šmizla i beštija su potpuno pomahnitale kad su ih vidjele. Šmizla je do pola tijela uronila u kofer u koji su pakirane.
Pomama je trajala dobrih pola sata, a nakon toga sam ja skoro sat vremena skupljala tu gamad po stanu.
Velike su poput onih za tenis i full su lagane i razbježale su se po cijelom stanu.
Šmizla i beštija su potpuno pomahnitale kad su ih vidjele. Šmizla je do pola tijela uronila u kofer u koji su pakirane.
Pomama je trajala dobrih pola sata, a nakon toga sam ja skoro sat vremena skupljala tu gamad po stanu.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Pola sata igre/koncentracije na točno određeno nešto je daleko više od prosjeka za bebu njezine dobi.ElliQuinn » wrote:I sad loptice više uopće ne zanimaju?
Obično ih nešto zanima po par minuta i onda to ostave, a šmizla se s baš jako zabavnim stvarima igra i po pola sata.
Lopte obožava.
Općenito se počela jako puno sama zabavljati i tjera me od sebe. Gura me od sebe i ne želi da ju diram i ljubim. Nedavno me je gurala s kartonskom kutijom.
Meni sve to dosta teško pada pa se sva zbediram i onda se počnem ponašati k'o prava očajnica pa joj se bacam pod noge i skupljam mrve pažnje koje mi dobaci.
A ponekad popizdim pa je imobiliziram i cijelu izljubim. Nakon toga me bijesno gleda još satima.
Sada se igraju diranja stropa i visokih mjesta po stanu.
naoblačilo se i smračilo i požurila sam s posla dok ne počne padati. na izlazu iz firme već je pljuštalo. pokisla sam do koske. svatko s kim sam komunicirala putem, po dućanima, mi je rekao, jer valjda ne vide moja dva oka koja imam, i kožu s receptorima, da sam pokisla.
i svi su mi rekli da se doma osušim
došla sam doma, svi oblaci su nestali, evo vani sunce blišči.
moje noge..moja stopala u kožnim balerinkama poprimila su boju crnih balerinki
a taman sam uredila stopala, i makla staru kožu, i sad se upilo u novu i zgleda ko dam sam stala na štambilj. opetovano.
i ušlo mi je pod nokte i sve. ne pomaže natapanje u lavoru sa solju. užas
i svi su mi rekli da se doma osušim
došla sam doma, svi oblaci su nestali, evo vani sunce blišči.
moje noge..moja stopala u kožnim balerinkama poprimila su boju crnih balerinki
a taman sam uredila stopala, i makla staru kožu, i sad se upilo u novu i zgleda ko dam sam stala na štambilj. opetovano.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ti joj se ono rugaš?klonka » wrote: Ti ono imaš novog penisića?
Postojano.dejzi wrote:Kad ga već spominješ, kako njegova veza?
Još mi ju nije doveo na upoznavanje.
Brat ti je super.
Tupelo wrote:
Meni sve to dosta teško pada pa se sva zbediram i onda se počnem ponašati k'o prava očajnica pa joj se bacam pod noge i skupljam mrve pažnje koje mi dobaci.
Kao da čitam ŽuD.
Groupie :cerek:
14. listopadaklonka » wrote: Saško, kad je tebi termin?
Tupelo » wrote:Moj buraz je šmizli kupio 100 šarenih loptica.![]()
![]()
Šmizla i beštija su potpuno pomahnitale kad su ih vidjele. Šmizla je do pola tijela uronila u kofer u koji su pakirane.![]()
Meni se to jednom dogodilo i ništa nije pomoglo, otišlo je tek nakon nekoliko pranja.Pješčana » wrote: moje noge..moja stopala u kožnim balerinkama poprimila su boju crnih balerinki![]()
Life is short. Smile while you still have teeth.
-
- Information
-