Elementarna nepogoda

Stare teme i začeci foruma
Aristocat

Post 10 Feb 2012, 18:08

nina williams » wrote: A bogo s tobom. :zubo:
Ajmo ovako, da ne bi ja sad tu otkrivala toplu vodu, citirat ćem ti jednog priznatog lika, koji se u Hrvata dosta bavio svom tom problematikom, na mjestu gdje objašnjava taj pojam navodeći i razne druge poznate čovce koji su se time bavili. A ti ondak sama odluči želiš li nastavit ovako argumentirati.

Ja imam svoje misljenje koje branim. Ti nemas svoje ali se pozivas na Zvonarevicevo. Tesko je misliti svojom glavom, heh?
Da, stereotipi pocivaju na necemu, pa makar bilo i gadjenje. Mozda bi i Zvonarevic i ti trebali razmisliti o tome. Ili mozda i gadjenje ne pociva ni na cemu?

Sto kada stereotip nije negativan? Onda nema problema? Onda se prodaje za narodnu mudrost.
Come on.

nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 10 Feb 2012, 19:19

Aristocat » wrote:

Ja imam svoje misljenje koje branim. Ti nemas svoje ali se pozivas na Zvonarevicevo. Tesko je misliti svojom glavom, heh?
Nije stvar u tome da nemam svoje, neg da je moje na tom nastalo. Ja volim nemati vlastito mišljenje različito od onog što znanost veli.
Aristocat » wrote:Da, stereotipi pocivaju na necemu, pa makar bilo i gadjenje. Mozda bi i Zvonarevic i ti trebali razmisliti o tome. Ili mozda i gadjenje ne pociva ni na cemu?
Kakvo sad gađenje te spopalo? Čak sam ti i boldala, počiva na laži i predstavlja krivu sliku. Ono, tu su objektivne stvari u pitanju (te o kojima oni govore), ne nekakvi subjektivni dojmovi kao što gađenje zasigurno jest. Gadljivost je ovdje posljedica, ne uzrok pojave.

Aristocat » wrote:Sto kada stereotip nije negativan? Onda nema problema? Onda se prodaje za narodnu mudrost.
Come on.
Naravno da ima problema. Govorim o laži. Činila ta laž nešto lijepim ili ružnim, to je sporedno. Uostalom i subjektivno. Neko će spomenuti stereotip o Nijemcima kao pretjerano pedantnoj raji vidjet kao nešto pozitivno, a neko kao negativno. A i jedno i drugo je nebitno za ovo o čemu pričamo, bitno je da je riječ o lažnoj slici.
aryna

Post 10 Feb 2012, 21:21

Pješčana » wrote:ja sam danas na poslu slušala kolegicu koja je razmišljala! naglas da zašto ti ljudi po Splitu izlaze van na led, ako im nije sila? kako je sad netko drugi kriv za njihove lomove, i ne, ne zove se Nevenka.
ali meni je i inače izazov raditi s njom
svi smo mi nevenka!
i poslije nevenke nevenka! :lux:

nemoj sad opet počet pit' zbog toga. :zubo:
"Čim sam vidio tvoju facu, znao sam da si to ti" (?!?!)
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 12 Feb 2012, 15:29

Zna li ko šta je s onim ledolomcima što su nam ih Mađari poslali? Smiju li oni uopće naveliko lupat po Dunavu, tamo javljaju da je po Bugarskoj i Rumunjskoj zaleđeno od 80 pa naviše %.
Kako se Đerdap drži? Niko o tom ni slova u nas da napiše. :ne zna:
Jebga, neka zdravoseljačka logika mi govori da nema smisla baš jako puno razbijat uzvodno, ako nizvodno imaš ledostaj. Pogotovo zato što je Dunav i inače nezgodno pada kako izlazi iz Srbije.
Jebat će Bugari i Rumunji ježa u leđa, čini se meni.
Sreća je jedina što je općenito vodostaj u Hrvata prije ovog kušlusa bio nizak.
kukuriku

Post 13 Feb 2012, 11:44

Jako zviđam termin "vodostaj u hrvata". Jako.
Odma me posjeti na recimo "lovostaj u hrvata".

:jumping:
Nek(v)arljiva.
vrrrlet

Post 13 Feb 2012, 11:55

kukuriku » wrote:Jako zviđam termin "vodostaj u hrvata". Jako.
Odma me posjeti na recimo "lovostaj u hrvata".

:jumping:
Ili "kurcostaj".

Kad smo kod toga, znaš li što je kurcohipsa? Kurcohipsa je imaginarna linija koja spaja sve ljude jednake veličine penisa.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Nikolajevna

Post 13 Feb 2012, 12:08

vrrrlet » wrote:
Kad smo kod toga, znaš li što je kurcohipsa? Kurcohipsa je imaginarna linija koja spaja sve ljude jednake veličine penisa.
Aj pogodi onda šta je picobata? :zubo:
Pješčana

Post 13 Feb 2012, 12:35

aryna » wrote: svi smo mi nevenka!
i poslije nevenke nevenka! :lux:

nemoj sad opet počet pit' zbog toga. :zubo:
:rofl:

kako to misliš, počet?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
skin_player

Post 16 Feb 2012, 00:22

Pješčana » wrote:Nego, ljudi moji, jel vi mislite da se ovo oko nas moglo malo bolje organizirati?
Pol države je u kolapsu. Ja možda malo vrtim očima na sve ove izvanredne vijesti, jer pročitala sam kako je Kerum reagirao (ko idiot) na snijeg u SPlitu.
Kako gledate na situaciju u Dalmaciji, u ovih par županija koje su zatrpane, nema struje, dućani su prazni. Ljudi lažno zovu HGSS da im ovi dođu s ralicom do ulaza :flop: i donesu triput više hrane .
Većina ljudi nit ima zimske gume nit zimsku obuću.
S jedne strane, dobro jer što je snijeg pao jer to su padaline. S druge strane, evo vidim na tv kako su palstenici uništeni i višemilijunske štete na mandarinama.
ono što je komično usred sveg ovoga, seljaci prijete da će u četvrtak izać na ceste :gaah: u kontinentalnoom dijelu.
što mislite o svemu ovome?
Malo snijega neće nikog ubiti.
  • Information