Vidiš ga sad, a vidio ga je i forester prije nego što je ostavio post. Tvrdiš li i dalje da ondje ne piše ono što ja kažem?Polina Belilowsky » wrote: Sinoć u 1.55 ja sam bila banirana; nisam vidjela ni forum ni moderatorski.
Ban - Polina/faktotum
- Polina Belilowsky
Nitko se ne žesti, sve je oke.ex_anais » wrote:
Nisam padobranac, nema potrebe za takvim tonom. Pratim raspravu od samog početka.
Da, zvuči na jedan dan u kontekstu toga da je npr. judolinu bio dan ban pa odmah skinut. Dakle, upozorio je da ti taj ban dok isti traje nitko neće skinuti. Jasno da ne može biti jasnije. Nije rekao "taj permaban joj nitko neće skinuti".
Mislim da se zbilja nepotrebno žestiš.
Možeš li mi reći zašto je upozoravao na to? On ga natako, on ga i skinuo, čemu taj tekst?
- Polina Belilowsky
Ni iz forestera ni sad iz Poline nisam bila na moderatorskom. Idem vidjet to (iako je sad prekasno).Zekoslawa » wrote: Vidiš ga sad, a vidio ga je i forester prije nego što je ostavio post. Tvrdiš li i dalje da ondje ne piše ono što ja kažem?
Znači, nisi iskoristila sve mogućnosti koje su ti na raspolaganju kao članu ovoga foruma. Tvrdiš da ti je jako bitno da budeš upoznata sa svojim pravima i obavezama, očekivala sam od tebe da ćeš čitucnuti i moderatorski.Polina Belilowsky » wrote: Ni iz forestera ni sad iz Poline nisam bila na moderatorskom. Idem vidjet to (iako je sad prekasno).
Ne znam, nisam Hek.Polina Belilowsky » wrote: Nitko se ne žesti, sve je oke.
Možeš li mi reći zašto je upozoravao na to? On ga natako, on ga i skinuo, čemu taj tekst?
U biti nemam što više reći samo sam htjela razjasniti stvar ako je moguće, kao promatrač, jel.
- Polina Belilowsky
Ne čitam moderatorski, a nisam ni obavještena o svemu što mi stoji na raspolaganju kad običan upit oko edit opcije izaziva konsternaciju cijele mod ekipe, te kolektivnu želju da se maknem s foruma.Zekoslawa » wrote: Znači, nisi iskoristila sve mogućnosti koje su ti na raspolaganju kao članu ovoga foruma. Tvrdiš da ti je jako bitno da budeš upoznata sa svojim pravima i obavezama, očekivala sam od tebe da ćeš čitucnuti i moderatorski.
Pogledala sam post.
Ja nisam "neki", nikad nisam krojila pravila na ovom forumu, a Polina se izrijekom ne spominje.
Znaš što, malo je kasna ura, a meni mlijeko za pahuljice može popikiti svaki tren. U takvoj situaciji, bojim se, nema previše smisla da se upuštamo u definiciju hiperbole i tako tih stvari.Polina Belilowsky » wrote: Ne čitam moderatorski, a nisam ni obavještena o svemu što mi stoji na raspolaganju kad običan upit oko edit opcije izaziva konsternaciju cijele mod ekipe, te kolektivnu želju da se maknem s foruma.
Pogledala sam post.
Ja nisam "neki", nikad nisam krojila pravila na ovom forumu, a Polina se izrijekom ne spominje.
Moderatorski je otvoren za čitanje, dakle, kao i svima drugima, to ti stoji na raspolaganju. Moram ti reći da smo sinoć oko 1.50 imali gomilu baniranih članova i da je zbilja upitno na koga se to moglo odnositi. Čim bude prilike, pitat ću Heka.
Laka ti noć.
- Polina Belilowsky
Žao mi je radi tvojih pahuljica.Zekoslawa » wrote: Znaš što, malo je kasna ura, a meni mlijeko za pahuljice može popikiti svaki tren. U takvoj situaciji, bojim se, nema previše smisla da se upuštamo u definiciju hiperbole i tako tih stvari.
Moderatorski je otvoren za čitanje, dakle, kao i svima drugima, to ti stoji na raspolaganju. Moram ti reći da smo sinoć oko 1.50 imali gomilu baniranih članova i da je zbilja upitno na koga se to moglo odnositi. Čim bude prilike, pitat ću Heka.
Laka ti noć.
Ponosna sam na svoje ime/nick te kad ga ne vidim držim da se upis ne odnosi na mene.
Iskreno, taj Hekov upis trebao se odnosit na članove judolino i N'dugu koji su izvrijeđali koga su stigli i zauzvrat dobili prijateljsko tapšanje po ramenu.
Laka ti noć
Ovako i ja mislim.A.P. » wrote:Moram se oglasiti.
Ovo je premalen forum s prepoznatim članovima da se jedni drugima kurčimo/te sa sankcijama i sličnim.
Iskreno ću reći da nalazim smiješnim činjenicu što se ovdje smatra normalnim, dok je forum ove veličine, stalno pozivati na nekog višeg i nekakvu ozbiljnost i hijerarhiju.
Ovdje ne vlada kaos. Forum je pobrao vrhnje ŽK-a i dijela f.hra. Gdjegdje netko zatrola ili uvrijedi ozbiljno. Vi rukovodeći kao da niste u stanju, iako se trudite, pronaći balans između kakti totalne slobode govora i pokušaja represije i skakanja na svako vrijeđanje. Što se malo ne smirite s tim igranjem policajaca? Meni ovo djeluje ko overcompensation. Uopće nema potrebe za baniranjima, ovdje nema mawih pwawih, kineskih spemera, čak su i retaji pristojni. Otvorite ljudima temu i nek seru o čemu hoće i kom god hoće. Moderatorska je dužnost, i koliko vidim jedina obaveza, ovdje splitati i mergeati postove/topike sukladno tematici. Prema tome, umjesto da se odmah laćate viših instanci i upozorenja i banova, pričekajte dok forum ne naraste do zaista pristojne veličine u kojoj neće 50% aktivnih članova biti moderatori, pa onda razmišljajte o takvim stvarima. Dotad secite, pilite i razdvajajte.
Ja ovo velim stvarno dobronamjerno.
Nemojte branit ljudima da pričaju koliko god glupa i besmislena tema bila. Dajte im mjesto za to i ćao.
I treba za sad odjebat baniranja i slične sankcije. Čim se s tim počme krenu nadjebavanja u stilu 'baniraj me boli me kurac, koji si ti drek ovjde'. Ne treba nam to još. Mislim, judolino i Polina, neš ti frke na forumu.
Ne pitaš previše, ali nisam sigurna hoće li te odgovor zadovoljiti jer je poprilično dosadan, ustvari.ombia » wrote:
Jel previse pitam ako pitam kako to da se vlasnicka struktura u ovo kratko vrijeme postojanja foruma promijenila?
Dakle, u trenutku kad se trkeljanje zakotrljalo Ze i ja smo bili u mogućnosti pripomoći, tj. obaviti one osnovne radnje koje su potrebne da bi se osnovao jedan forum.
Međutim, kako je rastao broj članova, tema i postova tako smo shvatili da smo zagrizli prevelik zalogaj, za koji jednostavno nemamo vremena i energije, a šmokljan, klonka i Hek su se ponudili i tako smo ga predali njima u ruke.
Dosta dugo je stajala obavijest o primopredaji, valjda ti je promakla.
Eto, ukratko je to to, ne radi se o nekim zakulisnim igricama, ne radi se o prodaji (što su neki pretpostavili) ili o ičem turbo zanimljivom i intrigantnom.
Jednostavno je dvoje ljudi zaključilo da se uz RL, dijete i poslove ne mogu posvetiti dovoljno i forumu, a mišljenja smo da bi vlasnik i admini trebali biti žila kucavica jednog foruma.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Polina Belilowsky
Judolino nema veze s Polinom, zaštićen je na ovom forumu kao najrjeđe vrste.BoDerek » wrote: Ovako i ja mislim.
Nemojte branit ljudima da pričaju koliko god glupa i besmislena tema bila. Dajte im mjesto za to i ćao.
I treba za sad odjebat baniranja i slične sankcije. Čim se s tim počme krenu nadjebavanja u stilu 'baniraj me boli me kurac, koji si ti drek ovjde'. Ne treba nam to još. Mislim, judolino i Polina, neš ti frke na forumu.
Polina je banirana zato jer je naživcirala mod ekipu postavljajući pitanja o funkcioniranju pojedinih opcija ovog foruma. Opcija koje su ustanovljene i postoje radi forumaša, ne radi mod ekipe. Da nema forumaša, ne bi bilo ni foruma i posve je oke i na mjestu da se novi član raspita kako funkcioniraju alatke koje će mu zatrebati tijekom forumarenja.
Vjerujem da se Polinu dovoljno razvlačilo kako na ovoj temi, tako i na cijelom forumu. Hvala.
Nisam niti rekla da ima. Nebitno je, polsužili ste kao primjeri za ban.Polina Belilowsky » wrote: Judolino nema veze s Polinom,
Couldn't agree more.Vjerujem da se Polinu dovoljno razvlačilo kako na ovoj temi, tako i na cijelom forumu. Hvala.
- Polina Belilowsky
Bitno je: troll judo nije baniran, a ti služiš kao primjer za spam na ovoj temi.BoDerek » wrote: Nisam niti rekla da ima. Nebitno je, polsužili ste kao primjeri za ban.
Polina, za pitanja o funkcioniranju opcija ovih i onih imaš gornji podforum. Ono što te zanima, možeš pitati tamo.Polina Belilowsky » wrote: Judolino nema veze s Polinom, zaštićen je na ovom forumu kao najrjeđe vrste.
Polina je banirana zato jer je naživcirala mod ekipu postavljajući pitanja o funkcioniranju pojedinih opcija ovog foruma. Opcija koje su ustanovljene i postoje radi forumaša, ne radi mod ekipe. Da nema forumaša, ne bi bilo ni foruma i posve je oke i na mjestu da se novi član raspita kako funkcioniraju alatke koje će mu zatrebati tijekom forumarenja.
Vjerujem da se Polinu dovoljno razvlačilo kako na ovoj temi, tako i na cijelom forumu. Hvala.
Judolino i N'dugu ban nisu dobili, kao što ga ni ti nisi dobila odmah, već su prije toga dobili upozorenja. Ne mogu ne primijetiti da zadnja dva dana, za razliku od tebe, niti su nazočni, niti nastavljaju. Ako baš želiš da se sankcioniraju postovi u kojima se spominje tvoje ime, nije problem, učinit ćemo to, ali onda ćeš isti tretman imati i ti, pa ćemo tako sankcionirati i svaki tvoj post u kojemu prozivaš druge, a bilo ih je i danas.
Idući put kad sugovornike na ovoj temi nazoviš spamerima i padobrancima, to nipošto neće proći nezamijećeno.
- Polina Belilowsky
Zekoslawa, banirana sam za pitanja o funkcioniranju opcija, Hekatonhir je to osobno napisao na ovoj temi.Zekoslawa » wrote: Polina, za pitanja o funkcioniranju opcija ovih i onih imaš gornji podforum. Ono što te zanima, možeš pitati tamo.
Judolino i N'dugu ban nisu dobili, kao što ga ni ti nisi dobila odmah, već su prije toga dobili upozorenja. Ne mogu ne primijetiti da zadnja dva dana, za razliku od tebe, niti su nazočni, niti nastavljaju. Ako baš želiš da se sankcioniraju postovi u kojima se spominje tvoje ime, nije problem, učinit ćemo to, ali onda ćeš isti tretman imati i ti, pa ćemo tako sankcionirati i svaki tvoj post u kojemu prozivaš druge, a bilo ih je i danas.
Idući put kad sugovornike na ovoj temi nazoviš spamerima i padobrancima, to nipošto neće proći nezamijećeno.
Ali ja ban nisam dobila, o tome se radi. Niti ikakvu obavijest da sam banirana. Mene koja sam banirana nije se obavijestilo, nego se o mojem banu obavijestio svekoliki forum. Tipičan slučaj izopćenja jednog člana i dopuštenja forumašima - pljujte ga, može vam se.
Nijedan moj post nije prošao nezamjećeno, mene se sankcioniralo zbog živciranja mod ekipe pitanjima kako funkcionira ovo i ono na forumu (jer sam nov forumaš i ne znam to). A mod ekipa očito postoji radi sebe same, a ne radi foruma i forumaša. Zato mi nemoj prijetit sankcijama jer ako je itko ovdje bez razloga sankcioniran, to sam ja.
Spamerom ću nazvat svakoga tko spama temu. Što primjerice ovaj post traži na temi?
judolino » wrote:Eto!
A na mene ste se uzjebali kad sam otkrio da trol je gol!
Nadam se da ćete ubuduće bolje gledati.
Joj, da me je imala španjolska inkvizicija, đe bi im bijo kraj...
Jesi, banirana si jer si ponizno pitala za funkciju "edit". Evo, priznajem pred bogom i svijetom da nam neopisivo ide na živce kad nas se pita za takve stvari, stoga smo te odlučili banirati.Polina Belilowsky » wrote: Zekoslawa, banirana sam za pitanja o funkcioniranju opcija, Hekatonhir je to osobno napisao na ovoj temi.
Ali ja ban nisam dobila, o tome se radi. Niti ikakvu obavijest da sam banirana. Mene koja sam banirana nije se obavijestilo, nego se o mojem banu obavijestio svekoliki forum. Tipičan slučaj izopćenja jednog člana i dopuštenja forumašima - pljujte ga, može vam se.
Nijedan moj post nije prošao nezamjećeno, mene se sankcioniralo zbog živciranja mod ekipe pitanjima kako funkcionira ovo i ono na forumu (jer sam nov forumaš i ne znam to). A mod ekipa očito postoji radi sebe same, a ne radi foruma i forumaša. Zato mi nemoj prijetit sankcijama jer ako je itko ovdje bez razloga sankcioniran, to sam ja.
Spamerom ću nazvat svakoga tko spama temu. Što primjerice ovaj post traži na temi?
Gledaj, draga moja, mi smo mali forum. Kloačica čak. I ne posjedujemo sredstva kao što su kartoni za offtopic i slične pizdarije. A brisati nastojimo što manje. I to smo ti također već objasnili. I zato nećemo i ne možemo sankcionirati baš svako sranje. Da je zericu intelektualnoga poštenja, sjetila bi se naša Polina kako ima i njezinih postova koji bi se mogli okvalificirati kao najobičniji spam i trolanje, pa se nitko oko njih nije uspizdio, niti je Polina sankcionirana. Možeš ti daviti koliko god hoćeš, možeš vikati "To je nepravda!", ali ovdje su svi, pa tako i ti prepušteni sami sebi. Nikoga se ovdje neće dadiljati, pa ni tebe. Hoćeš istinu? Jebemese živo što te judolino nazvao trolom, kao i to što si mu ti uzvratila. I ne da ne namjeravam na to trošiti vrijeme, nego ono, uopće ne namjeravam. Kad se pošteno izvrijeđate, da to ima okusa i mirisa, javite se, možda se pozabavim time.
Da ti nisam namjeravala dati ban, nisam. I to sam ti već rekla. Da nisam bila suglasna s tom odlukom, pa, recimo da nisam. Ali da si dopizdila i bogu i vragu, jesi. Ako ne prije, a ono barem jučer i danas. O banu nisi bila obaviještena jer naprosto nemamo tu mogućnost, a i to smo ti već rekli i to znaš. Da sam ti ga ja dala, sigurno to ne bi izgledalo tako da najprije obavijestim svekoliko trkeljaško pučanstvo, čime dajem zeleno svjetlo za raspravu o tome. Ali razvlačilo se ovdje svako govno, pa tako može i tvoj ban. Ili samo ti imaš tu privilegiju da mrcvariš čega se sjetiš?
Ne da ti ne prijetim sankcijama, niti namjeravam za njima posegnuti, nego ti naprosto više nemam što reći osim "Hajde, laj na mjesec, možeš ti to!" Pa ajde u Strasbourg, jebemese.
- Polina Belilowsky
Zekoslawa » wrote: I zato nećemo i ne možemo sankcionirati baš svako sranje. Da je zericu intelektualnoga poštenja, sjetila bi se naša Polina kako ima i njezinih postova koji bi se mogli okvalificirati kao najobičniji spam i trolanje, pa se nitko oko njih nije uspizdio, niti je Polina sankcionirana. Možeš ti daviti koliko god hoćeš, možeš vikati "To je nepravda!", ali ovdje su svi, pa tako i ti prepušteni sami sebi. Nikoga se ovdje neće dadiljati, pa ni tebe. Hoćeš istinu? Jebemese živo što te judolino nazvao trolom, kao i to što si mu ti uzvratila. I ne da ne namjeravam na to trošiti vrijeme, nego ono, uopće ne namjeravam. Kad se pošteno izvrijeđate, da to ima okusa i mirisa, javite se, možda se pozabavim time.
Da ti nisam namjeravala dati ban, nisam. I to sam ti već rekla. Da nisam bila suglasna s tom odlukom, pa, recimo da nisam. Ali da si dopizdila i bogu i vragu, jesi. Ako ne prije, a ono barem jučer i danas. O banu nisi bila obaviještena jer naprosto nemamo tu mogućnost, a i to smo ti već rekli i to znaš.
Da je zericu intelektualnog poštenja sjetila bi se naša Zekoslawa da je Polina sankcionirana bez ikakve krivnje. Kad ti se jebe, što me onda prozivaš i prijetiš se?
Nitko mi nije ništa rekao, rečeno je samo svekolikom forumu. Ako se nema uvjeta za ban onda se ban ni ne daje dok se uvjeti ne steknu, jel.
OK, nema moderacije, sve se može, sve se smije. Nemaš me zašto kvotati i prozivati.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 614 times
- Been thanked: 954 times
Polina, sve ti je već stoput objašnjeno - i zašto si banirana, i na koliko si banirana. No ti i dalje ne vjeruješ. Zekoslava ti stalno može pisati jedno te isto, ali ti tjeraš svoje, i bog. Kao što ti je na drugom podforumu Elli objašnjavala tehničke stvari - bila je u svemu u pravu, ali ti uvijek znaš bolje.
Reći ću ti ovo još samo jednom: nastavi u ovom stilu - i dobit ćeš permu. Kao i svi klonovi koje napraviš. Nikad više ovdje nećeš napisati ni slova. Jesi li sigurna da baš to želiš?
Ovo nije prijetnja nego obećanje. Izbor je tvoj, i nastavak ovisi samo o tebi. Ne reci da te nisam upozorio.
Reći ću ti ovo još samo jednom: nastavi u ovom stilu - i dobit ćeš permu. Kao i svi klonovi koje napraviš. Nikad više ovdje nećeš napisati ni slova. Jesi li sigurna da baš to želiš?
Ovo nije prijetnja nego obećanje. Izbor je tvoj, i nastavak ovisi samo o tebi. Ne reci da te nisam upozorio.
Potpisi su za budale.
- Polina Belilowsky
Ti ne čitaš svojeg global moda. Napisala je to što je napisala. S tvojim dopuštenjem, vjerojatno.Hekatonhir » wrote:Polina, sve ti je već stoput objašnjeno - i zašto si banirana, i na koliko si banirana. No ti i dalje ne vjeruješ. Zekoslava ti stalno može pisati jedno te isto, ali ti tjeraš svoje, i bog. Kao što ti je na drugom podforumu Elli objašnjavala tehničke stvari - bila je u svemu u pravu, ali ti uvijek znaš bolje.
Što u tom kontekstu znači znači "ti tjeraš svoje"? Što znači "nastaviš li u ovom stilu"?
Čitaj me pažljivo: kad god se netko (znači bez izuzetka) na ovoj temi bude izdrkao na Polinu, Polina će uzvratit.
Perme na ovom forumu nema, a ja iz klona neću forumarit; klon je tu jer ti nemaš riješenje za osnovne stvari na forumu.
Moja slova ne ovise o tebi. Koliko god ti to ne želio priznati, ja sam član poput svih drugih. S istim pravom na sranje.
Ne prijeti mi, niti mi obećavaj. Niti me upozoravaj.
Ti si moja najdraža učenica.blaze » wrote:ti si zekoslava prva koja se razvergla na lakat kad joj netko kaže da zašuti
i zato si zadnja koja mi može dati opomenu na upadice. s te strane te ne priznajem kao autoritet i točka
sad me možeš i banirat. jebe mi se
i nabijem ti opomenu
Ljubi te sensei! :arigato:
Stara, skini mi se s čune, kurca, kite, veseljka... (nastavi niz).Polina Belilowsky » wrote: Bitno je: troll judo nije baniran, a ti služiš kao primjer za spam na ovoj temi.
Da povremeno znam zatrolati - istina je.
Ali, iskreno rečeno: ne mogu pronaći NITI JEDAN tvoj post bez barem elemenata trolanja.
Već sam napisao da me raspizdilo to tvoje pisanje o nekim "izvjesnim osobama" u "neka, neka" stilu.
Ili seri ili marš sa školjke!
- Polina Belilowsky
Stari, jebi se unatrag.judolino » wrote: Stara, skini mi se s čune, kurca, kite, veseljka... (nastavi niz).
Da povremeno znam zatrolati - istina je.
Ali, iskreno rečeno: ne mogu pronaći NITI JEDAN tvoj post bez barem elemenata trolanja.
Već sam napisao da me raspizdilo to tvoje pisanje o nekim "izvjesnim osobama" u "neka, neka" stilu.
Ili seri ili marš sa školjke!
Što se tebe tiče, sereš posvuda, imao ili nemao školjku. NITI JEDAN tvoj post nije bez govana, iskreno rečeno.
Eto, sad ste oboje uredno zaslužili neku vrstu sankcije, pa ste je i dobili. Što se mene tiče, čitamo se sutra u isto ovo vrijeme.
Ako u međuvremenu naiđe tkogod tko će vam to skinuti, neka skine. Ako se tkogod odluči posrati po tome, također mu želim ugodno sranje. Ako me pak tkogod odluči osloboditi ove rozaste boje, neće mi teško pasti.
Ako u međuvremenu naiđe tkogod tko će vam to skinuti, neka skine. Ako se tkogod odluči posrati po tome, također mu želim ugodno sranje. Ako me pak tkogod odluči osloboditi ove rozaste boje, neće mi teško pasti.
O.k.Hekatonhir » wrote:
Jest, previše je. Ako bivši vlasnici osjete potrebu da ti to objasne, neka to učine. Ali ja je ne osjećam.
ti.
baraka u savskoj je kriva. tamo se uvijek povijesne stvari događaju
Code: Select all
oj dajte, bilo je napisano vec, mislim na nekoj chat temi - bivsim vlasnicima uzimalo previse vremena. Da ne ispadne da se opet radi o nekim privilegiranim informacijama.Ako je zelja i namjera da se prestanu voditi teme oko onog foruma ili cak tracati, onda bi se trebali prestati i spominjati ondasnji modovi/admini/forumasi. Kako inace apelirati na druge da onaj forum vise nije tema, a onda procitati svako malo ovako nesto?? Jesam li doista ZgSash u nastanku? Gdje su pravila da se pozovem na njih?"
Morticia hvala i tebi na odgovoru, odgovaram kako citam. Ja sam nekako zamisljala da vlasnik foruma nije nuzno osoba koja investira ista vremena u isti.
-
- Information
-