Mister(azil)ije! Prvi volumen
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Pratim, pratim. Samo povezujem niti. Netko je negdje prijetio a undi i s "vidjet ćeš kad ti draga dođe", pa sad nabadam i pokušavam doznati više.Hekatonhir wrote:Ccc, ne pratiš postove. A sinoć smo pisali o tome.
- Lord Byron
WTF, ako je zauzet, nije mrtavElliQuinn wrote:Netko je negdje prijetio a undi i s "vidjet ćeš kad ti draga dođe", pa sad nabadam i pokušavam doznati više.
okej, može, hvalabaja wrote:nije mi jasno gdje pišemo što nas živcira
jel' može ovdje?
preformulirat ću živciranje u nejasnoću:
- nije mi jasno zašto se ljudima ne radi; poslala sam nekoliko zahtjeva za ponudu postavljanja novog plinskog bojlera i nitko se nije javio
- nije mi jasno zašto smo, trgovačkim lancima, dozvolili poslovanje koje nas degradira u odnosu na EU; konkretno, već dugo u DM nema zobenog mlijeka, a na pitanje zašto je odgovor da EU naprije namiri sebe pa nama što ostane
..ja?Silajn wrote:
Pa, surfam , lurkam, patroliram..gledam jel sve pod kontrolom...tko je to pisao, a?
ona macicja banda mi je izbrisala citav jedan novi topik koji sam htio otvorit. sad sjede, i gledaju me ono..hihihihi..
..e da, vidices koga briga..da, da..Koga briga
a znam da vidi. Izvlačit ću se na to što ne zna di živim i na neuračunljivost..a unda wrote: ..ma ubaci se ti, ali..karamarko sve vidi, tako da znas.![]()
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
-
- Information
-