..otisao nam je lastan
- Nenia Salonitana
brišite ako hoćete, nisam mogla to prešutjeti.
Fak ju, ak si Pero, ne moraš bit peder.Pero » wrote:Ne kužim ovu raspravu oko svećenika na ispraćaju. Nije bio religiozan, pa što? Ostavio je upute kako želi biti sahranjen? Sahranjuju ga fhr, Anderlon, trkeljanje, Facebook ili obitelj, kakva takva? Tko financira, nek organizira kako se njemu sviđa. Tko hoće biti na ispraćaju, a ne sluša mu se eventualni Očenaš, nek uzme čepiće za uši.
Za nas ateiste to je najgora uvreda, zar nije dovoljno kaj deca u školama uče debilarije, da majmuni kenjaju da smo "katolička zemlja", zar treba još nas nekoliko posto koji imamo muda reći da je RELIGIJA BUDALAŠTINA, PRAZNOVJERJE I OPIJUM ZA MASE, zar nas još treba šutat u muda?
I tko nas šuta u muda, pederčine BEZ MUDA, govnari i seronje.
Odjebi, mlatimudane? Ma, odjebi mlatiklitorisu, pičko bezvezna klerikalna...
Stopostotno te podržavam.Nenia Salonitana » wrote:koji ti je kurac karambole? kakav potpis?
onaj tko organizira pogreb prema svojim sebičnim a ne pokojnikovim željama bolje da ga niti ne organizira.
nisam ga poznavala tako dobro kao neki ovdje, ali vjerujem da bi lastanu bilo draže da ga bace u neoznačen grob nego da mu (tj sebi) sestra dovodi svećenika na pogreb.
Seronje obične.
BTW, ti si mlađa, pa da te nečem naučim: takve smo političke pomodare nekada zvali skojevcima...
Nekad su bili mlade komunjare, a danas ližu oltare...
Luftiguzi, niš koristi...
Pojma nemam kakve su čije želje, ali mislim da tome nije mjesto ovdje. Smrt je vrlo privatna stvar iako djeluje šire.
Shvatio sam ovaj topic kao nekakav topic pijeteta prema Lastanu i mislim kako tumačenje njegovih želja i karakteriziranje ljudi koje niti ne poznajemo vodi u plićak.
Shvatio sam ovaj topic kao nekakav topic pijeteta prema Lastanu i mislim kako tumačenje njegovih želja i karakteriziranje ljudi koje niti ne poznajemo vodi u plićak.
Ovakav način komunikacije najviše govori o tebi samome. Baš me interesira da li ćeš se sutra pojaviti na ispraćaju s crvenim karanfilom i glasno zviždati ako se slučajno pojavi svećenik. Inače, i ja sam ateist, ali očito potpuno drugačije vrste nego ti.judolino » wrote: Fak ju, ak si Pero, ne moraš bit peder.
Za nas ateiste to je najgora uvreda, zar nije dovoljno kaj deca u školama uče debilarije, da majmuni kenjaju da smo "katolička zemlja", zar treba još nas nekoliko posto koji imamo muda reći da je RELIGIJA BUDALAŠTINA, PRAZNOVJERJE I OPIJUM ZA MASE, zar nas još treba šutat u muda?
I tko nas šuta u muda, pederčine BEZ MUDA, govnari i seronje.
Odjebi, mlatimudane? Ma, odjebi mlatiklitorisu, pičko bezvezna klerikalna...
U desecima tisuća postova izražavao je prezir prema mantijašima. O kojem pijetetu govorimo? Zato što je netko platio pogreb smije mu se popišati na sve za što se u životu zalagao?karambol » wrote:Pojma nemam kakve su čije želje, ali mislim da tome nije mjesto ovdje. Smrt je vrlo privatna stvar iako djeluje šire.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ko u vašoj kući nosi kurac?Margarita » wrote: U desecima tisuća postova izražavao je prezir prema mantijašima. O kojem pijetetu govorimo? Zato što je netko platio pogreb smije mu se popišati na sve za što se u životu zalagao?
Nije važno - bitno je ko ga je popušio..
Bravo Mardž - više svjetla!
Rekoh da nemam pojma o željama, a to što govoriš...želi li netko to promijeniti? Ima li uopće pravo miješati se? Ili će se cendrati o zloj obitelji? Ne kužim koja je svrha toga? Mislio sam na pijetet kao prema čovjeku koji je imao vremena i volje dijeliti svoje misli i riječi i ovdje.Margarita » wrote: U desecima tisuća postova izražavao je prezir prema mantijašima. O kojem pijetetu govorimo? Zato što je netko platio pogreb smije mu se popišati na sve za što se u životu zalagao?
Izuzetan mu je bio gotovo svaki post. Na to sam mislio.
Ma dobro, da pojasnim ako nekome još nije jasno: Mi, ateisti kakav je i Lastan bio, držimo uvredljivim da nas se trpa u bilo kakvo praznovjerje, bilo to katoličanstvo, astrologija, veganstvo ili homeopatija.
Pop na Lastanovu sprovodu je pljuvanje po pokojniku - fakofmarkbolan...
Pustite da ga bar dostojanstveno serviraju crvima, poltroni, leilebovići, kukavice & Vatikunu prodane duše... :hrk, hrk, hrk, pljuc - zeleni, debeli, maaasni hraćak:
Pustite da ga bar dostojanstveno serviraju crvima, poltroni, leilebovići, kukavice & Vatikunu prodane duše... :hrk, hrk, hrk, pljuc - zeleni, debeli, maaasni hraćak:
Cendramo zbog toga što je uopće umro. Zbog nepravde u svemiru. Zbog gluposti na zemlji. Cendramo jer smo žalosni.karambol » wrote:
Rekoh da nemam pojma o željama, a to što govoriš...želi li netko to promijeniti? Ima li uopće pravo miješati se? Ili će se cendrati o zloj obitelji? Ne kužim koja je svrha toga? Mislio sam na pijetet kao prema čovjeku koji je imao vremena i volje dijeliti svoje misli i riječi i ovdje.
Da, njegova glupa sestra želi to promijeniti.karambol » wrote:
Rekoh da nemam pojma o željama, a to što govoriš...želi li netko to promijeniti? Ima li uopće pravo miješati se? Ili će se cendrati o zloj obitelji? Ne kužim koja je svrha toga? Mislio sam na pijetet kao prema čovjeku koji je imao vremena i volje dijeliti svoje misli i riječi i ovdje.
A nas pun kurac i osamsto koji smo ga voljeli i koje je Lastan volio to ne želimo.
I ja sam rođenog brata skoro nokautiro, kurac, skoro zatuko kad je našem ćaći htio metnut popa na sahranu.
A momo ćaći hrvatska zastava na sanduku, nose ga ratni kolege, zapovijednik mu drži govor - i šta bi koji kurac tu trebo tražit jedan parazitski smrdljivi pop?
Voli9o bih sutra otići na sprovod da kažem nekoliko riječi za našeg prijatelja, ali ako bude popa, napraviću sranje, opaliću ga nogom u beskorisnu guzicu.
Jel još nekom nije jasno?
Ja sam se jučer nacendral, pa sam prestal. (Lažem, evo mi se opet suza skotrljala.)Margarita » wrote: Cendramo zbog toga što je uopće umro. Zbog nepravde u svemiru. Zbog gluposti na zemlji. Cendramo jer smo žalosni.
E, sad sam jebeno besan ko Đavp i neću to više da trpim.
Idem sutra, a ak bude popa, svi vi koji me još ne znate upoznaćete me u crnoj kronici, mater mu parazitsku jebem!
Jedino popove mrzim više od švaba, mater im pokvarenu!
Meni.judolino » wrote:
Voli9o bih sutra otići na sprovod da kažem nekoliko riječi za našeg prijatelja, ali ako bude popa, napraviću sranje, opaliću ga nogom u beskorisnu guzicu.
Jel još nekom nije jasno?
Nije mi jasno:
a) da li ćeš se uopće pojaviti
b) napraviti ono što je tebi lako napisati
Očekujem izvješće sutra popodne. Bez psovanja, ako ti to ikako uspijeva.
ma mislio si ti moj kurac, da si mislio, najprije bi pročito ovaj svoj piotpis sa žvakom i seljakom, a onda bi odjebo od tipkovnice, natočio gemišt, pa napiso neš pametnije...karambol » wrote:
Isuse, kome sam ja forum za dvije litre rakije prodo...
Iskreno - ne znam. Danas sam ko stekli pes, a sutra kak budem.Pero » wrote: Meni.
Nije mi jasno:
a) da li ćeš se uopće pojaviti
b) napraviti ono što je tebi lako napisati
Očekujem izvješće sutra popodne. Bez psovanja, ako ti to ikako uspijeva.
Al ak misliš da sam folirant, već duže vreme smišljam generalnu pizdariju & svinjariju, tak da ovo ni bezveze...
Ja nisam ni teist ni ateist. I jedno i drugo mi je prejednostavno. Zaključci o karakterima nečije obitelji su mi tu suvišni, a priča o tome jalova jer nitko, s mudima ili bez muda, neće učiniti ništa.judolino » wrote:Ma dobro, da pojasnim ako nekome još nije jasno: Mi, ateisti kakav je i Lastan bio, držimo uvredljivim da nas se trpa u bilo kakvo praznovjerje, bilo to katoličanstvo, astrologija, veganstvo ili homeopatija.
Lastan je, napokon, bio krasan i pametan čovjek koji je svojim umom i vještinama dotakao mnogo ljudi i po tome ću ga pamtiti.
Da, ne da mislim, nego sam uvjeren da si folirant. I da nikad nećeš smisliti nikakvu generalnu pizdariju, budući ti je lakše tipkati po tastaturi.judolino » wrote: Iskreno - ne znam. Danas sam ko stekli pes, a sutra kak budem.
Al ak misliš da sam folirant, već duže vreme smišljam generalnu pizdariju & svinjariju, tak da ovo ni bezveze...
Joooj Pero, nemaš pojma kak si sretan čovjek zato kaj ja ne udaram ispod pojasa.Pero » wrote: Da, ne da mislim, nego sam uvjeren da si folirant. I da nikad nećeš smisliti nikakvu generalnu pizdariju, budući ti je lakše tipkati po tastaturi.
Živ ti meni bio, uživaj u svojim staklenim perlicama, crvenokošče...
Napokon, svađanje na ovoj temi je degutantno.karambol » wrote:
Lastan je, napokon, bio krasan i pametan čovjek koji je svojim umom i vještinama dotakao mnogo ljudi i po tome ću ga pamtiti.
Okej, okej... Ali ako ćemo pravo, Lastan je bio jedan od najvekših svađalica & prznica, ne?Margarita » wrote: Napokon, svađanje na ovoj temi je degutantno.
Mislim, stvarno ne bih volio da me se shvati pogrešno, ali ako ste kao i ja isplakali hamper suza - ajmo se malo zajebavat na njegov račun.
Smrt ne boli, a Bojanu bi zacijelo bilo drago vidjeti nas u dobrom duhu...
Jebo vas bog, nije ovo tema za svadjat se
ali je za rec kako se ne slazemo sa popovskim sprovodom.
- MmeTipfeler
Pa, jebiga, netko to mora reći kad nema Lastana da se javi.miky0 » wrote:Jebo vas bog, nije ovo tema za svadjat seali je za rec kako se ne slazemo sa popovskim sprovodom.
Samo, što od toga nema vajde. Bit će onako kako to drugi zamislili, a ne Lastan. Ili mi. Lastan vjerojatno nije ništa u vezi s time ni zamišljao, a ne znam zapravo koliko ima ljudi koji ostavljaju precizne upute u tom smislu. A da je slučajno nas zapalo da organiziramo ispraćaj pa da se krenemo dogovarati, možete zamisliti kako bi to ispalo. I ja mislim da nije fer prema Lastanu dovesti popa, ali osim uskrsnuća - koje se nažalost neće dogoditi - ne vidim što bi se tu moglo napraviti.
No, svakako ćemo svi sutra napeto pratiti crnu kroniku.
Ja se usrdno nadam da nitko od sutra nazočnih neće biti toliko glup da na Lastanovom ispraćaju od popa napravi atrakciju. Popa treba otrpjeti i šlus. Lastan je imao i baku koju je volio. I koja će biti tamo. I sigurna sam da bi radije otrpio popa nego žalostio svoju baku. Lastan je bio dobra osoba, ja to znam. Ako je živ mogao podnositi duhanski dim, podnijet će i mrtav popa. Shvatite, ne radi se o nama.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Potpis.Perzefona » wrote:Ja se usrdno nadam da nitko od sutra nazočnih neće biti toliko glup da na Lastanovom ispraćaju od popa napravi atrakciju. Popa treba otrpjeti i šlus. Lastan je imao i baku koju je volio. I koja će biti tamo. I sigurna sam da bi radije otrpio popa nego žalostio svoju baku. Lastan je bio dobra osoba, ja to znam. Ako je živ mogao podnositi duhanski dim, podnijet će i mrtav popa. Shvatite, ne radi se o nama.
-
- Information
-