Imam traume zbog foruma
Mislim da se treba uzet u obzir i razlika između moderatora (koji volontiraju) (i zapravo nose najveći teret uređivanja foruma) i ostalih viših administratora (koji primaju i plaćicu) da bi se shvatio taj sistem vuk sit i koza cijela.
what we've got here is failure to communicate
- Marsovac7
- Svemirka
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 4 times
Znam za tu razliku, ali u mom slučaju nema velike razlike između te dvije kategorije. Moderatori koji me ne mogu smisliti uspiju uvjeriti i svo ostalo modovlje i administratore, te vlasnika foruma da sam nemoguća osoba i da me treba strogo kažnjavati.
Wow, postala sam moderatorica. :)
Ako pišeš većini neprihvatljive sadržaje na komercijalno orijentiranom javnom mediju, koji su uz to činjenično-logički neporecivi, normalno da možeš očekivati šikaniranje i represiju.
"Ako" - odgovoriše i Spartanci Filipu II na njegov ultimatum o predaji državnog suvereniteta... što uopće nije značilo da su Spartijati bili cvijeće među Helenima. Istina je jedna, ali također i rašomonska tj. podložna različitim interpretacijama, hoću reć. A različite interpretacije istine imaju različite etičke reperkusije.
Uf, ima li ovdje podforum filozofija... ili su svi podjednako u tom smislu?

Ili se jednostavno trebam držat onog što u potpisu Madam Tipfeler stoji?

what we've got here is failure to communicate
- MmeTipfeler
Nema. Ja sam pokušala u tom smjeru, a i ostalim društvenim smjerovima, pokrenuti podforum Društvene teme pa mi je Veliki Vođa teme preselio na Kulturu.

- Marsovac7
- Svemirka
- Been thanked: 4 times
Update: Na forum.hr sam prvo zbog nečega što je opet protumačeno kao komentiranje moderature (na podforumu Off topic) dobila 100 bodova i jednodnevni ban, pa onda kad sam otvorila temu na Kutku za banirane su tome dodali još šest kartona, pa je ban prvo produžen na trodnevni, a sad i na 7-dnevni (jer sam prešla 500 kaznenih bodova). 
Dobra strana toga: kako tjedan dana ne mogu pisati tamo, bit ću aktivnija ovdje.

Dobra strana toga: kako tjedan dana ne mogu pisati tamo, bit ću aktivnija ovdje.
Wow, postala sam moderatorica. :)
- Herbicidna
- Been thanked: 1 time
vec tri dana imam cudne snove o sektama, mislim da imam traume od svih foruma

Razumijem teMarsovac7 wrote: ↑17 Apr 2019, 00:23Update: Na forum.hr sam prvo zbog nečega što je opet protumačeno kao komentiranje moderature (na podforumu Off topic) dobila 100 bodova i jednodnevni ban, pa onda kad sam otvorila temu na Kutku za banirane su tome dodali još šest kartona, pa je ban prvo produžen na trodnevni, a sad i na 7-dnevni (jer sam prešla 500 kaznenih bodova).

Klik?
Oštrić je iskartonirao pola povijesti, sve one koji su mislili drugačije od njega

Kako neki ljudi nisu nimalo za moderaturu

Takvi kartoni su obično oznaka da ne žele da pišeš negdje, takve ljude onda treba preskočiti.
Što je šteta, jer onda neki hobiji stagniraju

Kako kome

Meni je trajao jedan dan, al je zbilja prošlo u trenu

Lijepo je znat da ljudima fališ, lijepo je vidjeti da ti neki daju podršku, a oko nekih stvari i skužiš da su rasprave besmislene.
Kaj ćeš pričati s osobama koje neke stvari ne mogu ni shvatiti

- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 44 times
- Been thanked: 33 times
Zadnji put banirali su me zbog reklamiranja. Prije toga zbog trolanja. Prvi ban trajao je sedam dana, začudo manje nego što je najavljeno, a drugi je bio klasični trodnevni. Deset dana ukupno. Neka te tako baniraju, budi muško. 

Potpisi su za budale.
- Šabović Adis
- Inventar
- Been thanked: 6 times
Ha? Pa neću se valjda iz nekog drugog razloga registriravat...

Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
-
- Information
-