Sto vise mlati to joj se losije priblizavati.Éowyn » wrote:Zna li netko što znači mahanje repom kod mačke? Odnosno ima li to neko posebno značenje ili maše bezveze?
Nije.e znam jel pametno naciljati je tušem.
Da, onda imas sebe mokru u tuskabini macka koji se capama drzi za tvoju glavu na kojoj sjedi. Ne bih ponovila ako ne moram.Ako nije riječ o kadi nego o tuš kabini onda je možda lakše.
Ali kad se ja tusiram onda voli biti prisutan.
Poznatoole se prilično, zajedno spavaju, zagrljene.
Ako jednu uzmem u ruke i gnjavim je toliko da počne gunđat, druga odmah stiže intervenirati. Počne me prijeko gledati pa joj objasnim da ova ugnjavljena samo bezveze gunđa.
Inace mice ne treba prati, osim sto kucne nemaju od cega biti prljave, lako se i prehlade, dobe upalu uha. Ako zdrave zivotinje perete samo trazite probleme.
Mislim da svaki veterinar ima zeljezne rukavice do lakta i zna na kojoj maci ih mora primjeniti.nače, to često čujem i čudim se da već nekog veterinara mačka nije ubila.
Inace jedna od najboljih tema ever s onog foruma su Butleri (mackoljupci) popravila mi x dana vec.
Ovo s jaknom nisam jos nikad cula. Sta onda svako malo vet podere po koju jaknu?
Tabletu macama dam tako da je sameljem i pospem po klopi.