Anestezija, instrument za rezanje, gaze, šprice i igle za anesteziju...
O odgoju mačaka
- Beta ženka
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Beta zajebavam se.
Znam koliko kosta materijal i koliko mi ga naplate kad god nesto rade.
Otvorim ja danas prozor i ova moja guzava prasica naravno odmah skoči gore i muva se, gleda ptičice, pokušava sići preko fasadnog dimnjaka i odjednom se odluči, namjesti guzicu za skok i hop - skoči. S tri metra visine.
Fakat nisam to očekivala.
p.s. Kad smo kod linkova s macama, ovaj je prastar, ali još uvijek mi je najdraži.
p.p.s. Obožavam je čupkat za uši i za rep.
p.s. Kad smo kod linkova s macama, ovaj je prastar, ali još uvijek mi je najdraži.
p.p.s. Obožavam je čupkat za uši i za rep.
gonj špadi
ja se bojim da će moja uskoro poletjeti s balkona; gleda golubove od gore, u lovačkoj pozi , trese joj se donja vilica.... zaboravit će se gdje je i skočitiklonka » wrote:Otvorim ja danas prozor i ova moja guzava prasica naravno odmah skoči gore i muva se, gleda ptičice, pokušava sići preko fasadnog dimnjaka i odjednom se odluči, namjesti guzicu za skok i hop - skoči. S tri metra visine.
moram je hitno vratiti na selo
prije bi rekla da se pomirila sa sudbinom i prilagodila na nove uvjete pa se puno slobodnije, nego prije, uputi u krađu šnicli koje su ostale iza ručkaElliQuinn » wrote:Bajo, znači li to da se ipak navikla na novo okruženje?
ali, ona je lovac, odrasla je kao lovac i uistinu strahujem da će je instinkt povuće preko ograde
i koliko god mi je žao da neće biti s nama, mislim da joj je bolje na selu
Moras hitno staviti balkonsku mrezu. Naravno da ce je instinkt povuci. No mreza ce je zadrzati.baja » wrote: ja se bojim da će moja uskoro poletjeti s balkona; gleda golubove od gore, u lovačkoj pozi , trese joj se donja vilica.... zaboravit će se gdje je i skočiti
moram je hitno vratiti na selo
Mreža oko balkona, mreža oko dvorišta (moram je nekako spriječiti da ne izlazi na cestu), sim te tam te, bankrotirat ću.

Jučer je skužila da se može popentrati uz drveni stup na tavanu pa je malo brijala po krovištu. Kad je konačno sišla, bila je toliko puna prašine da sam je prebrisala maramicom za bebe i time povrijedila njen mačji dignitet.
Jučer je skužila da se može popentrati uz drveni stup na tavanu pa je malo brijala po krovištu. Kad je konačno sišla, bila je toliko puna prašine da sam je prebrisala maramicom za bebe i time povrijedila njen mačji dignitet.
gonj špadi
A ne znam bas kako sprijeciti da izlazi van ako moze, iako su neki imali ideje.klonka » wrote:Mreža oko balkona, mreža oko dvorišta (moram je nekako spriječiti da ne izlazi na cestu), sim te tam te, bankrotirat ću. aah:
Mreza na balkonu je prvenstveno zato da se ne ubije s nekih visina ili da ne padne dok nema nikoga doma ako je i nisko i ne moze se vratiti u stan. Gotovo svaki dan osvane u ulici gdje radim plakat sa nestalom micom.
nikad nije. nisam znala da (i) to radeHerp » wrote:Nego, imam glupo pitanje; jel vas vaše mice ližu k'o pesi kad vam se žele umiliti?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Kao znak da pripadas obitelji.Pješčana » wrote: nikad nije. nisam znala da (i) to rade
Ako ih maknes ili ometes, krenu ispocetka.
Ne znam kojim to povodom neke rade (recimo, moj stari mačor Jeremija valjda bi prije umro nego se upustio u toliku prisnostHerp » wrote:Nego, imam glupo pitanje; jel vas vaše mice ližu k'o pesi kad vam se žele umiliti?
Kad krene po faci, onako mi čisti bradu uzduž i poprijeko, pa zubima nešto hvata… k’o majmuni kad si trijebe buhe, recimo.
-
- Information
-