Mislis na ovoMargarita » wrote: A to ti je nešto ko sitni kopneni škampel.
https://www.google.com/search?q=zmijski ... 66&bih=667
Mislis na ovoMargarita » wrote: A to ti je nešto ko sitni kopneni škampel.
Hm, hm, hm... Da vidimo što imamo slobodno... ;lista tekicu:Beau » wrote:u sljedećem životu želim bit neka životinja u zekinom stanu
U mom selu ti je zmijski češalj ono ružno smeđe stvorenje s puno nogu. Tanje i manje od stonoge i slično škampelu, da.miky0 wrote:
Nekako nevirujem da stojis mirno pored zmijskog ceslja, ili strige, i razgovaras s njim ka s mackom. Ne virujem i tocka![]()
Pa čuj, nije da ne razmišljam o tome i počesto ih priupitam "Dobro, jebemu, šta si takav?!Beau wrote: ma briga zečinu. nju da ubode štriga, ona bi se brinula kako je sad njoj, jel ju peče savjest
Kad si je vadila, bilo ti je kao da pališ gliser, je li?Zekoslawa » wrote: I...i...i... ti konopci... Pukiju sam jednom dala špigetu da se igra, pa ju je pojeo i onda pokakao, ali ne skroz, nego mu je virio komad iz dupeta.
Ne znam, pretpostavljam prilikom jednog sinoćnjeg neuspješnog skoka gdje se malo precijenila i nezgodno dočekala. Od sinoć samo spava, nije ni došla k meni spavati noćas, nije ni na WC išla, nije pojela ništa, ne doživljava hranu uopće, pa sam već mislila da je nešto ozbiljno, no vidim da šepucka i drži šapicu u zraku, dakle to je. Valjda je boli, pa nema volje nizašto. Siroče moje šepavo.karambol » wrote:
Kako?
..vjeruj mi, to ti je nista. ono, odmor..judolino » wrote:Imam ja draj mačken za udomit.
Jedna je velika ko pol mačke, a dvije ko kvarat. I strašne su maze.
Nemrem sad aploudat fotke, bude skvo u pondeljak, ako koga zanima.
Jebiga, previše je to živine. Osim njih imam još cvaj mačken und jedan hund.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests