Šta, oš mi sad reć da luk i kapula nisu isto?
Što kuhate? (recepti i sličke poželjni)
Da, naravno, onda su i ćevapi gulaš.Pješčana » wrote:prvo, ovo je gulaš. ima meso i ima luka.
drugo, nastavite s ovim ili na chatu ili na gastrolingvistici, molim
Kad ne znaš kuhat. Da sam ja to skuho, bila bi pogineja...Morticia » wrote:Danas jeli polpete i flekice s kupusom.
Bilo je stvarno lose.
Dobar pokušaj, al' nisam ja kuhala nego moja mama.judolino » wrote: Kad ne znaš kuhat. Da sam ja to skuho, bila bi pogineja...
I nije u tome problem nego u činjenici da je meso bilo odvratno, a kupusa premalo pa sam umjesto flekica s kupusom jela flekice s tragovima kupusa.
Uglavnom- loše.
Danas nemam pojma što ćemo, za njih ima još tih ogavnih polpeti jer su njima, kao, dobre
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Idi i ne vraćaj se. Jebo te mekdonalds.Morticia » wrote:
Dobar pokušaj, al' nisam ja kuhala nego moja mama.
I nije u tome problem nego u činjenici da je meso bilo odvratno, a kupusa premalo pa sam umjesto flekica s kupusom jela flekice s tragovima kupusa.
Uglavnom- loše.
Danas nemam pojma što ćemo, za njih ima još tih ogavnih polpeti jer su njima, kao, dobre, a ja mislim da ću otić u McDonalds.
Izdajico!
ja više ne radim prave, samo lažne lazanje.
Pa da. Smiksam tijesto s nečim, prelijem nečim i stavim u rol. Nekakav.Morticia » wrote:Što, s običnom paštom?
Nemam pojma, meni peneti i tjestenina za lazanje jednostavno nemaju isti okus niti su jednaki pod zubima i jezikom.judolino » wrote: Pa da. Smiksam tijesto s nečim, prelijem nečim i stavim u rol. Nekakav.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Slažem se s Morticijom. Daleko od toga da i to ne može biti fino jelo, ali to nema veze s lazanjama.
Poanta lazanja je u tankom tijestu, a to kod pašte ne možeš postić ma koliko dugo je kuhao/pekao i u kakvom god sočnom saftu.
Nikad ne možeš dobiti okus lazanja s nečim drugim što - nije lazanja.
Poanta lazanja je u tankom tijestu, a to kod pašte ne možeš postić ma koliko dugo je kuhao/pekao i u kakvom god sočnom saftu.
Nikad ne možeš dobiti okus lazanja s nečim drugim što - nije lazanja.
A i to me zabole.m.za » wrote:Nikad ne možeš dobiti okus lazanja s nečim drugim što - nije lazanja.
Tjestenina koju sam napravim od domaćih jaja bolja je od bilo kakvih kupovnih lazanja, i barile i gorile.
Ma jednostavno nemam živaca za to slaganje. Zanimljivo, a za neka druga jela imam živaca i mogu ih pripremati satima?!
Pa šta imaš tu slagat, ionako uglavnom zalijevašjudolino » wrote: A i to me zabole.
Tjestenina koju sam napravim od domaćih jaja bolja je od bilo kakvih kupovnih lazanja, i barile i gorile.
Ma jednostavno nemam živaca za to slaganje. Zanimljivo, a za neka druga jela imam živaca i mogu ih pripremati satima?!
Bojim se i pitati da li radiš tiramisu
Dječje su mi se radosti zgadile još u JNA.m.za » wrote: Pa šta imaš tu slagat, ionako uglavnom zalijevaš![]()
Bojim se i pitati da li radiš tiramisu
danas sam bila vrijedna:
- juha iz vrećice (ok, tu se nisam previše ubila)
- lešo brokula s maslinovim uljem
- pohani karfiol/cvjetača/kaul
- hrenovke
- pečeni kruščići s kapulom i ružmarinom!
ove zadnje sam uslikala, bili su jako jako fini

- juha iz vrećice (ok, tu se nisam previše ubila)
- lešo brokula s maslinovim uljem
- pohani karfiol/cvjetača/kaul
- hrenovke
- pečeni kruščići s kapulom i ružmarinom!
ove zadnje sam uslikala, bili su jako jako fini

meg ti je glupa!!! :xlux:
-
- Information
-