Gastro chat
a, da i ja odgovorim o ovom kuhanju svaki dan!
ja ne radim, nezaposleno čeljade sam
, a moji rade kroz jutro, tako da sam sama doma! i skoro pa svaki dan kuham! ako radim (1-2 puta tjedno), onda kad dođem doma, spremim nešto na brzinu ili večer prije spremim umak, a kad dođem doma skuham paštu! ili salatu neku nabrzaka, ili dan prije juhu napravim i sl!
vikednom kuhaju moji! ako im se ne da...opet ja!
al ja to ne doživljavam kao nešto što moram...volim kuhat i petljat se po kuhinji pa mi je gušt provest 2 ure u kuhinji dok trešti radio
ja ne radim, nezaposleno čeljade sam
vikednom kuhaju moji! ako im se ne da...opet ja!
al ja to ne doživljavam kao nešto što moram...volim kuhat i petljat se po kuhinji pa mi je gušt provest 2 ure u kuhinji dok trešti radio
meg ti je glupa!!! :xlux:
hvala svima na prijavljenim postovima, prenijela sam sve recepte i slike koje ste prijavili
e sad, po meni je ok da ovo ostane na jednom mjestu ( slani i slatki kolači), a kad se pojave recepti za jela, otvorti ćemo i tu temu i razdvojiti.
e sad, po meni je ok da ovo ostane na jednom mjestu ( slani i slatki kolači), a kad se pojave recepti za jela, otvorti ćemo i tu temu i razdvojiti.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Kao veliki krumpir. Oštrim nožem režeš uzdužne trake kore, široke recimo prst-dva, jednu po jednu, dok sve ne oguliš. Vrh i dno prerežeš popreko, centimetar-dva, kao da otvaraš novu salamu. I onda tu žutu srž dalje režeš kako ju već hoćeš servirati -- na ploške, kockice...blaze » wrote:kako se guli jebeni ananas?
Ovo sigurno nije strucni nacin guljenja, ali ja razrezem na velike kriske (zarezem s lijeva i desna i izvadim nozem), prislonim na dasku za rezanje i samo odrezem koru.
Tako ni ne gulim sav ananas, nego koliko mi treba za dorucak.
Volim ananas, a vise se ni ne porezem guleci.
S tim da ovo sto Em zove srz je ono sto se zapravo ne jede, sredina je tvrda.
Nju se vadi ovim corerom:

Ja to nemam pa sredinu jednostavno ostavim.
Volim ananas, a vise se ni ne porezem guleci.
S tim da ovo sto Em zove srz je ono sto se zapravo ne jede, sredina je tvrda.

I ja. Režem iz svake ploške posebno.ombia » wrote:Ovo sigurno nije strucni nacin guljenja, ali ja razrezem na velike kriske (zarezem s lijeva i desna i izvadim nozem), prislonim na dasku za rezanje i samo odrezem koru.![]()
Volim ananas, a vise se ni ne porezem guleci.![]()
S tim da ovo sto Em zove srz je ono sto se zapravo ne jede, sredina je tvrda.Nju se vadi ovim corerom:
Je, ko i banane - kad baciš košticu, kurac ti ostane.blaze » wrote:ma da, al kad zrežem tu koru imam osjećaj da na njoj ostane pola ananasa
Mladi krumpir možeš samo izribati. Možeš doduše i mladi ananas samo nisi bog zna što dobio.Emericzy » wrote: Pa, isto kao kod krumpira, samo puno skuplje.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ma, mladi svašta mogu.Margarita » wrote: Mladi krumpir možeš samo izribati. Možeš doduše i mladi ananas samo nisi bog zna što dobio.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
To se zove kocen? Mama mi je to uvijek davala da jedem - iz kupusa, kelja, karfiola. Fino je.Margarita » wrote: Meni je ta sredina baš dobra. Hrskam je kao i sredinu iz kupusa, onaj kocen.
Kocen je ono od kukuruza što ostane kad pojedeš zrnje. E, sad, je li mi baka rekla da je i sredina kupusa kocen ili sam sama izmislila, ne sjećam se. Glavno da je fino.ElliQuinn » wrote: To se zove kocen? Mama mi je to uvijek davala da jedem - iz kupusa, kelja, karfiola. Fino je.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
A i slično je.ElliQuinn » wrote: To se zove kocen? Mama mi je to uvijek davala da jedem - iz kupusa, kelja, karfiola. Fino je.
A i tvrdo.
- Idi bre, srči Dunav!Pješčana » wrote:mi to zovemo srčika, i ja to jako volim
- More bre, glođi srčiku!
hoćeš reć da sam ja Srpkinja? jel to hoćeš reći?judolino » wrote: - Idi bre, srči Dunav!
- More bre, glođi srčiku!
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Taman posla, samo mlogo volem da trolam...Pješčana » wrote: hoćeš reć da sam ja Srpkinja? jel to hoćeš reći?
-
- Information
-