svako malo osvanu afere o namještenim utakmicama, dopingiranim sportašima...
koliko vas, sportoljupce, to udaljava, ili ne, od uživanja u sportu?
i da li smatrate da su vrtoglavi honorari, za vrhunske sportaše, opravdani?
hvala
A ono, to s namještanjem mi je očaj živi, tim više što imam dojam da je to tolkio duboko ukorijenjeno, da nema šanse ić na bolje, bar ne u sljedećih 10-ak godina. Stvarno mi se čini da bi se 90% svih sportskih saveza raspalo da pohapse sve koje bi trebali.baja » wrote:dakle, ja se u sport slabo kužim ali toliko koliko kužim daje mi naslutiti da profesionalni sport ima manje veze sa sportom nego s biznisom
svako malo osvanu afere o namještenim utakmicama, dopingiranim sportašima...
koliko vas, sportoljupce, to udaljava, ili ne, od uživanja u sportu?
Samo pod uvjetom da se honorari mogu pokrit zaradom/sponzorstvima kluba. A rijetko mogu, al dobro-i običan svijet diže kredite, jelte.baja » wrote:i da li smatrate da su vrtoglavi honorari, za vrhunske sportaše, opravdani?
nu tebe, platim ti ja najviše novaca da mi upucaš npr. šefa, o'š li?kukuriku » wrote:bili opravdani ili ne, netko im je spreman platiti najviše novaca da rade to što rade.
u kojoj si vještini šampion?vrrrlet wrote:Sport mi je kao i seks, puno bolji za prakticiranje nego za gledanje
evo, ja o ovome ne znam ništa; što je na listama? može li se dogoditi da neke supstance iz prehrane odvedu testove na krivi trag, namjerno il' slučajno? odnosno, da se nekoga lažno optuži?nina williams wrote:Doping, a ne znam, generalno sam protiv dopinga, ali i podugačke su im te liste zabranjenih stvarčica. Možda griješim, al fakat mi je bilo žao kad su Andrei Raducan uzeli medalju u Sydneyu. Mislim, šta je ona mogla znat, dijete je bila...ono, tu se ni udahnut ne smije više puta neg što trener dozvoli...
to vas ja, sportoljupce, i pitam - možete li uživati u sportu znajući da je to uglavnom šou spektaklE sad, to je nekakav ekonomski aspekt, al istovremeno mislim i da te pare iskvariše igrače, odnosno igru. Doduše, to je drugi par opanaka
vrrrlet wrote:Kao i sve u ovom manirističkom društvu, sport je izvitoperen do neprepoznatljivosti. Želiš li biti vrhunski sportaš, pristaješ da si invalid u tri'spetoj, ako ne i prije. Po mom skromnom mišljenju profesionalni sport bi trebao biti ilegalan. Nogometašima se valjalo diviti dok su išli na trening nakon rada u bolnici, tvornici, uredu, i dok su putovali trećom klasom vlaka. Ne vidim niti jednog razloga da se divim ovim današnjim polupismenim idiotima.
Sport mi je kao i seks, puno bolji za prakticiranje nego za gledanje.
Mnoštvo toga.baja » wrote: evo, ja o ovome ne znam ništa; što je na listama?
Ovo što pitaš za prehranu, to je već malo teže, sportaši (i ovi što se brinu za njih) znaju što je na listi i što ne smiju uzimati. Ali evo ovaj naš plivač, Marko Strahinja, pao je na doping testu, a ispostavilo se da nije riječ o dopingu nego o tumoru. Tijelo mu je proizvodilo višak nekog hormona (hCG) i koncentracija je bila izvan dozvoljene.baja » wrote:može li se dogoditi da neke supstance iz prehrane odvedu testove na krivi trag, namjerno il' slučajno? odnosno, da se nekoga lažno optuži?
Opet sam nešto pobrkala sa kvotanjem, tek sad vidim da mi ovog dijela nema u odgovoru. Ne znam zašto se to događa, al oće to u mene.baja » wrote: to vas ja, sportoljupce, i pitam - možete li uživati u sportu znajući da je to uglavnom šou spektakl
jašta. i ja bi navlas ovo isto rekla da nisam tako odvratno lijena.nina williams » wrote: Opet sam nešto pobrkala sa kvotanjem, tek sad vidim da mi ovog dijela nema u odgovoru. Ne znam zašto se to događa, al oće to u mene.![]()
Mogu. Stvar je očekivanja. Ne očekuješ doseg nekih moralnih ideala, nego izvedbu samu. Možda se momče počesto krevelji na terenu, možda ga više vidiš po reklamama za parfeme/gaće/sokiće i limuniće neg na utakmicama...al većinu ih je i dalje lijepo gledat kad se igra.
A i...sport je uglavnom uvijek i bio šou spektakl, nije to novost. Kolko terena znaš bez tribina?
Dobro, ne moraju bit tribine, može i trava oko linija. Ma može i šoder. Uvijek imaš mjesta za publiku.
U penjanju na drvo i sinhroniziranom betoniranju.baja wrote: u kojoj si vještini šampion?![]()
Teško je s vama koji ne volite i ne želite razumjet ljubaf...baja » wrote:aj, aj ne mudrujte
znate vi što sam ja mislila pod šou spektakl - izrežirana predstava koja hini natjecanje
Users browsing this forum: ClaudeBot and 7 guests