Fiskultura

Svi smo mi izbornici
zeleni zub

Post 29 Nov 2011, 01:58

Fiskultura vita est.

Aerobic, hodanje, trčanje, planinarenje, teretana, graničara :xlux: !

Maleficent

Post 29 Nov 2011, 11:15

Graničar - noćna mora mog djetinjstva. Šta ja mrzim kad postoji mogućnost da me lopta drma u glavu.

Badminton! :cerek:
sabaa

Post 29 Nov 2011, 11:22

Maleficent » wrote:Graničar - noćna mora mog djetinjstva. Šta ja mrzim kad postoji mogućnost da me lopta drma u glavu.

Mene prate traume još i danas, ne lovim kad mi se nešto baci nego se izmičem. :facepalm:

U graničaru sam uvijek ostajala zadnja, jer sam se izmicala lopti, nikad je nisam lovila. :xzubo:
The planet is fine. The people are fucked.
Maleficent

Post 29 Nov 2011, 13:48

Taj graničar mi je zgadio tjelesni u osnovnoj. Košarka i kozlić su mi ga zgadili u srednjoj. Također i neke mutave koreografije s loptom koje smo morali radit. I ono blesavo skakanje prek motke. Zašto djeca sama ne mogu birati da rade samo svoje omiljene tjelesne aktivnosti? Ja sam voljela teretanu u školi. I subotnje penjanje na Sljeme za peticu.
vrrrlet

Post 29 Nov 2011, 13:56

Maleficent » wrote:Graničar - noćna mora mog djetinjstva. Šta ja mrzim kad postoji mogućnost da me lopta drma u glavu.

Jest, graničar je vrlo opasna igra. Nije zabadava proglašen ekstremnim sportom.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
A.P.
Cactus

Post 29 Nov 2011, 13:58

Graničar mi je najdražiji, bila sam odlična u njemu iako sam cijelu osnovnu bila prva u vrsti na tjelesnom :xlux:

:o
Morticia

Post 29 Nov 2011, 14:32

Mrzila sam fiskulturu uopće.
Uvijek sam bila krakata i loša u svim sportovima. :o :tuzni:

Kozlić sam preskakala bez problema, tj. prekoračila bih ga, al' zato se nikad u životu nisam uspjela popest na onu špagu.
Definitvno najgori dio fiskulture mi je bila ta špaga. :visi:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
blue
Asgard

Post 29 Nov 2011, 14:39

Meni je bio super i graničar i kozlić i stojevi na rukama i zvijezde i ručke sve to na čemu se ljulja ili vjesi ko majmun :cerek:
Maleficent » wrote:Taj graničar mi je zgadio tjelesni u osnovnoj. Košarka i kozlić su mi ga zgadili u srednjoj. Također i neke mutave koreografije s loptom koje smo morali radit. I ono blesavo skakanje prek motke. Zašto djeca sama ne mogu birati da rade samo svoje omiljene tjelesne aktivnosti? Ja sam voljela teretanu u školi. I subotnje penjanje na Sljeme za peticu.
Kakvo skakanje preko motke, zvuči ko da je bilo puno razbijenih :zubo:
Éowyn

Post 29 Nov 2011, 15:10

Meni je jedino zvijezda, stoj i ono okretanje oko karika išlo dobro. Skok u vis u i dalj mi nikako nisu išli jer sam preniska i imam prekratke noge za to. U graničaru sam se uvijek skrivala od lopte, a onda sam se kad nitko nije obraćao pažnju pravila da sam ispala :xne zna:
Na rukometu sam samo pazila da me lopta ne pogodi u glavu, na odbojci su mi popucale kapilare na podlakticama, košarku nisam niti pokušavala igrati... Imali smo i bacanje medicinke u dalj. Meni je pala na stopalo :facepalm:

Kad smo trčali, ja i par kolega bismo se skrivali u grmlju i pušili (trčali smo na Dubravkinom putu). Uglavnom, bila sam promašeni slučaj.

Na kraju polugodišta sam uvijek morala smišljati neku koreografiju za aerobic i čitav sat se sramotiti s tim da povisim ocjenu iz tjelesnog.
Već sam skoro zaboravila na traumatično iskustvo tjelesnog u školi :zubo:
Desire makes slaves out of kings.
Morticia

Post 29 Nov 2011, 15:16

Ja sam se spasila kad sam konačno dobila menstruaciju. :s :s
Trajala mi je 25 dana mjesečno. :o :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Éowyn

Post 29 Nov 2011, 15:30

Morticia » wrote:Ja sam se spasila kad sam konačno dobila menstruaciju. :s :s
Trajala mi je 25 dana mjesečno. :o :zubo:
Naša je profesorica bila jako nadobudna i takvi je detalji nisu zanimali. Zato sam ja stalno imala ozlijeđen zglob radi tenisa (tenis sam igrala možda godinu dana jer sam bila jednako netalentirana kao i za sve ostale sportove, ali sam ga koristila sve 4 godine kao ispriku).
vrrrlet

Post 29 Nov 2011, 15:35

blue » wrote: Kakvo skakanje preko motke, zvuči ko da je bilo puno razbijenih :zubo:
Bezveze, djevojčice bi trebale vježbati skakanje na motku.
Nikolajevna

Post 29 Nov 2011, 15:37

Éowyn » wrote:U graničaru sam se uvijek skrivala od lopte, a onda sam se kad nitko nije obraćao pažnju pravila da sam ispala :xne zna:
:rofl:

Obožavala sam graničara ali nama to uopće nije spadalo u sat tjelesnog, to smo igrali kad nema profesora.

Zvijezda i ostali premeti i slični elementi su mi dobro išli jer sam bila u gimnastičarkama.

Košarku nisam voljela (osim amerikanca) ali odbojka is the best. :D

Trčanje mi nema smisla kad me nitko ne lovi. :zubo:
Pješčana

Post 30 Nov 2011, 10:23

Morticia » wrote:
Kozlić sam preskakala bez problema, tj. prekoračila bih ga, al' zato se nikad u životu nisam uspjela popest na onu špagu.
Definitvno najgori dio fiskulture mi je bila ta špaga. :visi:
:facepalm: špaga
mogla sam trčati do navečer, ali špaga..i one švecke ljestve
ja očito nemam neke mišiće u rukam,ai kad bi spustili onu špagu, ja sam stajala onak :ne zna: i ne mogu vjerovati, opet se ponavlja..
onda se svi počnu penjati, a ja ostanem visiti na onoj visini koliko sam mogla skočiti u zrak i primit se štrika..jako lijepo za gledat sa strane :kava:
sjećam se poligona, par puta sam pokupila guzicom onaj okvir jer se nisam dovoljno spustila, pa sam skupljala svojim tijelom dijelove poligona :facepalm:

graničar je super!
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
A.P.
Cactus

Post 30 Nov 2011, 10:47

Ajoj poligon :cerek:
To smo radili samo jednom, u trećem razredu, te sam, nakon što sam svjedočila muci cijelog razreda, rekla profi "pišite jedan" :xlux:
Éowyn

Post 30 Nov 2011, 12:50

Meni je poligon išao sasvim dobro sve do dijela na kojem je trebalo preskakati onaj štrik (vijaču valjda :xne zna: ). Ja to uopće ne znam preskakati bez doskoka između (ne znam kako bih objasnila) i dok je ostalima trebalo dvadesetak sekundi ili manje za 10 skokova, meni je trebalo više od minute, tako da mi ništa nije značilo što sasvim uspješno hodam unatraške na sve 4.

Na tjelesnom na faksu sam briljirala. Frend i ja smo išli na salsu i pohvaljeni smo kao najbolji par u grupi za netalentirane :xzubo: Mislim da je to najveća pohvala koju ću ikad dobiti na temelju svojih fizičkih sposobnosti.

Sad sam se sjetila još jedne traume iz djetinjstva - gumi-gumi. Mene su zvali u igru samo u slučaju da u krugu od 5 kilometara nije bilo nikog drugog pokretnog. Nisam mogla preskočiti niti visinu koljena i sva bih se uvijek zapetljala u tu glupu lastiku.
Herp
Nikki Gauda

Post 30 Nov 2011, 12:56

Graničara sam mrzila iz dna duše, špagu i zvijezdu nisam nikad uspjela napraviti, od vježbi na poligonu i danas imam traume, ali sam zato briljira u kozliću, oš zgrčka, oš raznoška :xlux: i skokovima u dalj, iako nisam nešto visoka.

Gumi-gumi sam obožavala, uspijevala sam preskočiti sve do pazuha i bivala jako sretna pritom, samo što su moje prijateljice bile još talentiranije pa su me redovito potukle na vratu, a jedna je mogla preskočiti i malu maturu. :crying:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Morticia

Post 30 Nov 2011, 12:59

Joj, gumi-gumi. :xlux:
To smo mi zvali jednostavno- lastik. :zubo:

Obožavala sam lastik. :xlux:
vrrrlet

Post 30 Nov 2011, 13:07

Morticia » wrote:Joj, gumi-gumi. :xlux:
To smo mi zvali jednostavno- lastik. :zubo:

Obožavala sam lastik. :xlux:
Ma nemoj, ki bi reka. To slučajno nema veze s time što si bila visoka. Ostale djevojčice su ti mogle samo gledati u... leđa. Da ne rečen nešto prostije.
Morticia

Post 30 Nov 2011, 13:09

vrrrlet » wrote:
Ma nemoj, ki bi reka. To slučajno nema veze s time što si bila visoka. Ostale djevojčice su ti mogle samo gledati u... leđa. Da ne rečen nešto prostije.
Pa eto, da mi barem u nečem visina bude korisna. :durica:
Pješčana

Post 30 Nov 2011, 13:16

u mene se to zvalo lastež :cerek:

dečki bi došli i presjekli lastež :rolleyes: i to je bilo ultimativno zlo
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Éowyn

Post 30 Nov 2011, 13:16

Herp » wrote:Graničara sam mrzila iz dna duše, špagu i zvijezdu nisam nikad uspjela napraviti, od vježbi na poligonu i danas imam traume, ali sam zato briljira u kozliću, oš zgrčka, oš raznoška :xlux: i skokovima u dalj, iako nisam nešto visoka.

Gumi-gumi sam obožavala, uspijevala sam preskočiti sve do pazuha i bivala jako sretna pritom, samo što su moje prijateljice bile još talentiranije pa su me redovito potukle na vratu, a jedna je mogla preskočiti i malu maturu. :crying:
Je li to ono kad držiš gumu iznad glave?

Mi smo uvijek imali tjelesni vani kad je bilo lijepo vrijeme i dok su druge djevojčice igrale gumi-gumi, ja sam pomagala domaru čistiti smeće ili saditi cvijeće (svojom voljom, čisto da me učiteljica ne počne gnjaviti zašto ne igram).
Herp
Nikki Gauda

Post 30 Nov 2011, 13:26

Éowyn » wrote:
Je li to ono kad držiš gumu iznad glave?

Mi smo uvijek imali tjelesni vani kad je bilo lijepo vrijeme i dok su druge djevojčice igrale gumi-gumi, ja sam pomagala domaru čistiti smeće ili saditi cvijeće (svojom voljom, čisto da me učiteljica ne počne gnjaviti zašto ne igram).
Poše Eowyn, vrijeme je za instrukcije iz gumi-gumija. :durica:

Imamo: dolje, listovi, koljena, butine, podguze, guze, kukovi, struk, rebra, pazuha, ramena, vrat, uši, male mature, velike mature. :o

Male mature su kad držiš rukama u ravnini tjemena, velike kad držiš iznad glave s ispruženim rukama. :xlux:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Maleficent

Post 30 Nov 2011, 13:27

Mrzila sam gumi-gumi. Bolila me glava od skakanja po betonu. Totalno besmislena igra.
No, tak je to uvijek samnom; od vrtića pa do dana današnjeg ne uklapam se među druge curice. Dečki su mi uvijek bolje ležali. S jednim sam se igrala Eden i Cruza. :xzubo:
Beau

Post 30 Nov 2011, 13:36

Jao, gumi-gumi je bio zakon. Posebno sam voljela igru 'prstići. Jel čuo tko za prstiće ođe? :xlux:
Što se tiče igara s dječkima, ja sam se igrala Felon i Đefa :xlux:
  • Information