Olimpijske igre 2012, London
Našim novinarskim veličinama tako ego povrijedit - strašno neštokukuriku » wrote:ajme, ibanjez. ajme.
ali neću tu o tome, ioak je ovo olimpijski topik.
nego, što mislite o hajki na bebu zbog ignoriranja novinarčadi?
Da manje pišu o Ćorlukinom ljubovanju ili Mamićevom trećem ce, tj. da nepristranije i manje senzacionalistički rade svoj posao, onda bi pretpostavljam i dobili bolji feedback
Stoka nepismena i priglupa, zajedno sa svim političko-sportskim djelatnicima koji se tamo samoreklamiraju kao dušebrižnici i skrbnici vrijednih sportaša...kukuriku » wrote:ajme, ibanjez. ajme.
ali neću tu o tome, ioak je ovo olimpijski topik.
nego, što mislite o hajki na bebu zbog ignoriranja novinarčadi?
Da je kojim slučajem pala gazili bi je po zemlji, hrabro šutali kao mrtvog konja...
Uh, što bi ja to tuk'o i ne dao im plakat'...
Baš tokarambol wrote:
Stoka nepismena i priglupa, zajedno sa svim političko-sportskim djelatnicima koji se tamo samoreklamiraju kao dušebrižnici i skrbnici vrijednih sportaša...
Da je kojim slučajem pala gazili bi je po zemlji, hrabro šutali kao mrtvog konja...![]()
Uh, što bi ja to tuk'o i ne dao im plakat'...
Bokte, kao da je zbog njih na igrama.
Sjetilo me na slučaj Janica, kad je objavila da će u penziju i općenarodno pjenjenje zbog te odluke
Zao mi nasih rukometasica jucer. Dobro su se tukle al falilo je zeru srece.
Zato danas mala Luce lema sve od reda.
Bjezim sad s plaze da vidim kako ce obrisat pod s nekom kineskinjom, navodno olimpijskom i svjeckom prvakinjom. Ja bi dodao bivsom.
Zato danas mala Luce lema sve od reda.
Bjezim sad s plaze da vidim kako ce obrisat pod s nekom kineskinjom, navodno olimpijskom i svjeckom prvakinjom. Ja bi dodao bivsom.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Vidi se da su Azijati smislili ovaj sport a nasima nisu rekli sva pravila. Nasoj Luci za svaki sljus po 1 bod a Kineskinji odma po 3 boda, jednom cak i naknadno kad je Lucu jedva podragala po kosi.
Mislim, svakakvijeh sam se sporckih kradja nagledao na stetu nasih al ovo je najperfidniji vrhunac.
I zato bravo Luce, bit ce jos Olimpijada za tebe
(al daj prouci pravila)
Mislim, svakakvijeh sam se sporckih kradja nagledao na stetu nasih al ovo je najperfidniji vrhunac.
I zato bravo Luce, bit ce jos Olimpijada za tebe
(al daj prouci pravila)
Brrrrrronza, banzaiiiiiii
Bravo Lucija, tak se sora, nogom u jaja pa nek pati.
Praf za praf nis ne kuzim taj tekvando, samo vidim da se mlate nogama ko sumanute.
Ma nije to sport za zene.
Nemaju jaja i onda ih tak i tak nista ne boli.
Dobri su bili i barakude i pakleni, bit ce berba medalja ko nikad do sad.
A zlato i srebro, cujem, drzi dobru cijenu kod otkupljivaca.
Bravo Lucija, tak se sora, nogom u jaja pa nek pati.
Praf za praf nis ne kuzim taj tekvando, samo vidim da se mlate nogama ko sumanute.
Ma nije to sport za zene.
Nemaju jaja i onda ih tak i tak nista ne boli.
Dobri su bili i barakude i pakleni, bit ce berba medalja ko nikad do sad.
A zlato i srebro, cujem, drzi dobru cijenu kod otkupljivaca.
Kakva krađa i sudačka muljaža!!!
Kuracpičkadinamo, majmuni potkupljeni kosooki - i ostali...
Zbog ovakvih stvari mi se gadi sport. Treba sve suce ukinuti i neka radi elektronika...Ana nije uspjela zbog namještanja i pristranosti koju vidi i malo dijete....
Kuracpičkadinamo, majmuni potkupljeni kosooki - i ostali...
Zbog ovakvih stvari mi se gadi sport. Treba sve suce ukinuti i neka radi elektronika...Ana nije uspjela zbog namještanja i pristranosti koju vidi i malo dijete....
Vec sam napisao da fakat ne kuzim ovaj sport ali kuzim kad na usporenoj snimci vidim jel neko dobio nogom u vugla ili nije. Kao i da li je vrijeme isteklo ili ne.
Nogometnim terminima ovo je kao da su suci nasima iskljucili igraca, ponistili cista dva gola i svirali penal Japancima.
Jedina slicna kradja se desila kad smo tukli talijance u Japanu na SP--u 2002.
Ana, glavu gore.
U pravu je bio Kostelic kad je usmjerio djecu u sport bez dopinga, sudaca i potkupljivih trenera.
Nogometnim terminima ovo je kao da su suci nasima iskljucili igraca, ponistili cista dva gola i svirali penal Japancima.
Jedina slicna kradja se desila kad smo tukli talijance u Japanu na SP--u 2002.
Ana, glavu gore.
U pravu je bio Kostelic kad je usmjerio djecu u sport bez dopinga, sudaca i potkupljivih trenera.
7:5!!!
Jos jedna medalja
Steta da se nisam bavio vaterpolom,
mogao sam imat 4 olimpijska zlata.
A imao sam sve predispozicije, visok, zgodan, naucio plivat vec u 5. razredu, dobar u sportovima s loptom...
Jos jedna medalja
Steta da se nisam bavio vaterpolom,
mogao sam imat 4 olimpijska zlata.
A imao sam sve predispozicije, visok, zgodan, naucio plivat vec u 5. razredu, dobar u sportovima s loptom...
Izgubismo 
Neprikosnovena je ova francuska generacija. Ne bismo ih dobili da se igra do jutra. Narocito bez par igraca koji se nisu pojavili na utakmici. A bili su na terenu.
Vidio sam ih, majke mi.
Kako dalje?
Glavu gore i ajmo po broncu
Neprikosnovena je ova francuska generacija. Ne bismo ih dobili da se igra do jutra. Narocito bez par igraca koji se nisu pojavili na utakmici. A bili su na terenu.
Vidio sam ih, majke mi.
Kako dalje?
Glavu gore i ajmo po broncu
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Ja uživam u tvojoj euforiji...i sportu napose kojeg pratim vrlo pasivno, odnosno samo rezultate.
Šteta, u borbi je draž . Možda se naviknem . Možda ako nađem bolje društvo za uživanje u igrama a ne ovako ja na kompu, muž uz teve a gleda ko da prati izvješće iz sabora ili parenje vinogradskog puža.
Šteta, u borbi je draž . Možda se naviknem . Možda ako nađem bolje društvo za uživanje u igrama a ne ovako ja na kompu, muž uz teve a gleda ko da prati izvješće iz sabora ili parenje vinogradskog puža.
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
OK, Pale, ali OI nisu jedini sporcki događaj..Euklid » wrote:Sad ti je kasno. Ostalo nam je samo jos finale vaterpola i fajrunt.
Vidimo se za 4 godine...
joj, da , to ne bi bilo on topično...
edit: :traži zgodan smajlić: : nema prigodnog emotikona za emotike koje su trenutno ovladale mojom malenkošću:
Glede ozbiljnog razgovora, nisam nešto smrtno ozbiljna ..ipak je subotnje jutro, a ujedno sam ispratila osobu do koje mi je jako stalo na sporcki događaj u kojem aktivno sudjeluje pa mi se ove igrice fakat čine igrarijom koja je usput budrečeno meka za pranje, trošenje i zarađivanje novca..
Nemrem ozbiljnije od ovog, ali sam uvjerena da na to nisi mislio kad si me špotao..
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
editirala sam ..Nadam se da će ovo biti dovoljno. Ukoliko ne bude zadovoljavajuće , preporučam čašu vode i duboko disanje.
Mene spasi.

Mene spasi.
kurvanjski avatar, a
-
- Information
-