SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
..ne brini, nece u niciji.
a reko, reko..sta reko, di ti je scenarij?
cuj, bolji su bili koeficijenti na iran, iran je imao neku teoriju da ide dalje i sta sad tu treba puno mislit za dvi kune.
aj, da je bar deset, pa malo ono stat, razmislit, ziherasit..
portugal-gana.. portugal moze ic dalje samo ako usa pobijedi njemacku, portugal ganu s petgolova razlike i ako runi da sutra gol.. 
koji joj je to motiv ic tuc ganu? s druge strane ako amerikanci ipak tuku svabe, a gana pobijedi s dva gola razlike, dalje ide gana.
dakle, gana racuna kao da ce tuc amerikanci i ona mora ic na dva golarazlike. a oce li, ne zna se..
mislim, ipak su odigrali nerijeseno sa svabama a koef sa portugalom je 2,25-3,8-2,9.. ono, pa i nije bas nesto velik.
..a henidikep na portugal.. 7,4. pa i nije lose. a nije lose ni 0:2 rezultat, 21,5.
ako ce bit iks, onda jedino ima smisla 2uX, k. 12,0.
koji joj je to motiv ic tuc ganu? s druge strane ako amerikanci ipak tuku svabe, a gana pobijedi s dva gola razlike, dalje ide gana.
dakle, gana racuna kao da ce tuc amerikanci i ona mora ic na dva golarazlike. a oce li, ne zna se..
mislim, ipak su odigrali nerijeseno sa svabama a koef sa portugalom je 2,25-3,8-2,9.. ono, pa i nije bas nesto velik.
..a henidikep na portugal.. 7,4. pa i nije lose. a nije lose ni 0:2 rezultat, 21,5.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
ma nabijem ih.....a unda » wrote:..ja igrao obrnuti hendikep.
jaka im je vjera...
da je trebalo nekoj katoličkoj zemlji za prolaz dalje mi bi im pustili...
npr. Meksiku...
'if you fall, i'll be there' (floor)
..jel mogu korejci tuc belgiju. a ne mogu. a jel oce? a nece. ai belgija morfa barem nerijeseno bit da ostane prva. i sad sta, aj, sta igrat? jedino ic na to da ce korejci radit na duracel baterije koje se valjda sigurno rade u koreji..akoi ne onda ce na samsung baterije ili koje vec i to je onda jedino vise od tri gola. nema se tu sta drugo igrat.
rusija alzir..gaceparajuca, ko pobijedi ide dalje, aja mislim da ce alzir pobijedit, a ne znam kako..2u2, 1u2, Xu2? kolko golova? a ne bas previse..dva, tri?
1u2..k. 32. to, a?
i onda sve to 3/4, dvi kune..
rusija alzir..gaceparajuca, ko pobijedi ide dalje, aja mislim da ce alzir pobijedit, a ne znam kako..2u2, 1u2, Xu2? kolko golova? a ne bas previse..dva, tri?
1u2..k. 32. to, a?
- Euklid
- old school
ja sad gledam listić za večeras i ne mogu vjerovat kako sam loše odigrao
npr. honduras-švica mora bit 1 penal
ili ekvador-francuska 1:1 na poluvremenu...

npr. honduras-švica mora bit 1 penal
ili ekvador-francuska 1:1 na poluvremenu...
valjda je lakši prolaz gani ako švabe tuku usa.. prvo se gleda ukupna gol razlika...a unda wrote:portugal-gana.. portugal moze ic dalje samo ako usa pobijedi njemacku, portugal ganu s petgolova razlike i ako runi da sutra gol..
utakmica portugal - gana bi trebala bit ludilo, jer portugalu treba kantanje.. može li ovdje bit sumnjivih rabota?
usa - njemačka, vuče na x, al šta znaju ameri šta je x, kako to..
alžircima dosta i bod, garant ne računaju da koreja može dobit.. igraće na kontre, šta će drugo.. moglo bi ovdje past 3+ bez problema, al sumnjam da je neka kvota....a unda » wrote:..jel mogu korejci tuc belgiju. a ne mogu. a jel oce? a nece. ai belgija morfa barem nerijeseno bit da ostane prva. i sad sta, aj, sta igrat? jedino ic na to da ce korejci radit na duracel baterije koje se valjda sigurno rade u koreji..akoi ne onda ce na samsung baterije ili koje vec i to je onda jedino vise od tri gola. nema se tu sta drugo igrat.
1u2..k. 32. to, a?
Pošto je Rooney zabio i tako učinio ovo SP naopakim, slutim sutrašnje rezultate. Alžir ulazi u povijest, Vaha postaje svetac, nabubavaju Ruse koji Fabija šutaju od Moskve nadalje kao Mujo limune, skroz do kuće...
Belgija će lijeno i prek kurca Koreji utrpat koji gol da budu ziher.
Ameri će pak "iznenaditi" Nijemce s par rupa u mreži. Moglo bi biti da pobjede i na taj način "populariziraju" nogomet iliti soccer među pukom američanskim gdje sve veći broj glasača gleda baš taj nogomet jerbo dolaze iz zemalja gdje se samo taj nogomet igra...
Portugal...mogli bi se raspast kao susjed - Španjolska i solidarno skupit prnje i otići te priuštiti jedno ćebovanje Ronaldu draj veter taftu i onom idiotu Pepeu...
Što veli Unda,ajmo se zajebavat za neku siću.
Euklide - siću...
Ameri će pak "iznenaditi" Nijemce s par rupa u mreži. Moglo bi biti da pobjede i na taj način "populariziraju" nogomet iliti soccer među pukom američanskim gdje sve veći broj glasača gleda baš taj nogomet jerbo dolaze iz zemalja gdje se samo taj nogomet igra...
Portugal...mogli bi se raspast kao susjed - Španjolska i solidarno skupit prnje i otići te priuštiti jedno ćebovanje Ronaldu draj veter taftu i onom idiotu Pepeu...
Što veli Unda,ajmo se zajebavat za neku siću.
Euklide - siću...
ma da, zajeba sam se..ako njemci tuku usa, a ne obrnuto.Zmaj021 » wrote:
valjda je lakši prolaz gani ako švabe tuku usa.. prvo se gleda ukupna gol razlika.
utakmica portugal - gana bi trebala bit ludilo, jer portugalu treba kantanje.. može li ovdje bit sumnjivih rabota?
usa - njemačka, vuče na x, al šta znaju ameri šta je x, kako to..
..ali, gle sta podsvijest govori..
jel? i bod im je dosta? ..pa to ce bit raspasoj..Zmaj021 » wrote:
alžircima dosta i bod, garant ne računaju da koreja može dobit.. igraće na kontre, šta će drugo.. moglo bi ovdje past 3+ bez problema, al sumnjam da je neka kvota..neki ruski gol na početku bi napravio čudo od utakmice..
..pa to te ja pitam. sta su oni ludji od nas?karambol » wrote:Pošto je Rooney zabio i tako učinio ovo SP naopakim, slutim sutrašnje rezultate. Alžir ulazi u povijest, Vaha postaje svetac, nabubavaju Ruse koji Fabija šutaju od Moskve nadalje kao Mujo limune, skroz do kuće...
Ameri će pak "iznenaditi" Nijemce s par rupa u mreži. Moglo bi biti da pobjede i na taj način "populariziraju" nogomet iliti soccer među pukom američanskim gdje sve veći broj glasača gleda baš taj nogomet jerbo dolaze iz zemalja gdje se samo taj nogomet igra...![]()
Što veli Unda,ajmo se zajebavat za neku siću.![]()
Euklide - siću...
dakle, gana tuce sa tri gola razlike, k. 18,7.
alzir tuce rusiju s adva gola razlike, k. 8,75.
sta dalje..pobjeda amerikanaca, k. 10. belgija tuce sa tri gola razlike.. 5,20. malo, malo..
ali, odigrat to 3/4. minimalno se dobije 200 kuna. svidja mi se.
- Euklid
- old school
pu, mamicu im... čisti penal je bio za honduras... i oko sokolovo potvrdilo
pa dobro kak može argentinac sudit utakmicu na kojoj odlučuje ko ide na argentinu u usmini finala???
edit: kakve me sad usmine spopale?
pa dobro kak može argentinac sudit utakmicu na kojoj odlučuje ko ide na argentinu u usmini finala???
edit: kakve me sad usmine spopale?
Dobro je, suarez dobio zasluzenu kaznzu.
http://www.index.hr/sp2014/clanak/kanib ... 56696.aspx

http://www.index.hr/sp2014/clanak/kanib ... 56696.aspx
Ja bi mu jos sudio za veleizdajuLUIS SUAREZ kažnjen je s devet utakmica suspenzije u reprezentativnom nogometu zbog toga što je ugrizao Giorgija Chiellinija u pobjedi Urugvaja protiv Italije. Zaradio je i kaznu od četiri mjeseca neigranja, te će morati platiti 100 tisuća švicarskih franaka.
-
- Information
-