Koji je rezultat?
Za koga je dobar a za koga los?
po undi za hrvatsku, po meni neBara huda » wrote:Pardoncek, nisam u toku. Tijeku. Sto vec.![]()
Koji je rezultat?

pa cuj, to ti je nekako ono.. relativno. sve zavisi kako se gleda. hrvatska je izgubila, a ja mislim da je to dobro za nju..Bara huda » wrote:Pardoncek, nisam u toku. Tijeku. Sto vec.![]()
Koji je rezultat?
Ma da, skuzila. Veza mi je za kruckavikurac jer nisam doma nego se slepam na dobrosusjedske odnose pa sam sad procitala predzadnju stranu i shvatila da su neprijatelji bili....bolji? Jaci? Sposobniji?....uglavnom, dali vise golova nego mi...a unda » wrote: pa cuj, to ti je nekako ono.. relativno. sve zavisi kako se gleda. hrvatska je izgubila, a ja mislim da je to dobro za nju..
pa, eto.. da se malo ta ideja rasiri, ne bi bilo lose..
Radom, postenjem i odgovornoscu?..a unda » wrote: pa, eto.. da se malo ta ideja rasiri, ne bi bilo lose..
navijanja zamijenit necim drugim.
Euklid nas je biće išao prokleti.miky0 » wrote:Dakle, uz veliku pomoc veleizdajnika, nasi nogometni protivnici prolaze skupinu koju smo realno mogli proc. Posto je nogometno ludilo za nas zavrsilo, a s tim se nastavlja nasa borba za egzistenciju, i ovim putem prozivan premijera da podnese ostavku i konacno ucini ovaj narod sretnim i ponosnim.
ko su ti veleizdajnici ikako su oni to uveliko pomogli?miky0 » wrote:Dakle, uz veliku pomoc veleizdajnika, nasi nogometni protivnici prolaze skupinu koju smo realno mogli proc. Posto je nogometno ludilo za nas zavrsilo, a s tim se nastavlja nasa borba za egzistenciju, i ovim putem prozivan premijera da podnese ostavku i konacno ucini ovaj narod sretnim i ponosnim.
..a unda wrote:..nego, ovo je tamo sa zemskog kutka..![]()
http://screamer.deadspin.com/the-hater- ... 1588867715
nema opcije za sortiranje po kvotama, opadajuće
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests