Rukomet, zbirna tema
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 833 times
- Been thanked: 1601 times
Vratili smo im za sve od Kosov... - ups, kriva država. 
Potpisi su za budale.
A ja morao van i gledao samo prvo poluvrijeme u kojem smo većinom srali...Chiro » wrote:Tvajlajt zoun, popoku.![]()
Kopljar 7 golova i 4 asista.
Karabatak i ekipica neprepoznatljivi.
Goluža zvučao gotovo smisleno u tajmautovima.
Evo i Janezi dobili Mađare, idemo direkt u polufinale.
Koji kurac.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
oduvik imam problem s ovimChiro » wrote:Srećom po nas, ovo je sport koji se ozbiljno igra u 10 zemalja na svijetu, pa nas zakon vjerojatnosti uvijek stavlja u kandidate za neki "značajniji" rezultat.
rukomet se igra u europi i to u većini europe. ne igraju ga praktički talijani i englezi, ali šta uopće ti englezi igraju osim nogometa i pikada? španjolci, francuzi, švabe, mi, srbi, slovenci, poljaci, rusi, mađari, svi skandinavci. jebiga, nije baš da je sitacija ko u vaterpolu. reka bi čak da je u europi zastupljeniji od košarke. bar na reprezentativnoj razini. dobro, košarka ima tu sitnic od 300 milja amerikanaca
ugl, mislim da rukomet opće nije tako bezazlen sport šta se toga tiče i da prečesto podcjenjujemo naše uspjehe tim "argumentom".
- Stitch
- Head Honcho
Svaka čast dečkima. Smeta(o) mi samo onaj idiot Ćosić. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Zašto, zbog onih pola sata protiv Srbije?
Potpisi su za budale.
Jebiga, to kao da kažeš da eksplozija bombe traje samo milisekundu. Da, ali sve sjebe. Cijela je poanta da nemaš tih pola sata. Srbi su realno u NAJBOLJEM slučaju četvrti. Mi smo realno drugi. A sami smo si složili to što smo si složili. Nitko nam nije kriv.Hekatonhir » wrote:Zašto, zbog onih pola sata protiv Srbije?
- Stitch
- Head Honcho
Slažem se s tobom. Ali sport često nije realan. A mi smo još i razmaženi. Imamo deset medalja s velikih natjecanja. I mislimo da se dovoljno pojaviti da osvojimo zlato.Emericzy » wrote: Jebiga, to kao da kažeš da eksplozija bombe traje samo milisekundu. Da, ali sve sjebe. Cijela je poanta da nemaš tih pola sata. Srbi su realno u NAJBOLJEM slučaju četvrti. Mi smo realno drugi. A sami smo si složili to što smo si složili. Nitko nam nije kriv.
Potpisi su za budale.
Pojaviti se i reći, "Saću da te karam".Hekatonhir » wrote:
Slažem se s tobom. Ali sport često nije realan. A mi smo još i razmaženi. Imamo deset medalja s velikih natjecanja. I mislimo da se dovoljno pojaviti da osvojimo zlato.
Ajde, ajde...mi smo vrlo potentan sportski narod...bit će toga još, mislim, uspjeha, ne? Ne treba ih hračkati, kritiku objektivnu bez žuči - da, ali nije malo biti negdje treći, pa i peti. Jebiga, da ja mogu biti treći u europi u bilo čemu - jedenju bataka na minutu, npr. ne bi to bio loš osjećaj.... 
-
- Information
-