SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
(lakat u rebra) to je večeras, ba..a unda » wrote:..di ste hrvatski domoljubi, di ste? ajde majo za dom, aj.. aj ono majo, kako ono ide? ..za dom..sta? spre.. spre.. aj, ajte, slobodno, demokracija je.. sta se bojite.
..mehikoooo.![]()
e, a zamisli da je finale....a unda » wrote:
ovdje oko mene izgleda da je sad negdje. toson arlauce.
..amo mehiko, pet komada to je nasa nada..![]()
..sta..obe dvi su u sest sati? kako to? zasto?
ko zne jel su mekxicki karteli odrijesili kesu ili smatraju da je to nepotrebno? mislim, ono.. za par miljuna eura ili ne znam vec koliko, ko je sve u stanju od hrvatske pustit utakmicu? ono, malo zajebat nesto.
mislim, pustali su i za manje.. cak mislim da je stimac napravio penal protiv njemacke ono, dzabe, iz ciste ljubavi..
a što se igraju utakmice grupe b prije utakmica grupe a? šarala, barala.. šibicari..a unda » wrote: ..sta..obe dvi su u sest sati? kako to? zasto?..boje se namjestanja, pa onda namjestaju ?
..zasto ni itko namjestao nacionalne utakmice? a di je tu domoljublje?
ko zne jel su mekxicki karteli odrijesili kesu ili smatraju da je to nepotrebno? mislim, ono.. za par miljuna eura ili ne znam vec koliko, ko je sve u stanju od hrvatske pustit utakmicu? ono, malo zajebat nesto.
mislim, pustali su i za manje.. cak mislim da je stimac napravio penal protiv njemacke ono, dzabe, iz ciste ljubavi..
njemački znam na nivou moh doskočica....a unda » wrote: pjevalo bi se.. cvajnig masinen iber ales. ucenici bi nadmasili ucitelje. a nije da vec nisu jednom pokusali..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
aj ipak sam odigrao za preostale 2 utakmice večeras i podigao dobitak iz prošlog kola...
Hrvatska-Mexico: 1.... a šta drugo
Brazil-Mexico: 2... koeficijent 25
20kn bačeno u vjetar, bojm se...
Hrvatska-Mexico: 1.... a šta drugo
Brazil-Mexico: 2... koeficijent 25
20kn bačeno u vjetar, bojm se...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
- Information
-