Neam puno vremena, samo brzo dakle.
Nadam se da me neće opet neki pljusak spriječit u bacanju lopte u bunar. Tj. love, jel...
..eno ti, ja napisao. meni je to malo za dvi kune igrat..Euklid » wrote:Ajde šta ćemo danas?
Neam puno vremena, samo brzo dakle.
Nadam se da me neće opet neki pljusak spriječit u bacanju lopte u bunar. Tj. love, jel...
ne kukam.. kukam li?..a unda » wrote: ma. kukas...kad to tako krene, a krene uvijek nekako stim stvarima, uvijek se nesto zamisljeno kao igra ili nesto slicno pretvori u rat..
, onda pustis da to krene kud oce, a ti opet napravis svoju ligu. ko njih jebe..
doduse, mozda u ovo vrijeme ne bi bilo bas glupo kad se osnuje ta neka ligica i neka vlastita igra, nekako je zastititi, i kad je neko preuzme, neka plati. a ti opet osnujes nesto sto te veseli..
gotovo je... jedva sam stigao 2 listića odigrat..a unda » wrote:..aj, euklide, stavi dvajst kuna za mene na ova gore tri para, dodjem ti.
onda to sta dobijem, a garant dobijem ako stavis za mene dvajst kuna, opet stavim na dva tri para, koef oko 2..![]()
onda to sta dobijem, ope na dva para itd..
brazil loše igra, al za argentince ne znam šta mislit.. grupa im je prelaka, dobili su bosnu na jedan potez mesija.. ne vjerujem da ne mogu bolje od ovoga..
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests