A???
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
Index i ti popušili foru...miky0 » wrote:
A???
A Juan Carlos je otišao zaistač. Abdicirao! Uoči svjetskog prvenstva na kojem njegovi moraju braniti titulu! E, to je nepromišljeno...
Ma nemoj mi o maškama, ima san iznenađenja i previše s njima ove godine...a unda » wrote: ko? ova iz obitelji sta ju je sekspir opisao?
inace, imao sam macka kojeg sam kao malog macica izvukao iz kontejnera, neko ga bacio. pozivio je trinajst godina. jedno od sluzebenih imena mu je bilo..konte. ono, iz kontejnera jel.. sta ce, jadno bice..
Nego, šta ima na fejspuku, vidin te, i tamo laprdaš.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Prosinečki za Index: Samo mi podcjenjujemo sve, pa čak i pobjedu
Volim kad tzv. novinarčićima spusti neko ko može na nogu napraviti više od 3...
Volim kad tzv. novinarčićima spusti neko ko može na nogu napraviti više od 3...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Jeli ko gleda utakmicu protiv australije? Kako je igrala resprezentacija?
- Euklid
- old school
S takvom ne.miky0 » wrote:
Stvarno smo igrali resprezentativno? Mozemo li se sa takom igrom suprostavit brazilcima?
Ali za Brazil spremamo neke druge varijante tak da Carioce ovaj put nemaju ama baš nikakve šanse da nas dobiju...
- Euklid
- old school
Hrvatima draži nogomet nego sex.
Jbt, pa svjetsko prvenstvo je svake četiri godine a sex moš imat svaki dan.
S naglaskom na moš...
samo je jedno...
Jbt, pa svjetsko prvenstvo je svake četiri godine a sex moš imat svaki dan.
S naglaskom na moš...
samo je jedno...

- Euklid
- old school
Kornjača Cabecao nije se dvoumila ni trenutka – Brazil će pobijediti!
Ma mrš glupa kornjačetino dok nisam juhu skuhao od tebe...
Ma sta kornjaca zna, da zna ista, ne bi toliko zivila pored hdzsdpaEuklid » wrote:Kornjača Cabecao nije se dvoumila ni trenutka – Brazil će pobijediti!
E jebem mu zivot...
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=752624
Šok u kampu Brazila : Poginuo nećak
brazilskog izbornika Scolarija
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=752624
Šok u kampu Brazila : Poginuo nećak
brazilskog izbornika Scolarija
Idemo se malo igrat prorocanstva sutrasnje utakmice, pa cemo vidit ko ce bit najblizi istini...ja bi volija da bude ovako:
'30 min...crveni karton lovren
'72 min...1:0 neki brazilski majstor
'77 min...1:1 srna iz centarsuta, lopta priko noge u gol
'90 min...1:2 raketa s 30 metara iznenadija sve
'94 min...penal za brazil i crveni pletikosi
'95 min...subasic skinija sut neymaru

'95 min...subasic skinija sut neymaru
Ma, jok...ovako će biti: Utakmica kasni s početkom zbog nereda ispred stadiona. Nakon bakljade i pucnjave specijalne policije JLo ne može od suza otpjevati "Vu plavem trnaci". Stadion puca od zvižduka, a iz obližnje favele odjekuju eksplozije i vije se crni dim.miky0 » wrote:Idemo se malo igrat prorocanstva sutrasnje utakmice, pa cemo vidit ko ce bit najblizi istini...ja bi volija da bude ovako:
'95 min...subasic skinija sut neymaru![]()
![]()
Sammir i Eduardo iz solidarnosti s narodom ne žele igrati, a na našoj klupi dolazi do tučnjave. Mandžukić glavom udara japanskog suca zbog pipanja Mile Horvat i dobija još 2 crvena kartona.
Kovač staloženo gleda što se zbiva, a onda vruća krv pobjeđuje njemački mentalitet i urličući bode lopte u vreći švicarskim nožićem kojeg mu je prošvercao Židak u svojim ortopedskim cipelama.
Totalni je kaos. Murja izvana upada u stadion i vodenim topovima tuče po obje momčadi. Scolari skutren plače kao malo dijete dok Hulk zeleni od bijesa. Sad svi shvaćaju da to nije samo lik iz stripa...
Blatter i Milanović daju lojtrice brazilskoj predsjednici da preskoči ogradu i bacaju je, ali avaj - s druge strane je dočekuju armature kojr vire jer nisu uspjeli završiti stadion.
Glas o ubojstvu šefice države brzo se pronosi. Index objavljuje snimku sa smartfona koju im je poslao jedan hrvatski poduzetnik koji je imao za kartu.
U Brazilu izbija instant revolucija, dolazi novi Che i dijeli oružje narodu. Opći je kaos. Kina i Amerika aktivno se uključuju u sukob u želji da zadrže dominaciju na brazilskim nalazištima nafte...nastaje globalno sranje dok Milan Bandić lije suze na Trgu ispred ekrana od 50 metara držeći čašu gemišta iz Konzuma. Sam...
Dobra, mada ipak mislim da je moja procjena bliza istinikarambol » wrote:
Ma, jok...ovako će biti: Utakmica kasni s početkom zbog nereda ispred stadiona. Nakon bakljade i pucnjave specijalne policije JLo ne može od suza otpjevati "Vu plavem trnaci". Stadion puca od zvižduka, a iz obližnje favele odjekuju eksplozije i vije se crni dim.
Sammir i Eduardo iz solidarnosti s narodom ne žele igrati, a na našoj klupi dolazi do tučnjave. Mandžukić glavom udara japanskog suca zbog pipanja Mile Horvat i dobija još 2 crvena kartona.
Kovač staloženo gleda što se zbiva, a onda vruća krv pobjeđuje njemački mentalitet i urličući bode lopte u vreći švicarskim nožićem kojeg mu je prošvercao Židak u svojim ortopedskim cipelama.
Totalni je kaos. Murja izvana upada u stadion i vodenim topovima tuče po obje momčadi. Scolari skutren plače kao malo dijete dok Hulk zeleni od bijesa. Sad svi shvaćaju da to nije samo lik iz stripa...
Blatter i Milanović daju lojtrice brazilskoj predsjednici da preskoči ogradu i bacaju je, ali avaj - s druge strane je dočekuju armature kojr vire jer nisu uspjeli završiti stadion.
Glas o ubojstvu šefice države brzo se pronosi. Index objavljuje snimku sa smartfona koju im je poslao jedan hrvatski poduzetnik koji je imao za kartu.
U Brazilu izbija instant revolucija, dolazi novi Che i dijeli oružje narodu. Opći je kaos. Kina i Amerika aktivno se uključuju u sukob u želji da zadrže dominaciju na brazilskim nalazištima nafte...nastaje globalno sranje dok Milan Bandić lije suze na Trgu ispred ekrana od 50 metara držeći čašu gemišta iz Konzuma. Sam...
-
- Information
-