ovaaaaj, vidim da je i Ze onlajn, idem jaMorticia » wrote: A do tad se osjećam k'o bogomoljka, al' neka koja bi ga bila u stanju dekapitirati prije seksa, a ne nakon.
Od danas počinjem! (topić potpore, ali i noge u dupe)
Na mom biciklu mi uopce ne treba. Jer imam udoban sic.vrrrlet » wrote:
To je normalno u početku ili nakon neke pauze. S vremenom očvrsnu mišići i sve je ok.
Bicke su dobro rješenje, pogotovo za duge rute. Ima ih koje ne izgledaju kao da imaš pelenu, s čednijim jastučićem.
Bicke su napravljene tako da se brzo suše. Ne sjećam se problema sa sušenjem i znojem na bickama.Pa ta pelena ti najviše i treba za duge vožnje.
Al ono il sam ja ubola snoberski brand il sta al na snizenju su takve bicke kostale 50 eura.
Nosila bi ih na taj indoor trening i skidala nakon sta i pol.
Ali meni uopće nije smetalo za vrijeme vožnje, ništa nisam osjetila.
Poprilično sam uvjerena da bi mi tako bilo od bilo kojeg sica.
Nije problem u sicu, problem je u meni.
Poprilično sam uvjerena da bi mi tako bilo od bilo kojeg sica.
Nije problem u sicu, problem je u meni.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ovaj, znam da je sad kasno, ali daj kad krećeš na takve akcije, a nisi se dugo bavila sportom, popij andol ili lekadol prije toga, da smanji mliječnu kiselinu u mišićima. olakšaj si malo
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
možda da ti muž izmasira mišiće koje te bole?Morticia » wrote:Pješčana, da, znam to, ali ovaj put sam preskočila.![]()
Nemam sobni bicikl.
Ma dobro, danas mi je već stvarno ok, ustvari mi je najgore bilo u subotu navečer.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Točno tako.Zmaj021 » wrote:Onda laganim tempom završavaj vožnje.. sad ćeš reći da živiš u brdu i da ni to ne može.
S koje god strane da idem imam uspon do kuće.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
kajgot! ima mišiće, a i sve je to povezano, i ti si jedno sa svojim tijelom, bla
Ali budi lukava: odi još više od svoje kuće, pa se lagano spuštaj natrag. Ili vozi u krug na parkiralištu pred kućom.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Ovo zadnje mi se čini ok.vrrrlet » wrote:
Ali budi lukava: odi još više od svoje kuće, pa se lagano spuštaj natrag. Ili vozi u krug na parkiralištu pred kućom.
I dok tako vozis krugove oko kuce pjevaj neku pjesmicu iz osnovne skole ili neku napitnicu popularnu u tvom kraju vrteci glavom lijevo, desno i u krug tako da kosa vijori. Nedugo zatim doci ce striceki u bijelom kombiju s plavim lampama na krovu, udobno ce te smjestiti na lezaj i dati ti nesto od cega ce sva bol nestati u trenu...
Prijavljujem 30 minuta trčanja. 
Umro sam zadnjih 10 minuta, loše sam procijenio jednu gadnu uzbrdicu, pa sam od nje do kuće (nekih kilometar i parsto metara) hvatao zrak i posrtao, ali nisam odustao.

Triva osposobit paciklo, opet će mi koljenad najebati.
Umro sam zadnjih 10 minuta, loše sam procijenio jednu gadnu uzbrdicu, pa sam od nje do kuće (nekih kilometar i parsto metara) hvatao zrak i posrtao, ali nisam odustao.
Triva osposobit paciklo, opet će mi koljenad najebati.
Skinheadsi, takav si!
ja nisam isla na bic, preumorna sam. danas mi je bio prvi dan fiz.terapije (imam jos devet). izmedju ostalog sam radila vjezbice i dobila elektrostimulaciju kvadricepsa. mislim da ce mi do desetog dana natkoljenice biti tvrde k'o kamen. ako u medjuvremenu ne dobijem opekline od te vrazje struje.
ako uopce sjednem na bic prije vikenda, bit ce lagana voznjica, necu jako gazit' i tjerat' brzinu.
to, chiro!
to, chiro!
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
s obzirom na vrijeme, postponirala sam nasip i rastežem se doma svaki dan.
bučice i čučnjevi i radim na guzici. dobra stvar je što se sve to može raditi dok je dr. Oz na televeziji, i moja najdraža sapunica ikad- Kad se zaljubim, vrijeme stane
i onda nek netko kaže da gledanje sapunica ulijeni čovjeka
bučice i čučnjevi i radim na guzici. dobra stvar je što se sve to može raditi dok je dr. Oz na televeziji, i moja najdraža sapunica ikad- Kad se zaljubim, vrijeme stane
i onda nek netko kaže da gledanje sapunica ulijeni čovjeka
To te pece? Mene nije peklo, samo je cukalo blago. Toplinu aparata ne bi trebala osjetiti, pogotovo ako sanirate neku upalu.*jezebel* » wrote:ja nisam isla na bic, preumorna sam. danas mi je bio prvi dan fiz.terapije (imam jos devet). izmedju ostalog sam radila vjezbice i dobila elektrostimulaciju kvadricepsa. mislim da ce mi do desetog dana natkoljenice biti tvrde k'o kamen. ako u medjuvremenu ne dobijem opekline od te vrazje struje.ako uopce sjednem na bic prije vikenda, bit ce lagana voznjica, necu jako gazit' i tjerat' brzinu.
to, chiro!
samo da znate, jučer sam krenula s brzim hodanjem .
idem i večeras.
napravila sam si glupi žulj, pa ne znam kak do riješim do 9 navečer
idem i večeras.
napravila sam si glupi žulj, pa ne znam kak do riješim do 9 navečer
ja sam od zadnjeg javljanja odvezla samo 6 km. 
mrzim compex! ljudi to normalno podnose, ne znam koji je meni k****. neugodan osjecaj, kao da mi netko ceprka po misicima. jos mi kazu pa stavili smo vam premalo, vama je manje od dvadeset, a ljudima dajemo po sezdeset-sedamdeset. a ja se u *ickicu pretvorila, lezim prikopcana i suzice mi lagano pocele curit' (naravno, dok nitko nije gledao
), sve mi do*izdilo, ona baba s umjetnim koljenom se danas bolje drzala od mene. jbt, da mi stave sezdeset-sedamdeset, valjda bi mi noge skakale do stropa. *ebalo vas sezdeset-sedamdeset, sta me odmah ne sredite defibrilatorom i gotovo.
fuj, jezim se. morala sam si kupit' kremu za lice da se utjesim. 
nego... morticia nam se nesto stisala?
pjescana, ako si bas zagrizla da ides, stavi sedam flastera.
mrzim compex! ljudi to normalno podnose, ne znam koji je meni k****. neugodan osjecaj, kao da mi netko ceprka po misicima. jos mi kazu pa stavili smo vam premalo, vama je manje od dvadeset, a ljudima dajemo po sezdeset-sedamdeset. a ja se u *ickicu pretvorila, lezim prikopcana i suzice mi lagano pocele curit' (naravno, dok nitko nije gledao
nego... morticia nam se nesto stisala?
pjescana, ako si bas zagrizla da ides, stavi sedam flastera.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
-
zeleni zub
Chiro, blue, di ste vi s trčanjem? I kuda idete?
Pola sata, ali koliko km? Tj. 4km, u koliko minuta?
Pola sata, ali koliko km? Tj. 4km, u koliko minuta?
Nemam pojma koliko minuta, uvijek se sjetim posilije da bi trebala pogledati na sat, uvijek zaboravim
Osim trčanja tu je i zagrijavanje prije, istezanje poslije i trač partija prije i poslije i to uzme nešto vremena
Danas će past 8
nadam se. I planiram uključit trkaću aplikaciju, koja će reć koliko točno kilometražu i vrijeme.
Osim trčanja tu je i zagrijavanje prije, istezanje poslije i trač partija prije i poslije i to uzme nešto vremena
Danas će past 8
-
zeleni zub
Ajde javi šta aplikacija kaže.
-
- Information
-