Lajv trolanje tijekom nogometnih utakmica
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 826 times
- Been thanked: 1566 times
Da, svi su najavljivali nekakve obračune stoljeća, a ono kamilica. Ni Brazilci nisu što su nekad bili. 
Potpisi su za budale.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Pisala sam bijesan post, a onda mi Zekoslawa zaključala temu. Ima ko da gleda španjolski kup, mislim, ja psovat sad moram, a ovdje to ko i ontopično izgleda.
- nina williams
Jer Hek izvodi pizdarije.
No dobro, pustimo sad to, zašto de Gea ne brani? Jel zbog onog što se nekidan proslavio il je i on u bolesti? Pratim naizmjence Španjolce i Engleze, još se i uhodavam u PDF, naravno da mi ništa ne ide od ruke...ma.
No dobro, pustimo sad to, zašto de Gea ne brani? Jel zbog onog što se nekidan proslavio il je i on u bolesti? Pratim naizmjence Španjolce i Engleze, još se i uhodavam u PDF, naravno da mi ništa ne ide od ruke...ma.
- nina williams
Eno dade Barca 2 komada, naravno oba dok sam Engleze gledala. A isključeni mi tonovi na kompu, pa se ni soccerstand nije oglasio...strava u mene, šta u vas ima...
Iskreno, otkad je počeo NBA, ništa drugo i ne gledam.nina williams » wrote:Jer Hek izvodi pizdarije.![]()
Skinheadsi, takav si!
Ima, ali nijedna pretjerano interesantna.ElliQuinn » wrote:Ima li kakve nba utakmice večeras?
Ništa večeras za mene, moram se rano probuditi sutra.
Skinheadsi, takav si!
- nina williams
A vid provokatora...Čemu veselje, šta ti možda za City navijaš?Chiro » wrote:
Iskreno, otkad je počeo NBA, ništa drugo i ne gledam.Koliko znam za De Geu, zdrav je, znači da je SAFčusina odlučio to malo prodrmati, i hvala mu na tome.
Sačuvajpoše, na koga ti ja ličim, dazea?nina williams » wrote: A vid provokatora...Čemu veselje, šta ti možda za City navijaš?De, ono, odaberi neki pošten klub.
Lista mrzitelja je ipak nešto duža, a ja sam ponosni član skupine koja vjerno slijedi, mada počesto kao guske u maglu, Arsenea dragog.
Skinheadsi, takav si!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 826 times
- Been thanked: 1566 times
A gdje je Daze? Kamo je nestao? Eno ga Zekoslava traži. 
Potpisi su za budale.
- nina williams
Nemoj reć, znači on je taj Građanin u Hrvata?
Ja bi sad rekla rekla boring, boring, Arsenal, al neću.Chiro » wrote:Lista mrzitelja je ipak nešto duža, a ja sam ponosni član skupine koja vjerno slijedi, mada počesto kao guske u maglu, Arsenea dragog.Šta je više podmetanja i laži, Arsene nam je miliji i draži!
Šta misliš o temi tipa rasizam u nogometu (sportu)? Evo Fabregas, Terry, Suarez...učestalo nešto u zadnje vrijeme.
Reko si tamo negdje na moderatorskom da bi raspravljao, pa eto, palo mi na pamet...
- nina williams
Chiro » wrote:Išuše, nina, ja sam skroz zaboravio na ovoPreviše moduliranja me ubilo, štaš.
Ostavljam si podsjetnik da ti odgovorim večeras, a mogli bi i začeti novu temu.
Pa ja te i pitam da začnemo novu temu, jebogati.
To je od posla, razumim te skroz.
Živijo ManU, BTW. Krv im pijemo. Da budem i ontopična.
A, to.

Ja sam za, dapače. Ako želiš otvoriti temu, samo te molim da napišeš uvodni post i ostaviš ga tu ili na nekoj drugoj temi. Daj mi priliku da moduliram, testiram kako se odvajaju nove teme i tako to.
Idem sad AFK i tko zna kad se vraćam, nemojte puno trollati!
Ja sam za, dapače. Ako želiš otvoriti temu, samo te molim da napišeš uvodni post i ostaviš ga tu ili na nekoj drugoj temi. Daj mi priliku da moduliram, testiram kako se odvajaju nove teme i tako to.
Idem sad AFK i tko zna kad se vraćam, nemojte puno trollati!
Skinheadsi, takav si!
- nina williams
Čestitam!
Aj sad pobriši onaj zadnji dio...znaš onaj za kojeg ti piše da ga trebaš pobrisat.
Aj sad pobriši onaj zadnji dio...znaš onaj za kojeg ti piše da ga trebaš pobrisat.
- nina williams
Nema veze, ja to ne znam ni bez euforije. 
- nina williams
Emglezi igraju kup, a i nadoknadu neodigranog kola u prvenstvu. Talijanci, Francuzi i Španjolci igraju kupove.
-
- Information
-