Mi sve glumimo europsku finocu, a dijete udri po balkanski.
Fotodnevnik
A veslali ste bili isto? Mogli ste je malo pomočit' u vodu. Voda bi prigušila urlanje.Morticia » wrote:Bem ti, al' bas pred uskopljenim Slovencima.
Mi sve glumimo europsku finocu, a dijete udri po balkanski.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Ma ja sam odavno rekla da nemam dara za fotografiju, ja sam okinem kad mi je nešto lijepo.rh4ps0dy » wrote:Lijepo, Morti, al mala sugestija - drž ravno aparat/mob. Ovako izgleda da će ti jezero iscuriti.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Dakle, oduševljena sam Zadrom, ovako vizualno ima sve + more, a more nije zanemariv faktor
Prelijep mi je, evo zašto:
Dio grada je "mediteranski" - uske ulice, kamene ulice, visoke kuće; prekrasno za vidjeti i prošetati
fora crkve, barem izvana

Zatim, ima kuća skrivenih u zelenilu (Opatija stil), neke čak i s jezercetom koje nije seljačko
Općenito na svako malo je neki parkić s travom, znači da nije presušeno i da se vjerojatno brinu o zelenilu.

Ova kuća mi je baš fora, kao gledam neku epizodu Poirota

Drugo zeleno jezerece na putu, ovo usidreno je neka bizarna bova

I ovo je cool, ne vidi se baš sa slike, ali iz tlocrta vjerojatno izgleda kao nešto kao istokračan trokut, s dosta šiljatim vrhom - dobro su se sjetili, taman stane na uski ćošak
Hm, tu jedino visi slika Gotovine s jednog przora, bez toga bi baš i moglo.
Ima doduše i nekih bizarnih stvari, al valjda ne može nijedan grad bez toga.

Dograđivanje

Sfinga
u inače, baš lijepom perivoju.

Iza ovih velikih nepomičnih grilja (barem meni su izgledale dosta fiksirano) na crvenom, nije stepenište kako sam pomislila, nego balkoni - WTF
Zašto bi se itko lišio dnevnog svjetla?
Prelijep mi je, evo zašto:
Dio grada je "mediteranski" - uske ulice, kamene ulice, visoke kuće; prekrasno za vidjeti i prošetati
Zatim, ima kuća skrivenih u zelenilu (Opatija stil), neke čak i s jezercetom koje nije seljačko
Ova kuća mi je baš fora, kao gledam neku epizodu Poirota
Drugo zeleno jezerece na putu, ovo usidreno je neka bizarna bova
I ovo je cool, ne vidi se baš sa slike, ali iz tlocrta vjerojatno izgleda kao nešto kao istokračan trokut, s dosta šiljatim vrhom - dobro su se sjetili, taman stane na uski ćošak
Ima doduše i nekih bizarnih stvari, al valjda ne može nijedan grad bez toga.
Dograđivanje
Sfinga
Iza ovih velikih nepomičnih grilja (barem meni su izgledale dosta fiksirano) na crvenom, nije stepenište kako sam pomislila, nego balkoni - WTF
Općenito se dosta gradi, postoje sportski objekti i sportski centar, poslovna zona, marketi. Sviđa mi se jer je baš grad - ima i većih ulica i semafore, javni prijevoz; dosta je živahno i gužvovito. Stambene zone izgledaju fakat ugodno. I za kraj - ima more

Ja sam kontinentalka i na to skroz okidam
Daklem more i brodići:

Znam da je ova malo nahero, ali barem orgulje izgledaju u liniji
Ja sam kontinentalka i na to skroz okidam
Daklem more i brodići:
Znam da je ova malo nahero, ali barem orgulje izgledaju u liniji
-
Almost Rosey
Rapsodijo, ako boga znaš, davaj još repice, polja repice 
-
- Information
-