Možda malo nebo srediti.. nekako da se bolje uklapa sa tonovima ostatka fotke. Al ga objasnih.
Fotografija - uradci forumaša
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Što pomalo neuklapajuće nebo čini znakovitim. Svašta se može učitati u sliku jednom kad doznaš dio konteksta.rh4ps0dy » wrote: Ovo su inače ostaci konclogora Danica kod Koprivnice.
Poše
Inače sam pirat, ali ovu bih (da imam novaca) kupila i uokvirila za na zid :dalmacija u mom oku:
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Eo onda jedna za tebe:rh4ps0dy » wrote:Je pa nebo je plavo, nisam htela dirati. Ovo su inače ostaci konclogora Danica kod Koprivnice.
Fala svima.

It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Ajme, vidi stvarno isti kadar
slika izbrisana
Samo što moja ima ružan okvir
Happy Easter!
aisling super su mi obadvije fotke.
Vatra bez zamjerke savršena, a na ovoj drugoj mi je možda malo čudno nebo, nestvarno, ali inače je prekrasna.
Danas sam cijelu večer silovala mačke s fotićem.
Mirno sjede i čekaju da namjestiš kadar, fokusiraš i onda elegantno pomaknu glavu u presudnom trenutku.

Vatra bez zamjerke savršena, a na ovoj drugoj mi je možda malo čudno nebo, nestvarno, ali inače je prekrasna.
Danas sam cijelu večer silovala mačke s fotićem.
Mirno sjede i čekaju da namjestiš kadar, fokusiraš i onda elegantno pomaknu glavu u presudnom trenutku.

The planet is fine. The people are fucked.

Slučajnouhvaćena mobitelska bez ikakvog editiranja
EDIT: Nisan izdrža http://img85.imageshack.us/img85/4728/dsc01180mz.jpg
- Beta ženka
rh4ps0dy » wrote:Još jedna malo starija, od prošle zime.Ovo je analogija u pitanju, inače i moj Oly iz 1978.
Jab stavljala svoje bolje slike, al stavljam ih drugdje, a kao, ne dâ mi se ovdje predstavljat imenom, mada je to tak nebitno... i tako.
Evo dvojice meni dragih Splićana
I Lastan je bio prisutan -> primijetite da Dežulović puši.

(sjena je kakti watermark, BŽ, jelte)
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
-
- Information
-