Mislis
Ok, slijedeci put kad odem u DMa, i kad stagod kupim, i kad mi prodavacica dadne stick, reci cu joj da mi zamini poklonjeni stick za auto
Mislis
nemoj sa integralnom, nego s diferencijalnom grafičkom..miky0 » wrote:Dakle, mali sad oce za sebe laptopza njega triba kakva malo bolja graficka, radi igrica, ok, nista specijalno, nista nesto super, nego ono prosjecno ok. Kolko mi je mali reka, rekao je da mu je najjaca igrica majinkraft, nemam pijma kako li se to pise
i da ta igrica npr nije tolko teska ni komplicirana da bi tribala bit neka jaka graficka.
Ja ne idem priko max 2.800,00 kn...sta bi se tu moglo nac? Mislija sam ic do hgspota di sam uzea laptop za sebe, ali se bojim da ce tu sve bit skuplje. Jucer sam u eclipsa nasao jedan asus za 2.600 kn i ima 2,15 GHz i integralnu graficku. Prodavac mi je rekao da je taj ludilo i da je taj lapis super. Pitam vas, jeli taj ok, ili to nis ne vridi. Aj pliz pomagajte
To je oko 340€ a ne kunaZmaj021 » wrote: nemoj sa integralnom, nego s diferencijalnom grafičkom..
2600 kn, koliko je to.. nekih 3xx kuna.. u pravu je prodavac - čisto ludilo
Nema sanse da mu dam poslovni lap...unistit ce mi ga pizdarijama i virusimaZmaj021 » wrote:miki, bolje je da šeraš svoj laptop. klinci nemaju mjere..
otvori mu račun na svom laptopu, instaliraj mu android studio i pusti ga da se igra.
Ok, ali nema sanse da mu to dam, i da cili dan visi na laptopu, jer di cu ja visit, iako visim na mobiteluZmaj021 » wrote:
ti si mi tu kritičniji. imaš admin ovlasti, a ne znaš ni šta je folder.
čuj njega jebo radio... pa jel ti momak znaš da je radio sredstvo informisanja i uzbunjivanja ljudstva? diš bez radija u svit? ja uvik ka vozin dionice duže od 3,14 km slušan radio da čujen stanje na cestama, jebeš iron maiden
Quark » wrote:
čuj njega jebo radio... pa jel ti momak znaš da je radio sredstvo informisanja i uzbunjivanja ljudstva? diš bez radija u svit? ja uvik ka vozin dionice duže od 3,14 km slušan radio da čujen stanje na cestama, jebeš iron maiden
neko me prijavio kao maloljetnogNego, kako su zaključili da si maloljetan?Bario si curice?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 7 guests