Zato jer im je milo gledati kako imaju po 50k HP-a dok su ostali na 25Ze. » wrote:Da se razumijemo - meni se farmanje opreme na 80-ici ubrzalo od uspostave dugneon findera. Samo sam nekako izgubio interes za cijeli ostali WoW svijet i čekao u redu.
A farmanja je bilo. Tankeri vole svoj gear.![]()
SWTOR me se nije previše dojmio. Ne znam ni sam zašto. Možda jer mi je Bioware i njihov pristup dosadio...možda jer je bio stress test weekend i combat je bio potpuno hrapav i plastičan...uglavnom, dojam mi i nije bio neki. Opet, nisam igrao dulje od 2-3 sata, pa i nisam nešto vjerodostojan.
Ja SWTOR nisam probao, komentari su uglavnom bili novi skin za WoW pa mi nije baš bilo smisla. A i WoW mi se više sviđao zbog one doze neozbiljnosti.
Bio sam u beti Age of Conana i Warhammer-a, Age of Conan sam čak i preorderao. Ali i jedna i druga mi nisu sjele (na stranu bugovi), jednostavno ta sumornost mi nije nešto privlačna, trebam i dozu hebene vedrine u igrama, ne samo čemer i jad, imam toga dovoljno IRL
Ja se mogu pohvaliti da sam bio tankMorticia » wrote: Ajde, da vas čujem, tko se još može pohvaliti da je imao svog privatnog tenka?! : o
Poše, Poše, kako mi je to dobro došlo dok sam ja šetuckala i brala cvijeće... : cerek: