MMORPG

Računala, IT, nove tehnologije, gadgeti...
Tyden

Post 30 Jan 2012, 13:36

Ze. » wrote:Da se razumijemo - meni se farmanje opreme na 80-ici ubrzalo od uspostave dugneon findera. Samo sam nekako izgubio interes za cijeli ostali WoW svijet i čekao u redu.

A farmanja je bilo. Tankeri vole svoj gear. :D

SWTOR me se nije previše dojmio. Ne znam ni sam zašto. Možda jer mi je Bioware i njihov pristup dosadio...možda jer je bio stress test weekend i combat je bio potpuno hrapav i plastičan...uglavnom, dojam mi i nije bio neki. Opet, nisam igrao dulje od 2-3 sata, pa i nisam nešto vjerodostojan.
Zato jer im je milo gledati kako imaju po 50k HP-a dok su ostali na 25 :cerek:.

Ja SWTOR nisam probao, komentari su uglavnom bili novi skin za WoW pa mi nije baš bilo smisla. A i WoW mi se više sviđao zbog one doze neozbiljnosti. :)

Bio sam u beti Age of Conana i Warhammer-a, Age of Conan sam čak i preorderao. Ali i jedna i druga mi nisu sjele (na stranu bugovi), jednostavno ta sumornost mi nije nešto privlačna, trebam i dozu hebene vedrine u igrama, ne samo čemer i jad, imam toga dovoljno IRL :zubo:.
Morticia » wrote: Ajde, da vas čujem, tko se još može pohvaliti da je imao svog privatnog tenka?! : o
Poše, Poše, kako mi je to dobro došlo dok sam ja šetuckala i brala cvijeće... : cerek: :cerek:
Ja se mogu pohvaliti da sam bio tank :p. U WoW-u imam/imao sam (i dalje postoje, samo više ne igram :)) locka (main), roga, mage-a, druida (taj je uglavnom bio healer), paladina (uglavnom je tankao) i DK-a. Tako da sam isprobao dosta različitih uloga :D. Skoro sve profesije sam imao pokrivene, tko se može sa tim pohvaliti? :zubo:

Morticia

Post 30 Jan 2012, 13:55

:rofl:

Valjda je jasno po ovome što pišem da ja i nisam neki zagriženi gejmer, jel' tako? :zubo:
Men' je to sve tiruriru. :trio: :cerek:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ze.

Post 30 Jan 2012, 15:04

Morticia » wrote::rofl:

Valjda je jasno po ovome što pišem da ja i nisam neki zagriženi gejmer, jel' tako? :zubo:
Men' je to sve tiruriru. :trio: :cerek:
Ne laži, priznaj da sve napisano razumiješ. :rofl:
Morticia

Post 30 Jan 2012, 15:07

Pa normalno da razumijem. :ne zna: :zubo:

I znam da je lako bit sa blesavim paladinom tenk. :vidiga:
Budi ti dobar tenk s warriorom. Ajde. :mirko: :rofl: :rofl:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ze.

Post 30 Jan 2012, 15:36

Morticia » wrote:Pa normalno da razumijem. :ne zna: :zubo:

I znam da je lako bit sa blesavim paladinom tenk. :vidiga:
Budi ti dobar tenk s warriorom. Ajde. :mirko: :rofl: :rofl:
Naravno, prokleti pala njubovi. :D
Sad ćemo krenut s flejmanjem... :rofl:
Morticia

Post 30 Jan 2012, 15:37

Ajme, ubit će nas Tyden. :trk: :rofl: :rofl:

Želim igrat WoW ponovno!!! :mama: :mama:
Ze.

Post 30 Jan 2012, 15:45

I ja bi, kad bi se mogao opet veselo i neopterećeno levelirat. Sad je sve samo rush na endgame, bojim se. :(
slafko

Post 30 Jan 2012, 19:07

Tyden » wrote:
Ajme, izgubljeni suborac :D :five:, ja sam uglavnom bio zadužen za monkanje, healer i ponekada warrior, kupus je bio prot koliko se sjećam. Nemam pojma gdje je na kraju on završio, u kontaktu sam ostao samo sa Nikom :D. Rayne je prešao na WoW i izgubio mu se trag kada se prebacio na drugi server. Za ostale, und, interghost... nemam pojma.
WoR kao WoR i dalje postoji, upravo sam pokrenuo GW da se pokrpa pa da vidim kada su ljudi zadnji put bili online :zubo:.

Ah ta stara vremena :D

Sad sam preroštao tisuće GW screenshota, evo tri:
Image

http://i44.tinypic.com/294475x.jpg
http://i39.tinypic.com/24wrldv.jpg :rofl:
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Tyden

Post 30 Jan 2012, 23:13

Morticia » wrote:Pa normalno da razumijem. : ne zna: : zubo:

I znam da je lako bit sa blesavim paladinom tenk. : vidiga:
Budi ti dobar tenk s warriorom. Ajde. : mirko: : rofl: : rofl:
Warriori zavidni na AoE aggrou kojega sam mogao kreirati :cerek:. No samo se vi smijte, prosječan tank može biti blesavi paladin, ali za dobrog tanka treba malo i bubreg u glavi upaliti :D.

Moj warrior je ostao na lvl49, nije twink, jednostavno je tamo ostao, još od vremena kada je trebalo doći do lvl60 za prvog mounta :D.
Morticia » wrote:Ajme, ubit će nas Tyden. : trk: : rofl: : rofl:

Želim igrat WoW ponovno!!! : mama: : mama:
Eto, to ti je dovoljna kazna za cimanje :E
Ze. » wrote:I ja bi, kad bi se mogao opet veselo i neopterećeno levelirat. Sad je sve samo rush na endgame, bojim se. : (
Na nekom PvE serveru možeš neopterećeno levelati. Sada mi je žao što su moji likovi na PvP serveru, ali nije bilo free transfera, a ne plaća mi se 6-8 puta po 20€ da ih sve preselim :).

Upravo sam pokrpao WoW na 4.3 verziju da vidim da li se mogu logirati :zubo:, vidio sam bannere "free to play up to lvl20", ali izgleda da to vrijedi samo za nove accounte, već sam se ponadao da ću moći koristiti slabije likove :tuzni:
Ja ih nemam tisuće, imam oko tisuću :D. Nick Antigone Amidala mi je čak i poznat. Imam i ja nešto screenova iz HoH-a, vrag ih odnio, nikada mi nije dropao sigil :gaah:. A još kada se sjetim višesatnih čekanja u onom limbu prije HoH-a... Na kraju odustali i naspamali bug reporte. Eh, stara vremena :rofl:.
Morticia

Post 31 Jan 2012, 08:09

Loladin! :vidiga:

:rofl: :rofl: :rofl:
Ze.

Post 31 Jan 2012, 08:21

slafko » wrote:
Sad sam preroštao tisuće GW screenshota, evo tri:
Image

http://i44.tinypic.com/294475x.jpg
http://i39.tinypic.com/24wrldv.jpg :rofl:
Tako, znači... ja sam mislio da ti ne PvP-aš? :eek:
Tyden » wrote:
Warriori zavidni na AoE aggrou kojega sam mogao kreirati :cerek:. No samo se vi smijte, prosječan tank može biti blesavi paladin, ali za dobrog tanka treba malo i bubreg u glavi upaliti :D.
Guilty as charged. :D AoE aggro mi je bila žešća muka. Zapravo i nije, kad si "u zoni", ako me kužiš - ono, kad uloviš dobar ritam i nakon što nabiješ incijalni aggro. I onda te nekakav trigger-happy mage sjebe. :D
I onda gledam palu kako sjedi na podu, pije sokić (ili što već pale piju) dok blizzard šije oko njega... :rofl:

S druge strane, protiv bossova warriror (uglavnom) rula.
Tyden » wrote:
Na nekom PvE serveru možeš neopterećeno levelati. Sada mi je žao što su moji likovi na PvP serveru, ali nije bilo free transfera, a ne plaća mi se 6-8 puta po 20€ da ih sve preselim :).
Mislim da si me krivo skužio. U WoW-u se toliko rusha do endgame-a da je teško odoljeti pritisku i jednostavno uživati u levelu. Pogotovo kad ti gildaši levelaju altove brzinom od tjedan dana po liku.
Morticia » wrote:Loladin! :vidiga:
Retadin (ok, dobro, to je retribution pala, ali nevertheless). :rofl:
Tyden

Post 31 Jan 2012, 09:59

Morticia » wrote:Loladin! : vidiga:

: rofl: : rofl: : rofl:
Samo si ljubomorna na moj modno osvješteni gear :durica:.

Ili na to što je paladina trebalo tri puta ubiti da bi krepao :D
Ze. » wrote:Guilty as charged. : D AoE aggro mi je bila žešća muka. Zapravo i nije, kad si "u zoni", ako me kužiš - ono, kad uloviš dobar ritam i nakon što nabiješ incijalni aggro. I onda te nekakav trigger-happy mage sjebe. : D
I onda gledam palu kako sjedi na podu, pije sokić (ili što već pale piju) dok blizzard šije oko njega... : rofl:

S druge strane, protiv bossova warriror (uglavnom) rula.
Eh da... meni je opet single boss aggro bio vesel kada bi se našao neki nadobudni hunter, odmah počne prašiti prije nego ja nakupim aggroa i ježi ga. Mogu ga tauntati par puta, ali ako manijak ne prestane sve je to kratkog roka :D.

Paladini su za trash tanking nenadjebivi, lijepo drži aggro i vužgi ga. A opet za single target su bolji warriori. I druidi su koliko se sjećam bili solidni na bosovima :misli:

Samo trigger happy mage? :D A kada lock počne spamati SoC? :rofl:
Ze. » wrote:Mislim da si me krivo skužio. U WoW-u se toliko rusha do endgame-a da je teško odoljeti pritisku i jednostavno uživati u levelu. Pogotovo kad ti gildaši levelaju altove brzinom od tjedan dana po liku.
Eh, to je onda druga stvar, ja nisam imao takav pritisak, samo pritisak da se izleveliram da me ne mogu više tako lako gankati :D.

Viš... skoro da bih i mogao napraviti altove na PvE serveru pa laganini ispočetka. Ili da pljunem toliko para za transfer. Nemam više živaca za nadmudrivanje sa gankerima :). Ili višesatno osvećivanje sa svojim mainom :zubo:.

Uff... sada se i meni priigralo... Nadam se da ću se uspjeti othrvati pomoću svog lokalnog servera, tako to rješavam. Da ga dignem pa vam dam link? :zubo: Treba imati WoW verzije 3.3.5.
Ze.

Post 31 Jan 2012, 14:29

Šta ti nije usamljeno na privatnom serveru? Možda je taj svijet, ali nema nikog...
Tyden

Post 31 Jan 2012, 15:24

Server ne da je privatni nego i lokalni :D, osim mene nikoga na njemu. Malo prozujati, napraviti neki lik, podsjetiti se malo kako to izgleda je dovoljno. Mali fiks da ne ubodem pretplatu od koje bih ionako igrao samo par dana jer me skoro nema doma :D.
slafko

Post 31 Jan 2012, 18:57

Ze. » wrote: Tako, znači... ja sam mislio da ti ne PvP-aš? :eek:
Dobro si mislio. Ono su sve screenovi iz 2006. godine. :D
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Tyden

Post 31 Jan 2012, 23:03

A i to je GW, totalno drugačije nego PvP u WoW-u :D. Kada sam prvi put probao WoW izgledao mi je kao raspašoj, ne znaš tko koga i sa čim :D, a u GW-u totalna kooperacija ili ništa nema, nema mozganja, samo reakcija i sinhronizacija.
Ze.

Post 01 Feb 2012, 12:53

Tyden » wrote:A i to je GW, totalno drugačije nego PvP u WoW-u :D. Kada sam prvi put probao WoW izgledao mi je kao raspašoj, ne znaš tko koga i sa čim :D, a u GW-u totalna kooperacija ili ništa nema, nema mozganja, samo reakcija i sinhronizacija.
Nisam baš nešto ulazio u vode WoW PvP-a.
Kad uspoređuješ s GW-om...išta ili ništa?
Tyden

Post 01 Feb 2012, 14:54

Drugačije. GW je čitav fokusiran na teamplay i build tima, bez toga se ne može ništa proći. Treba svaki član biti usklađen i znati što radi i kada radi.

WoW je više raspašoj. Svi su "najpametniji", znaju što treba raditi, taktika nula bodova. I onda se nađe protivnički tim koji su se dogovorili, npr. iz jednog guilda, ili čak samo 3-4 osobe koje su ekipa i totalno razguze sve druge :D. WoW PvP je posebno iskustvo, raspašoj, nije za sve :D
Ze.

Post 01 Feb 2012, 15:18

Tyden » wrote:Drugačije. GW je čitav fokusiran na teamplay i build tima, bez toga se ne može ništa proći. Treba svaki član biti usklađen i znati što radi i kada radi.

WoW je više raspašoj. Svi su "najpametniji", znaju što treba raditi, taktika nula bodova. I onda se nađe protivnički tim koji su se dogovorili, npr. iz jednog guilda, ili čak samo 3-4 osobe koje su ekipa i totalno razguze sve druge :D. WoW PvP je posebno iskustvo, raspašoj, nije za sve :D
Tako sam nekako i mislio.
GW PvP me uvijek fascinirao. Od buildova do teamplaya, 1/4s interruptanja i svega ostalog.
Tyden

Post 01 Feb 2012, 21:49

Upravo to, kada sam prvi put došao u WoW dojam je bio "WTF is this shit?". Sve usporeno, nema target callinga, otprilike kao scena iz Asterix-a kada se praše kod ribarnice i ne znaš tko koga, samo je bitno da se praše.
GW je skill based, WoW je 90% gear based.
Ze.

Post 03 Feb 2012, 14:15

Zvuči kao nešto za mene, jer nemam skilla ni promila. :D
Tyden

Post 05 Feb 2012, 12:27

Ma opet zajeb, trebaš gear :D. Ili dežurnog healera. Eh, kada se sjetim koliko su popizdili kada sam sa rogue-om u jednom PvP matchu čuvao flag, a imao podršku od jednog paladina koji me healao. Nisu uspjeli prismrditi zastavi :rofl:.
Ze.

Post 06 Feb 2012, 12:39

:D

Evo malo o GW2 endgame-u:

slafko

Post 21 Feb 2012, 17:59

Tyden » wrote:GW je skill based, WoW je 90% gear based.
To sam rekao i kolegi iz firme koji je zagriženi WoW-ovac. Malo je reć da je ispizdio na živce i krenuo mi opisivat PvP u WoW-u. Najbolja fora u svemu je kaj je svako malo rekao "gear". Riječ "skill" je upotrijebio jednom. :D
  • Information