Jest, moj brat je rođen u ljeto, skroz je sjeban zbog toga.MadnessInMethod » wrote:
ja se sjećam da su kao školarci veće traume imali oni rođeni preko ljeta, jer im je bar pola prijatelja bilo na moru ili kod bake ili pitajbogagdje za rođendan, i uvijek su mi zavidjeli na tome koliko mi je ljudi došlo na rođoš
'Oće l' to? (posvećeno MadnessInMethod)
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Zašto?
Baš to su nezgodni znakovi.

- MadnessInMethod
da, pogotovo u usporedbi s jednim "hoću-piškiti-ili-kakiti?" blizancem, recimo 
ili "plačem-jer-je-nebo-plavo" rakom

"Madness in method, that's genius." F. Herbert

Say what.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Bas.Morticia » wrote:Ja navijam za 15.01.![]()
Ovako dijete nikad nema osjećaj da mu je rođendan, sve je u sjeni blagdana.
Ja ne bih darivala te rodjene izmedju Bozica i Nove. Sta hoce?! Pa dobili su poklon za Bozic. Da ne bi. Nisam im ja kriva sto su se rodili na tako blesav datum.

- MadnessInMethod
sva sreća da te nikad nisam pozivala na rođendan. ja, naime, na rođendan pozivam samo kulturne ljude 
inače, jedina loša strana rođendana krajem prosinca/početkom siječnja je, pogotovo u kasnim teenagerskim/ranim dvadesetim godinama, što ti rođendan obično bude luđi i bolji provod od dočeka, i onda se za doček osjećaš depresivno jer bi doček, kao, trebao biti lud i nezaboravan, a ti se već izludiraš 3 dana prije

inače, jedina loša strana rođendana krajem prosinca/početkom siječnja je, pogotovo u kasnim teenagerskim/ranim dvadesetim godinama, što ti rođendan obično bude luđi i bolji provod od dočeka, i onda se za doček osjećaš depresivno jer bi doček, kao, trebao biti lud i nezaboravan, a ti se već izludiraš 3 dana prije

Ma nisu, vodenjaci su najmanje nezgodni znakovi od svih

@ MadnessInMethod - mene tvoj slučaj jako podsjeća na ženu od mog bratića. Isto su joj rekli da nema šanse da dočeka termin i da će se dijete sigurno roditi prije Nove godine.
Desire makes slaves out of kings.
Imam loša iskustva s vodenjacima. Iako su vrlo zabavne i zanimljive osobe.Éowyn » wrote:
Ma nisu, vodenjaci su najmanje nezgodni znakovi od svih![]()
@ MadnessInMethod - mene tvoj slučaj jako podsjeća na ženu od mog bratića. Isto su joj rekli da nema šanse da dočeka termin i da će se dijete sigurno roditi prije Nove godine.

S škorpionima isto.

Sad joj jos samo trebas napisati kad je ta tvoja rodilaÉowyn » wrote:
Ma nisu, vodenjaci su najmanje nezgodni znakovi od svih![]()

- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Eto kako se suptilno žicaju mačići za rođendan.Zekoslawa » wrote: Ajme, ovako difno i pozitifno poput mene?![]()
Pliz, rodi 26. To će valjda biti prva osoba s mojim rođendanom koju poznajem.

Krema protiv bora bit će sasvim dovoljna.ElliQuinn » wrote: Eto kako se suptilno žicaju mačići za rođendan.

- MadnessInMethod
ja se više neću družiti s vama, jer ako nastavim, na kraju ću roditi na svoj rođendan... nagodinu. 

Koji si znak od ta dva?

- Beta ženka
Za ovo nemam što drugo dodati nego:MadnessInMethod » wrote:da, pogotovo u usporedbi s jednim "hoću-piškiti-ili-kakiti?" blizancem, recimo

Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
-
- Information
-