Pastir wrote:Marsovac7 govori o forumaškom izletu — što me zainteresiralo jer na Facebooku nisam vidio da se ljudi okupljaju i druže. Organizirati izlet — pa to je divno, pogotovo danas. Kako ste do toga došli, tko se sjetio? Kakva je atmosfera?
Zadivljen sam, istinski — a mene je teško zadiviti — kad god vidim da internet ipak nije mjesto zlobe i otuđenosti. Bravo!
Prvo smo organizirali forumaška druženja u Zagrebu, gdje nas je bilo najviše. Pa je netko predložio da se ode i na neki izlet, npr. na Sljeme. Onda su se u još nekim gradovima (Rijeci i Varaždinu) počeli okupljati, pa se i međusobno posjećujemo. U Požegu nas je pozvao isto jedan forumaš koji nam je tamo i pokazao znamenitosti.
Dok je bio lockdown za vrijeme korone, neki su se žalili da im nedostaju druženja po kafićima, pa sam organizirala Zoom druženja dvaput tjedno.
Bili smo dvaput i preko vikenda na moru, prije 5 godina u Umagu, prošle godine u Splitu.
Ne znam više tko se prvi sjetio, ja sam prije nekih 12-13 godina došla na svoje prvo druženje u pivnicu, svidjelo mi se pa sam nastavila dolaziti, a neka sam i organizirala. Tri godine zaredom sam s forumašima slavila i rođendan u jednom kafiću.
Atmosfera uglavnom bude odlična, premda je znalo biti i nekih manjih incidenata, osobito ako se netko napio.
Wow, postala sam moderatorica. :)