Pogledao sam dosta filmova, ali opcenito nisam neki veliki fan filmova.
Trazio sam dalje kako si ispuniti vrijeme i naletio sam na neku reklamu neke strateske igrice na fejsu - Call of War, i zarazio sam se, igrao sam je 7 dana u komadu po cili dan.
Igrica je strateska, ratna (WWII) zabavna online.
Izabrao jugoslaviju, bila je slobodna te uletija
Vodi se igra tako da se trebaju skupljati resursi u dobrima, kao hrani i nekim drugim glupostima da mozes graditi svoju vojsku, ali u planiranju gradnje trebas biti oprezan, jer ulaganje u krivo naoruzanje moze biti pogubno - to sam ustanovio kasnije, a na to cu se jos vratiti.
Dakle, ja lijepo ulazem, gradim i na srecu od ostalih susjeda nitko me ne napada tako da sam 2-3 dana bildao armiju i bio sam odlican - barem prividno. Nakon 2-3 dana cekanja meni dosadilo voditi ratnu stratesku igricu i to bez rata i tako ja odlucih napasti Albaniju, jer je mala i eto je pala za manje od ure vremena, kad ono vijest da su dosta zemalja stavile embargo na trgovinu (to je problem radi resursa), napadnem ja Grcku, i nakon nesto zilavije borbe, uzmem cijelu kontinentalnu a ostavim otoke, nakon toga napadnem Bugarsku, zapravo ono sto je od nje ostalo, samo dvije provincije, jer je ostalo okupirala Rumunjska, i odlucih se na napad na Madjarsku, padne i ona vrlo lako i brzo, sada vec sve losije stojim sa resursima, ali eto ipak se odlucim za kobni napad na Tursku, ali sa ciljem da im uzmem samo Istanbul, cijela turska je velika skoro kao cijela Europa i to bi bilo poprilicno suicidalno, ali sam mislio da ce se i njihov igrac sloziti s tim da se oprosti od tog jednog malog dijela svoje zemlje
Sinoc sam se odlucio na zadnji potez, napao sam sve ostale susjedne zemlje i zatvorio sam laptop, a ujutro sam ga otvorio da vidim sta je ostalo od te moje juge. Nista. Nafetali su je, svaki susjed je uzeo po dio.
Naprosto ti bude zao sto je to samo igrica
Kako vi gubite dane