Tko o čemu, kurva o poštenju
- 7nationarmy
kad vidim mikijev avatar pozelim ga tapsat po glavi bez rijeci, tek toliko da zna da i za nesvrstane ima nade 
AJ EM BAK!
Ti nikako nemo's svatit kako samo budala moze pljucat po mom avataru i to pogotovo kad vidi kako bijedno hrvatski narod zivi pod sahovnicom. Al sto drugo i ocekivat od kradezeovca kojima je uspjeh potirat sta vise hrvata.7nationarmy wrote: ↑03 Oct 2017, 08:39kad vidim mikijev avatar pozelim ga tapsat po glavi bez rijeci, tek toliko da zna da i za nesvrstane ima nade![]()
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 654 times
- Been thanked: 1075 times
Dobri su mu kad treba opravdati preko veze dobiven posao u državnom poduzeću, gdje krade Bogu dane viseći na forumima i ništa ne radeći, ali prije ili poslije izlizat će se ta retorika o unutarnjim i vanjskim neprijateljima koja kradezeovcima služi za lopovluk i prikrivanje stvarnog stanja. 
Potpisi su za budale.
- 7nationarmy
taj avatar nas je doveo na dno europe, ispod rumunjske i bugarske. ni tudjman ni racan ni sanader ni kosor ni milanovic ni karamarkoni plenkovic - tih smrdljivih 7 sekretara i ljubicica bela koji su unistili inicijativu za radom, rastom i razvojem. 4 i pol milijuna hrvata u inozemstvu, iseljeno od 1945. najvecim dijelom - i za to ti je kriv tudjman i sahovnica? inace pojam sahovnica su smislili cetnici dok su istu palili.
AJ EM BAK!
- 7nationarmy
buci buci kaj si ljubomoran, nitko vise ne pusi te celestin sardelic ideologije, kockica je ministarstvo turizma a kumrovec ne posjecuju vise razdragane mase. probudi seStitch wrote: ↑03 Oct 2017, 11:21Kao da njega Hrvati zanimaju.Dobri su mu kad treba opravdati preko veze dobiven posao u državnom poduzeću, gdje krade Bogu dane viseći na forumima i ništa ne radeći, ali prije ili poslije izlizat će se ta retorika o unutarnjim i vanjskim neprijateljima koja kradezeovcima služi za lopovluk i prikrivanje stvarnog stanja.
![]()
AJ EM BAK!
Aj ukurac.7nationarmy wrote: ↑03 Oct 2017, 14:23taj avatar nas je doveo na dno europe, ispod rumunjske i bugarske. ni tudjman ni racan ni sanader ni kosor ni milanovic ni karamarkoni plenkovic - tih smrdljivih 7 sekretara i ljubicica bela koji su unistili inicijativu za radom, rastom i razvojem. 4 i pol milijuna hrvata u inozemstvu, iseljeno od 1945. najvecim dijelom - i za to ti je kriv tudjman i sahovnica? inace pojam sahovnica su smislili cetnici dok su istu palili.
Za tvoj iq cak nije ni tema o tome di ce barca igrat kad katalunja napravi gresku izlaskom iz spanjolske. Osim ako ne izaberu kradeze, onda mogu i samostalno vodit drzavu
- Stitch
- Head Honcho
Ljubomoran?7nationarmy wrote: ↑03 Oct 2017, 14:25buci buci kaj si ljubomoran, nitko vise ne pusi te celestin sardelic ideologije, kockica je ministarstvo turizma a kumrovec ne posjecuju vise razdragane mase. probudi se
Radim u svojoj firmi, nisam hadezeovski uhljeb isprana mozga i svakome mogu pogledati u oči jer nikome ništa nisam dužan. Slobodan sam čovjek, za razliku od tebe.
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Priznajem da sam i ja zavidna ('ljubomoran' znači nešto drugo7nationarmy wrote: ↑03 Oct 2017, 14:25buci buci kaj si ljubomoran, nitko vise ne pusi te celestin sardelic ideologije, kockica je ministarstvo turizma a kumrovec ne posjecuju vise razdragane mase. probudi se![]()
Dovoljna je clanska iskaznica kradezejaMmeTipfeler wrote: ↑03 Oct 2017, 20:56Priznajem da sam i ja zavidna ('ljubomoran' znači nešto drugo) na takvoj lezilebovićkoj svijesti. A pogotovo na stečenome položaju. I lovi koja je s time povezana. De prišapni, ima li gdje kakav natječaj na koji se mogu prijaviti? Ili ide i bez natječaja?
![]()
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- 7nationarmy
ljubomoran jer se nije sjetio prepoznati kako vjetar puse drugobvi i drugarice
vidite kako je to lijepo napravilo masu bedaka iz kumrovecke skole i ukljucilo se u rad svih stranaka - danas su respektabilni i nitko im ne predbacuje da su klicali ljubicici beloj. meni zavidit ne morate, ja sam svoje uspio bez ijedne partije a to je nesto sto najvise smeta i lijeve i desne.
slobodan covjek stitch
aha, samo jebes slobodu kad ti je um zatvoren i drugo misljenje smatras pogresnim, to ti je veci zatvor od pravih resetaka. jesi vidio kako zizek nedavno pise o propasti komunizma? padaju nicice pred tim tekstom i desnicari i ljevicari, kelje linkove po drustvenim mrezama a kaj je napisao? da je komunizam propao jer ni na papiru ne pije vodu. osjecate li se bar malo bedasto kad branite govno tek toliko da se ne bi slozili s nekim oko jedne jedine stvari? aha, sloboda, mos mislit 
slobodan covjek stitch
AJ EM BAK!
- Stitch
- Head Honcho
Na referendum o hrvatskoj samostalnosti 19. svibnja 1991. godine izašlo je 83,56 posto birača. Njih čak 94,17 posto izjasnilo se za neovisnost. Za ostanak Republike Hrvatske u Jugoslaviji kao jedinstvenoj saveznoj državi glasalo je 1,2 posto birača.
Samo autistični tutlek poput tebe može trkeljati o ljubičici bijeloj, Kumrovcu i Titu, a pogotovo o tobožnjim neprijateljima Hrvatske i zagovornicima neke nove Jugoslavije tim podacima unatoč. Stvar je vrlo jednostavna: Hrvati jesu za Hrvatsku, što su i dokazali. Ali nisu za tvoju Hrvatsku, rođo.
Samo autistični tutlek poput tebe može trkeljati o ljubičici bijeloj, Kumrovcu i Titu, a pogotovo o tobožnjim neprijateljima Hrvatske i zagovornicima neke nove Jugoslavije tim podacima unatoč. Stvar je vrlo jednostavna: Hrvati jesu za Hrvatsku, što su i dokazali. Ali nisu za tvoju Hrvatsku, rođo.
Potpisi su za budale.
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 255 times
7nationarmy wrote: ↑04 Oct 2017, 07:38ljubomoran jer se nije sjetio prepoznati kako vjetar puse drugobvi i drugaricevidite kako je to lijepo napravilo masu bedaka iz kumrovecke skole i ukljucilo se u rad svih stranaka - danas su respektabilni i nitko im ne predbacuje da su klicali ljubicici beloj. meni zavidit ne morate, ja sam svoje uspio bez ijedne partije a to je nesto sto najvise smeta i lijeve i desne.
A ti si, kao, prepoznao i sad se povijaš onako kako vjetar puše?! Smatraš to uspjehom?! Zavidnim?!
E, moje Sedmanče, nikako shvatiti da se ono što nije nastalo demokratskim putem ne može ni ukinuti na demokratski način. Postoji suštinska razlika između socijus i populus, tako da vox populi ono, helouuu...populizam enibadi - i Šemsa Suljaković može tada biti mraaak pjevašsa...i Sinan. Serem vam se u izborni rezultat!
Samo se ti savijaj...
Ne znam tačno ko od vas dvojice laže, al' za svaki slučaj poserem se obojici u usta za ovaj bold! I dobro nogom natrpam!slobodan covjek stitchaha, samo jebes slobodu kad ti je um zatvoren i drugo misljenje smatras pogresnim, to ti je veci zatvor od pravih resetaka. jesi vidio kako zizek nedavno pise o propasti komunizma? padaju nicice pred tim tekstom i desnicari i ljevicari, kelje linkove po drustvenim mrezama a kaj je napisao? da je komunizam propao jer ni na papiru ne pije vodu. osjecate li se bar malo bedasto kad branite govno tek toliko da se ne bi slozili s nekim oko jedne jedine stvari? aha, sloboda, mos mislit
Istina, obojica imate pravo glasa, al' nijedan nema riječ. A riječ se može imati samo u partiji. Komunista, dabome, neće valjda u partiji demokrata.
I za kraj - prestani pričati o propasti komunizma i, za promjenu, počni s kontempliranjem o tome dok ližeš oltar, ljubiš ruku ili odireš koljena petput dnevno...kojilisi.
Za Žižeka vrijedi isto.
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- 7nationarmy
stitch, sve manje vjerujem da se samo pravis glup.
sabovic, de ajde na lignje iza dzamije, pusti se oltara.
admin, je, 4 aktivna clana voruma, zajebano je kad netko kvari raspolozenje. kurva te napravila, tako komuniciraj s ukucanima.
admin, je, 4 aktivna clana voruma, zajebano je kad netko kvari raspolozenje. kurva te napravila, tako komuniciraj s ukucanima.
AJ EM BAK!
- Šabović Adis
- Inventar
Jel' ti fakat misliš da se ja zajebajem?7nationarmy wrote: ↑04 Oct 2017, 13:08stitch, sve manje vjerujem da se samo pravis glup.
- 7nationarmy
ne, al ja sam za morske lignje, jebiga druga kultura 
AJ EM BAK!
I? Jesi li je uspio nagovoriti na lignju?
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
- Šabović Adis
- Inventar
Ajde?! I fakat misliš da imaš izbora? Burek, al' sa sirom, a?
- 7nationarmy
moze burek s jabukama, dosta mi lignji a tek je poceo lov
AJ EM BAK!
- 7nationarmy
jebateled opet ti moram objasnjavat kako se koristi wc skoljka
AJ EM BAK!
- Šabović Adis
- Inventar
Hajde de, objašnjavaj, al' nemoj mi drugove dirat'. Eto, i drugarice.7nationarmy wrote: ↑04 Oct 2017, 14:01jebateled opet ti moram objasnjavat kako se koristi wc skoljka
Nema ti on vremena za objašnjavanje. Sedmica je kurva od akcije.Šabović Adis wrote: ↑04 Oct 2017, 14:05Hajde de, objašnjavaj, al' nemoj mi drugove dirat'. Eto, i drugarice.![]()
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
-
- Information
-