..pa nes valjda ic ljubit mjesecinu?
Što vas je danas nasmijalo?
Neću ništa, tila bi ić spat, a susjed peče palačinke s frendom koji ima magareći seljački glas i ore iz petnih žila već satima, šuti samo kad ždere i neka žensktna je s njima...a unda » wrote: ..pa nes valjda ic ljubit mjesecinu?
..zasto se meni od svega ovog sto si napisala, cini da se tebi sad jedu palacinke? ili se jedu meni, pa mi se ucinilo da se jedu tebi?Eks » wrote:
Neću ništa, tila bi ić spat, a susjed peče palačinke s frendom koji ima magareći seljački glas i ore iz petnih žila već satima, šuti samo kad ždere i neka žensktna je s njima.
Sita sam...a unda » wrote: ..zasto se meni od svega ovog sto si napisala, cini da se tebi sad jedu palacinke? ili se jedu meni, pa mi se ucinilo da se jedu tebi?
poremetit ce ti se bioritam jer ides spavat po noci?
..pa je, imas prav, stres je to za organizam, iscrpi se, neprirodno je..
aj lec..
Jes ti munjen? Govorim ti da od njihove buke ne mogu ić leć i da sam zato ljuta jer ću zbog njih leć ujutro i poremtit bioritam, išla sam ovaj tjedan u 11-12...a unda » wrote: poremetit ce ti se bioritam jer ides spavat po noci?![]()
..pa je, imas prav, stres je to za organizam, iscrpi se, neprirodno je..
![]()
aj lec..
..a dobro, dobro, ok..ja sam mislio da ono, ic spavat po noci..Eks » wrote:
Jes ti munjen? Govorim ti da od njihove buke ne mogu ić leć i da sam zato ljuta jer ću zbog njih leć ujutro i poremtit bioritam, išla sam ovaj tjedan u 11-12.
..pa tek koji tjedan imas taj ritam, neki drugi ritmovi su duze trajali, pa sam eto, mislio..
Pa zato i je bitno da se ne sjebe odma. Al eto, ne mogu ja ništa planirat da mi neka stoka ne usere. Još ako se trajno preselio, super. Ono, prejebeno...a unda » wrote: ..a dobro, dobro, ok..ja sam mislio da ono, ic spavat po noci..![]()
..pa tek koji tjedan imas taj ritam, neki drugi ritmovi su duze trajali, pa sam eto, mislio..
Da, taman sam tila reć.
..a usi nekako zacepit i citat u krvetu nesto dosadno?Eks » wrote:
Pa zato i je bitno da se ne sjebe odma. Al eto, ne mogu ja ništa planirat da mi neka stoka ne usere. Još ako se trajno preselio, super. Ono, prejebeno.
a valjda ce uskoro prestat, jebiga..
- Nenia Salonitana
mislim da je bijelo ko mjesec izraz u narodu za.... ali nisam ziher pa neću reći eksači da ju unda trola...a unda » wrote: ..pa nes valjda ic ljubit mjesecinu?
Mda. :aunda:..a unda » wrote: ..ne, nego ih rijetko pisem, pa ono, jel..
Nenia Salonitana wrote:
mislim da je bijelo ko mjesec izraz u narodu za.... ali nisam ziher pa neću reći eksači da ju unda trola.
S čime?
Eto, super...a unda » wrote:..da gotove.
..svi smo jeli.
pa sam onda vidio i jogurt. a i bila je tu jedna mlada kpulica, pa eto..
Je, otišli su, nadams e da se neće vraćat. Sad se ja smirujem pa ću polako...a unda wrote:..jel su se ti tvoji tamo utisali?
jel si skoro trcala za njom pa ti nije utekla ili sta ?Eks » wrote:
Eto, super.Danas sam vidila jednu divnu čupavu crnu bijelu mačku, onako baš jako čupavu, neka mješanka, skoro sam trčala za njom, ali mi je utekla.
Je, otišli su, nadams e da se neće vraćat. Sad se ja smirujem pa ću polako.
..i zasto uopce oces okolo po svitu trcat za mackama?
aj polako. i ja cu. nesto brze doduse..
Pa zato što je bila čupava i predivna i oću je...a unda » wrote:
jel si skoro trcala za njom pa ti nije utekla ili sta ?
..i zasto uopce oces okolo po svitu trcat za mackama?![]()
![]()
aj polako. i ja cu. nesto brze doduse..
I jedan stari se okrenuo za njom i rekao- maca.
-
- Information
-