Trkeljaško raspoloženje iz dana u dan
Ništa, ama baš ništa što je on odglumio mi ne valja. A o njoj je suvišno razgovarati.
Što je bilo - bilo je. Nema više Titanica
To treba Madam pokazati, njoj se ne čini da se led tako brzo topi.Nukac wrote: ↑29 Aug 2018, 23:11Ribu. Elektroniku. Dakle - svjetlecu ribu.
https://www.reuters.com/article/us-arct ... SKCN1L91BR
what we've got here is failure to communicate
- MmeTipfeler
- MmeTipfeler
Nego, ima li kakvih novosti u vezi s kloniranjem? Ja se moram utrostručiti. 
- MmeTipfeler
Meh... Od njih ionako nikakve koristi, a jedan od moja tri klona dobio bi zadatak da njih dadilja.
Mislim, ono, ljudi se žale da nemaju posla, a meni samo poslovi padaju u krilo. I to, kao, treba biti brzo gotovo jer je izdavač nenadano dobio potporu Ministarstva kulture - naša organiziranost! - pa ti, Didi, ostavi prijevod na kojem trenutačno radiš, srećom za istog izdavača, i baci se na posao. Nema tko prevoditi s talijanskoga pa to ti je.
Popularno se to zove "gašenje požara".
A ti si kanader.MmeTipfeler wrote: ↑03 Sep 2018, 19:17Meh... Od njih ionako nikakve koristi, a jedan od moja tri klona dobio bi zadatak da njih dadilja.![]()
Mislim, ono, ljudi se žale da nemaju posla, a meni samo poslovi padaju u krilo. I to, kao, treba biti brzo gotovo jer je izdavač nenadano dobio potporu Ministarstva kulture - naša organiziranost! - pa ti, Didi, ostavi prijevod na kojem trenutačno radiš, srećom za istog izdavača, i baci se na posao. Nema tko prevoditi s talijanskoga pa to ti je.![]()
Popularno se to zove "gašenje požara".![]()
Što se klonova tiče, sjeti se samo onog zgodnog filmića di se onaj mužić-arhitekt klonirao par puta, pa kako mu to baš nije najbolje ispalo.
- MmeTipfeler
Ne znam taj filmić. Ili sam zaboravila. Podsjeti me.
Ne znam što sam ja, ali tako je počeo telefonski poziv. Imamo požar koji nitko ne može ugasiti osim vas... Treba malo laskati da pridobiješ žrtvu.
A ja taman mislila malo odahnuti... Pa sve onako laganini...
P. S. Osim svega, nisam ni u bračnom ni u bilo kakvo drugom statusu. Ja sam slobodna žena. Mogu se klonirati koliko god puta hoću.
Misliš -multiplicirati, Madam? Klonovi možda uopće ne ispadnu karakterno na tvoju sliku i priliku, ljudi nisu ovce.MmeTipfeler wrote: ↑03 Sep 2018, 18:22Nego, ima li kakvih novosti u vezi s kloniranjem? Ja se moram utrostručiti.![]()
A što se tiče posla... lijepo registriraš firmu, pa daš te poslove kakvim podizvođačima radova da rombaju za frtalj tvoje cijene.
A onamo u "Kapitalizam vs. socijalizam" bi kao raspravljala...
what we've got here is failure to communicate
- MmeTipfeler
Aaaaaaaa! Klonove ne naprave odmah dovoljno velike da dobiju lajnu u ruku i odu šetati pse?
To može navečer pošto prošeta pse i stavi ih na spavanje. Doduše, najvjerojatnije bi i one otišle s njom u život.
I onda ga obave s frtalj kvalitete pa ja moram provjeravati da se ne bih sramotila kad se tekst objavi? Nemoj... To je gore nego prevoditi. Jednom sam dobila tekst da ga "malo dotjeram". Nikad više.
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Još uvijek kloniranje ne izgleda kao na SF filmovima.
Dobije je jedna stanica, koja se usadi u majku, koja onda 9 mjeseci nosi i nastane beba.
Zato je klon samo genetski isti, ne i mentalno.
Dobije je jedna stanica, koja se usadi u majku, koja onda 9 mjeseci nosi i nastane beba.
Zato je klon samo genetski isti, ne i mentalno.
Meh, kad pitas na forumu.
Dobijes hrpu "ne moze", "naivna si" "tebe treba kazniti zbog takvih misli" "lijena si" i slicno.
Filmic se zvao "ja i moji dvojnici", gl. Uloga neam pojma kak se zove. Ima jaaako visoko celo. I nije bas visok on sam. Naci cu ti, kad dodem u priliku.
Dakle, on ode u neki institut gdje se time igraju eksperimentalno. Postupak otprilike kao 3 D pisac. Iz razloga zapleta, svaki iduci dvojnik ima vise felera -pa je zadnji blesast.
Slican osjecaj se i meni nekad javi. Previse zainteresiranih. Onda nadem spasonosno rjesenje -zaredit cu se.
I gle cuda, sve ubrzo rijesim.
Sta tebe dovoljno zastrasi, da dobijes raketni pogon? : kokice:
Sent from my SM-T355Y using Tapatalk
Dobijes hrpu "ne moze", "naivna si" "tebe treba kazniti zbog takvih misli" "lijena si" i slicno.
Filmic se zvao "ja i moji dvojnici", gl. Uloga neam pojma kak se zove. Ima jaaako visoko celo. I nije bas visok on sam. Naci cu ti, kad dodem u priliku.
Dakle, on ode u neki institut gdje se time igraju eksperimentalno. Postupak otprilike kao 3 D pisac. Iz razloga zapleta, svaki iduci dvojnik ima vise felera -pa je zadnji blesast.
Slican osjecaj se i meni nekad javi. Previse zainteresiranih. Onda nadem spasonosno rjesenje -zaredit cu se.
I gle cuda, sve ubrzo rijesim.
Sta tebe dovoljno zastrasi, da dobijes raketni pogon? : kokice:
Sent from my SM-T355Y using Tapatalk
-
- Information
-