E da Senka

Ajme kako je mogo snjooooom??? Mučko đubre.
arsena sam prije viđala vani jako često! zapravo, taman kad je izaša iz BB-a, onda je non stop bija vani, svake subote u istom klubu di i ja!BoDerek » wrote:E a ona Arsenova grozna spodoba iz Sinja???
'cijelu noć smo se ljubili ljubili ljubili'. Isto žablja usna.
A niste rekli jel vam lip Arsen
Mule, jel vidis sta Arsena po Splitu, jel se oženijo??
ispravka: ljub'li, ljub'li, ljub'li.BoDerek » wrote:E a ona Arsenova grozna spodoba iz Sinja???
'cijelu noć smo se ljubili ljubili ljubili'. Isto žablja usna.
A niste rekli jel vam lip Arsen
Mule, jel vidis sta Arsena po Splitu, jel se oženijo??
ajme ovo je onaj retaj?
Pri izgovaranju riječi alternativac, grijeh bi bio ne spomenuti i KristijanaAdMulica » wrote:
arsena sam prije viđala vani jako često! zapravo, taman kad je izaša iz BB-a, onda je non stop bija vani, svake subote u istom klubu di i ja!![]()
i da, sve su se ženske motale oko njega...meni je bija napet dok je bija u bb-u, kadje iziša, stalno je ima neke pičke oko sebe, što veće sise i što ih više pokazuje, to bolja ženska!
sad ga ne viđam...viđe ne izlazi di i ja! sad je postao fin dečko, izgleda! nije više alternativac
Ja ga znam.AdMulica » wrote:
ajme ovo je onaj retaj?
ma jel on pobijedio?ili je bio u finalu, osta među zadnja 2, pa je lovu skupio onaj neki slavonac, zagorac, šta li?
Pa di je sadex anais » wrote:
Ja ga znam.Svojevremeno se družio s mojom bivšom frendicom, išle smo u kafić di je radio.
Editirala sam gore. Izgubio mi se iz vida. No... http://www.zadarskilist.hr/clanci/07032 ... ig-brotherm.za » wrote: Pa di je sadŠta radi
Je još u kafiću
Kako se kafić zove
![]()
Mulice, on je kralj a ne retaj
Danijel Rimanić![]()
![]()
Oženio seex anais » wrote:
Editirala sam gore. Izgubio mi se iz vida. No... http://www.zadarskilist.hr/clanci/07032 ... ig-brother
Ma Kristijan je altronativac i navodno mu je smrdilo iz ustaAdMulica » wrote:kristijan je bio ok
kako se ova zove? pravila je most u krevetu svako jutro za rastezanje?
isto teža alternativa
:roflm.za » wrote: Ma Kristijan je altronativac i navodno mu je smrdilo iz usta![]()
Sanja je ova yogi![]()
Sanja pak Močibob je iz druge sezone.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests